English Version
This Site Is Available In English

شیشه تخریب زیادی بر عملکرد مغز ایجاد می‌کند. (نمایندگی ارکیده کرمان)

شیشه تخریب زیادی بر عملکرد مغز ایجاد می‌کند. (نمایندگی ارکیده کرمان)

اولین جلسه از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی_ خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی ارکیده کرمان، با استادی همسفر مهرناز، نگهبانی مسافر اعظم و دبیری مسافر شیما، با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST»، روز شنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۵، رأس ساعت ۱۳:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

ابتدا از ایجنت محترم، خانم رمله و گروه مرزبانی، تشکر می‌کنم که فرصت دادند تا در این جایگاه خدمت کنم.

دستور جلسه در مورد «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» می‌باشد. مت‌آمفتامین، مخدری است با نام شیشه یا کریستال که در تقسیم‌بندی مواد مخدر قرار می‌گیرد. شیشه جزو محرک‌ها می‌باشد، اما به اعتقاد آقای مهندس، شیشه مخدر و محرک نیست، بلکه مخرب است.

از شیشه در زمان جنگ جهانی دوم، برای دور نگه‌داشتن سربازان از اضطراب، بیدار ماندن طولانی‌مدت و کسب انرژی بالا استفاده می‌کردند، اما بعد از جنگ، مصرف شیشه منع شد و ماده دیگری به نام قرص اکستازی رواج پیدا کرد که خوشبختانه در کشور ما آن‌قدر رایج نبوده است. در ادامه، پس از قرص اکس، شیشه به وجود آمد.

شیشه تخریب زیادی بر عملکرد مغز ایجاد می‌کند؛ زیرا سطح دوپامین را در مغز بالا می‌برد و فرد دچار اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی می‌شود و توهمات زیادی پیدا می‌کند. همچنین شخص نسبت به اطرافیان خود سوءظن دارد و تصور می‌کند دیگران او را تعقیب می‌کنند و قصد آسیب رساندن به او را دارند و این امر باعث هجوم آوردن به دیگران و آسیب رساندن به آن‌ها می‌شود.

مصرف‌کننده شیشه، خود را مصرف‌کننده نمی‌داند و تصور می‌کند شخصی که تریاک مصرف می‌کند، مصرف‌کننده است. مواردی پیش آمده که حتی قبل از ازدواج، آزمایش می‌دهند و جواب منفی می‌شود، اما بعد در زندگی مشخص می‌شود که شخص اعتیاد دارد؛ زیرا آزمایشی که از آن‌ها گرفته شده، آزمایش مورفین است. خوشبختانه ما در کنگره، آزمایش آمفتامین داریم و مشخص می‌شود که شخص، مصرف‌کننده شیشه می‌باشد.

در دانشگاه‌های آمریکا، مانند هاروارد، تحقیقاتی را با عنوان پیدا کردن ژن اعتیاد آغاز کرده بودند و به دنبال پیدا کردن آنتی‌ژن بودند تا آن را به شخص بدهند و فرد دیگر چیزی مصرف نکند؛ البته این کار بسیار خطرناک می‌باشد. آقای مهندس در این مورد می‌فرمایند که در اعتیاد، چندین ژن درگیر شده و بیان ژن عوض می‌شود. همچنین خانم شانی در رابطه با این موضوع می‌فرمایند: «این کار مانند آن است که انباری پر از گندم داشته باشیم و برای اینکه موش‌ها گندم‌ها را نخورند، انبار را بسوزانیم.»

در پایان، آقای مهندس می‌فرمایند تنها روشی که می‌تواند شیشه را درمان کند، روش DST همراه با داروی OT یا شربت تریاک می‌باشد و مصرف‌کنندگان شیشه بسیاری وجود داشته‌اند که اکنون با همین روش در کنگره به درمان و رهایی رسیده‌اند.

تایپ و ویرایش: همسفر مهرناز، راهنمای لژیون ششم، نمایندگی ارکیده کرمان
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .