English Version
This Site Is Available In English

شیشه افیونی ویرانگر است

شیشه افیونی ویرانگر است

آمفتامین یا همان شیشه از جمله مواد مخدر صنعتی است که چند سالی از ورود آن به بازار می‌گذرد و بسیاری را به کام مرگ کشانده است، شیشه افیونی ویرانگر است که در قالب‌های مختلف به حریم‌ها تعرض و تخریب‌های غیر قابل جبرانی از خود برجا می گذارد این ماده روان‌گردان و محرک روی مکانیسم‌های مغز به‌ صورت مستقیم تأثیر گذاشته است انسان را از تعادل طبیعی خارج می‌کند و انسان کاملاً در ورطه هلاکت قرار می‌گیرد استشمام و یا تزریق توسط سوزن، شوک شدیدی به فرد وارد می‌کند در صورت مصرف پیاپی نه چیزی می‌خورند و نه می‌خوابند؛ پس از مصرف طولانی‌ مدت مواد فرد دچار افسردگی، خستگی و زود رنجی می‌شود و دیگر احساس لذت نیز به وی دست نمی‌دهد.

مصرف شیشه باعث تخریب دستگاه تنفسی شده و به ریه‌ها آسیب زیادی وارد می‌کند تاحدی‌ که باعث از کار افتادن قسمت زیادی از ریه‌ها می‌شود و منجر به سرطان ریه می‌شود. با ورود آمفتامین‌ها به سیستم عصبی مرکزی و آزاد شدن ناگهانی واسطه شیمیایی دوپامین در مغز سلول‌های مغزی تحریک و حالات تهاجمی و پرخاشگرانه تشدید می‌شود در مصرف شیشه مهم‌ترین اتفاقی که می‌افتد به خطر افتادن عملکرد چاکراها و معکوس عملکرد آنهاست به طور مثال خواب به بیداری تغییر می‌کند میل به غذا کم می‌شود چون گیرنده‌ها عمل نمی‌کنند و در مجموع آبادی‌ها به خرابی‌ها تبدیل می‌شود؛ اما کسی برای رهایی از آن هیچ راه حلی پیدا نکرد تا زمانی‌که جناب مهندس بعداز درمان مواد خودشان به فکر درمان بقیه انسان‌ها افتادند تا آن‌ها را نیز از تمام مواد مخدر مضر رها کنند.

و بستری مناسب برای مصرف کنندگان درست کردند با روش درست و آن چیزی نیست جز روش درمان DST یا پلکانی که به‌ مرور بر این مواد خانمان‌سوز و بد سیرت یا غول اعتیاد غلبه کنند؛ البته من خودم از عوارض این مواد بر روی فرزندم که در کنار یکی از آشنایان مصرف کننده نشسته بود و از طریق دودی که استشمام کرده بود و روی آن اثر گذاشته و باعث بی‌خوابی فرزندم خردسالم شده بود خیلی ترسیده بودم و خدا را شکر می‌گوییم که می‌توانیم در این زمان در کنار مدبرانه‌ترین مربی درمان اعتیاد زندگی کنیم و به خاکسترنشینان اعتیاد التیام ببخشیم و امیدوار هستم اشخاصی که هنوز به درمان نرسیدن با این مکان مقدس و امن آشنا شوند و آن‌ها نیز به رهایی برسند و به زندگی برگردند.

نویسنده و ویراستار: همسفر مونا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر ناهید لژیون (سوم)
ارسال: همسفر زهرا (ز) رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی آزادشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .