English Version
This Site Is Available In English

برای انجام هر کاری از ما سوال خواهد شد

برای انجام هر کاری از ما سوال خواهد شد

جلسه اول از دوره سوم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران شعبه کاشان، با دستور جلسه "وادی چهارم: در مسائل حیاتی به خداوند مسئولیت دادن یعنی سلب مسئولیت از خویشتن" با استادی راهنمای محترم  مسافر محمدبهروز و نگهبانی مسافر جلال و دبیری مسافر جواد، یک‌شنبه 31 خرداد ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که امروز هم روزی من شد تا در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم، از اینجت محترم شعبه کاشان و نگهبان محترم و گروه مرزبانی تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم.

درمورد دستور جلسه بخواهم بگویم ما وارد یک راهی شدیم که از یک نقطه‌ی مشخص می‌خواهیم به نقطه‌ی مشخص دیگه‌ای برویم که اصولا برای این کار نیاز به راهنمایی‌ها و قانون‌ها و حرمت‌هایی دارد که این وادی‌هایی که جناب مهندس دژاکام برای ما تک به تک توضیح و به چاپ رسونده‌اند.

این‌ها به ما کمک می‌کنند تا این کار غیر ممکن را ممکن کنیم، همانطور که همه شما می‌دانید اینگونه می‌باشد که وادی اول وادی تفکر است، که باید تفکر کنیم، درمورد همه چیز و بعد وادی دوم است که وادی امید است و امید را در دل همه ما زنده می‌کند و بعد وادی سوم وادیی است که می‌گوید همه چیز با ما است، همه چیز درون ما شکل می‌گیرد و در نهایت در وادی چهارم که دستور جلسه یا امروز ما است، می‌گوید که در مسائل حیاتی به خداوند سپردن یعنی سلب مسئولیت از خوشیتن می‌باشد.

حالا مسائل یعنی چی؟ یعنی کار ما و یا شما مورد سوال قرار بگیرد و از ما پرسیده می‌شود تا جواب بدهیم، مانند یک دانش آموز از معلم خود یا برعکس؛ حالا اینجا دو نکته وجود دارد، که یک: معلم می‌خواهد ببیند اون دانش آموز جواب را بلد هست یا نیست، جواب را بلد بودن با پاداش همراه است و جواب را بلد نبودن با جزا، حالا دوباره برمی‌گردیم به وادی سه که می‌گوید که هرکس باید به خویشتن خویش فکر کند، حالا مرحله‌ی دوم این موضوع این است که آیا من خودم جواب این سوال را بلد هستم یا نیستم؟

در واقع خلع جواب این سوال، من را به جواب وا می‌دارد؛ مثلا شخصی احساس تشنگی می‌کند، آن شخص برای رفع آن احساس تلاش می‌کند که به آب برسد و ما در این مسائل یاد گرفتیم که اگر جواب سوال را بلد هستیم که پاداش می‌گیریم و اگر بلد نیستیم تلاش کنیم تا آن را یاد بگیریم، کجا یاد گرفتیم؟ از آن جایی که جناب مهندس فرمودند: خداوند در ما تشخیص بدی و خوبی را قرار دادند و قدرت اختیار را بر عهده‌ی ما گذاشتند و چون قدرت اختیار با ما است به همین دلیل برای انجام هر کاری از ما سوال خواهد شد و اگر بلد باشیم پاداش دریافت خواهیم کرد و اگر بلد نباشیم موظف هستیم که برویم و یاد بگیریم و آموزش بگیریم ودر نهایت در من اون حس مسئولیت‌پذیری را زنده می‌کند که من در کجای این راه هستم و در چه جایگاهی هستم.

کنگره60 هیچ گونه ادعایی برای رهایی رهجو ندارد، کنگره60 ادعا دارد که من دارم بهترین راه را به رهجو نشان می‌دهم و سفر کردن و به درمان رسیدن بر عهده‌ی خودِ رهجو است و این نکته در وادی چهارم کاملا مشخص است که رهجو باید بداند که سفر خود و به درمان رسیدن، بر عهده‌ی خودش است که چگونه سفر کند و راهنما و دستورات آن یک دست بلد افکار مثبت است که همراه رهجو می‌باشد و اولوییت رهجو در سفر اول فقط و فقط باید سفر خود باشد و بین خانواده و پول یا هر چیزی باید کنگره را انتخاب کند و ارزش قائل باشد برای سفر خود تا به نتیجه برسد و پاداش خود را بگیرد که همان درمان است و آن آموزش‌ها و درمانتان همه چیز برمی‌گردد.

باز هم تشکر می‌کنم از شما و شعبه پر انرژیتان و از این انرژی که به من انتقال دادید و به صحبت‌های من گوش دادید متشکرم و خودتان و خدمتگزاران و جناب مهندس را تشویق کنید.

تایپ و عکس: مسافر علیرضا و مسافر پویا لژیون یکم
تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی کاشان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .