English Version
This Site Is Available In English

با متد کنگره شصت، درمان شیشه بسیار اسان شد

 با متد کنگره شصت، درمان شیشه بسیار اسان شد

هفتمین جلسه از دوره هفـــتادو دوم سری کارگاه‌های آموزشی و خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی ابن‌سینا با استادی مسافر حشمت، به نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر محمد با دستورجلسه"شیشه و مخدر های جدید و درمان آن با روش DST " روز دوشنبه 22 تیر ۱۴۰۵ در ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد جلسه:

سلام دوستان، حشمت هستم، یک مسافر. پیش از آغاز سخنانم، خیرمقدمی عرض می‌کنم به دیده ‌بان محترم جناب اقای ملکی. برای من مایهٔ افتخار است که امروز در حضور ایشان، در این جایگاه هستم و خوش آمد میگویم خدمت ایشان.در رابطه با دستور جلسه که «شیشه و درمان شیشه» است، خوشبختانه من خودم مصرف‌کنندهٔ شیشه نبودم. سال ۱۳۸۸ که وارد کنگرهٔ ۶۰ شدم، در آن دوران، بحث مصرف کراک بود و کم ‌کم شیشه وارد شد. کنگره در آن زمان حتی پذیرش چندانی برای مصرف‌کنندگان قرص نداشت. خدا را شکر که کنگره به ‌تدریج پیشرفت کرد. بسیاری از افراد نگاه وحشت‌ناکی به شیشه داشتند و واقعاً برای خیلی‌ها سخت بود که با این موضوع کنار بیایند. قتی صحبت از شیشه می‌شد، اگر کسی می‌گفت فرزندم یا همسرم یا آشنایم مصرف‌کنندهٔ شیشه است، همه با ترس و نگرانی واکنش نشان می‌دادند. این ماده، ماده ی بسیار خطرناکی بود و واقعاً هم همین‌طور است. ما در کنگره و بیرون از آن، افراد زیادی را دیدیم که مصرف‌کنندهٔ شیشه بودند و می‌دانیم که چه پیامدهای تلخی در زندگی‌شان رخ داد.

خدا را شکر که کنگره با روشی که جناب آقای مهندس ابداع کردند، توانست راحت ‌ترین و بی‌دردسرترین راه ، را برای درمان شیشه فراهم کند. اگر عزیزانی که مصرف‌کننده هستند، گوش به فرمان راهنما در مسیر کنگره باشند، من با تمام وجود تأکید می‌کنم که بهبودی ممکن است. زیرا من خودم با بسیاری از مصرف‌کنندگان شیشه در ارتباط بودم و در کنارشان آموزش دیدم. از تجربیات آنها بسیار استفاده کردم و دریافتم که در مسیر کنگره هیچ مشکلی نیست که درمان نداشته باشد. درمان سیگار نیز برای بسیاری سخت بود، اما خدا را شکر که با روشی که اکنون آقای مهندس در پیش گرفته‌اند، درمان سیگار نیز مانند درمان شیشه، از طریق داروی مناسب و با روشی آسان، آرام و ملایم میسر شد و عزیزان راهنما و مسافران به جایگاه درمان دست یافتند؛ مانند درمان قرص، تریاک، سیگار یا شیشه. تنها کسانی در این مسیر موفق می‌شوند که کاملاً گوش به فرمان باشند. عزیزانی که سفراول یا سفر دوم خود را می‌گذرانند، باید بدانند که درمان شیشه با ۱۰ یا ۱۱ ماه به پایان نمی‌رسد. باید ماندگار شوند، خدمتگزار باشند و در کنگره نقشی فعال داشته باشند. امیدوارم هر روزی که از کنگره خارج می‌شوید، با حس و حال خوب، انرژی مثبت و روحیه‌ای شاداب بیرون بروید و به دنبال زندگی سالم و پویا باشید.سپاسگزارم.

 

تنظیم و تایپ: مسافر مهدی لژیون دوازدهم

عکس: مرزبان خبری

نگارنده: مسافر محمد لژیون دوازدهم

 

 

 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .