English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ شیشه به‌طور مستقیم بر مغز انسان اثر می‌گذارد

گروه خانواده_ شیشه به‌طور مستقیم بر مغز انسان اثر می‌گذارد

شیشه از جمله مواد مخدر صنعتی بسیار خطرناک است که متأسفانه افراد زیادی را به کام نابودی و مرگ کشانده است. این ماده به‌طور مستقیم بر مغز انسان اثر می‌گذارد و او را از تعادل طبیعی خارج می‌کند؛ به‌طور کلی تخریب‌های ناشی از مصرف شیشه در سه بخش جسم، روان و جهان‌بینی نمایان می‌شود.

در بخش جسم مصرف شیشه موجب آسیب به سیستم ایمنی بدن، پوکی استخوان، بوی نامطبوع بدن و تخریب بسیاری از عملکردهای طبیعی جسم می‌شود. از نظر روانی نیز مصرف مداوم آن می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌های شدید عصبی و روانی مانند پارکینسون، اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی و همچنین از بین رفتن حافظه کوتاه‌مدت و بلندمدت باشد.

در بخش جهان‌بینی، تخریب‌ها بسیار عمیق‌تر است. سوءظن شدید نسبت به اطرافیان، گوشه‌گیری، اضطراب، ترس‌های بی‌دلیل و توهمات و ... از پیامدهای مصرف شیشه هستند. توهمات ناشی از این ماده به‌گونه‌ای است که بیان آن ساده نیست و گاهی حتی باورکردنی هم نیست. مصرف‌کنندگان شیشه، پس از مدتی به همه افراد بدبین می‌شوند و حتی نزدیک‌ترین اعضاء خانواده را دشمن خود تصور می‌کنند. اگر متأهل باشند این بدبینی معمولاً نسبت به همسر نیز شکل می‌گیرد. نکته قابل‌ تأمل این است که بیشتر مصرف‌کنندگان شیشه، هرگز خود را معتاد نمی‌دانند.

من خودم این موضوع را از نزدیک تجربه کرده‌ام. مسافرم بعد از بازگشت از کمپ ترک اعتیاد، به مصرف شیشه روی آورد. همیشه می‌گفت: من که مرفین مصرف نمی‌کنم؛ فقط شیشه می‌کشم و شیشه اعتیاد ندارد؛ اما با گذشت زمان، تغییر رفتار او را به‌وضوح می‌دیدم. به‌شدت بدبین شده بود، ترس تمام وجودش را فرا گرفته بود و هر بار که می‌خواست شیشه مصرف کند، یک چاقو کنار خودش می‌گذاشت و بعد مصرف می‌کرد. یک روز از روی استیصال به او گفتم: برو مواد مصرف کن؛ اگر لازم باشد برایت هروئین می‌آورم، ولی شیشه نکش؛ اما او باز هم می‌گفت: نه این مرفین ندارد و اعتیادآور نیست.

این تجربه برای من ثابت کرد که شیشه، علاوه بر جسم، عقل، فکر و جهان‌بینی انسان را نیز به‌شدت تخریب می‌کند و قدرت تشخیص واقعیت را از او می‌گیرد. از دیدگاه کنگره۶۰ که حاصل سال‌ها تحقیق، مشاهده و تجربه‌های عمیق است، هر ماده‌ای که انسان را از تعادل طبیعی خارج کند، به‌طور مستقیم بر سیستم ایکس یعنی سیستم تولیدکننده مواد شبه‌افیونی طبیعی بدن اثر گذاشته و موجب تخریب آن می‌شود.

بر اساس دیدگاه کنگره۶۰ شیشه یکی از قوی‌ترین و خطرناک‌ترین نوع موادمخدر است و شدت اعتیاد آن در بسیاری موارد از موادی مانند تریاک و هروئین نیز سنگین‌تر و مخرب‌تر است. بااین‌حال پیام ارزشمند کنگره۶۰ این است که هیچ اعتیادی درمان‌ناپذیر نیست و هر فردی، اگر مسیر صحیح درمان را طی کند می‌تواند دوباره به تعادل، آرامش و زندگی سالم بازگردد.

نویسنده و رابط خبری: همسفر حکیمه رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر سوده نگهبان سایت
همسفران نمایندگی لامرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .