English Version
This Site Is Available In English

برای تبدیل‌شدن نیاز به تغییر داریم

برای تبدیل‌شدن نیاز به تغییر داریم

به نام قدرت مطلق الله
سلام دوستان محمد هستم مسافر

برای تبدیل‌شدن نیاز به تغییر داریم و برای تغییر کردن نیاز به جسارت آن چیز که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند اگر در تاریکی‌ها هستیم یعنی خود اجازه صید شدن را صادر کردیم و هنوز با نفسی که شناخته‌ایم مشکل‌داریم که این هم با آموزش درست، قابل‌کنترل هستند و گاهی هم سخت و سهل است در کنگره در سفر اول باید با لذت سفر کرد یعنی ترک عادت‌های گذشته که خود فرد می‌داند در چه جایگاه ضد ارزشی ایستاده است.
در کنگره هیچ‌کس نمی‌تواند جایگاه شخص دیگری را پر ‌کند فقط جایگاه خود را در جامعه و خانواده پیدا می‌کند و به نظر من‌ باید از خالق جسم خاکی سپاس گذار باشم که در این بُعد وارد اعتیاد شدم و بدون آن سفر خود را ادامه خواهم داد. باید خود شخص باعث حال خوش خویش شود حال خوب گرفتنی و فروختنی نیست بلکه با آموزش و تزکیه و پالایش قابل‌درک و فهم می‌شود.
و در آخر حرف‌های خود از خداوند سپاسگزار هستم که بعد گذشت ۷ سال هنوز بند عشقی که بین کنگره و منِ مسافر و هم‌سفرم پابرجا مانده و از حال خوب کنگره تشکر می‌کنم که این  لطف شامل حال بنده شده که من هم حرف‌های ناگفته خود را بر روی کاغذ به نگارش درآورم.

گر به تو افتد نظر چهره به چهره روبه‌رو
شرح دهم غم دلم نکته به نکته موبه‌مو 

تایپ و تنظیم: مسافر علی
بارگزاری: مسافر مصطفی
نگارنده: مسافر محمد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .