English Version
This Site Is Available In English

خداوند به انسان فرصت داده است تا با آموزش، تفکر و حرکت در مسیر صحیح، از تاریکی‌ها عبور نماید و به روشنایی دست یابد.

خداوند به انسان فرصت  داده است تا با آموزش، تفکر و حرکت در مسیر صحیح، از تاریکی‌ها عبور نماید و به روشنایی دست یابد.

جلسه نهم  از دوره دهم  سری کارگاه های آموزشی عمومی کنگره 60 ویژه مسافران و همسفران نمایندگی پرند، با استادی مسافرخدایار ، نگهبانی مسافر امید  و دبیری مسافرعلی و با دستور جلسه "کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر و تصاویر آن" در روز شنبه 23 خرداد 1405 ساعت 17:00آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، خدایار هستم یک مسافر

در ابتدا لازم می‌دانم از ایجنت محترم، مرزبانان عزیز، نگهبان گرامی و راهنمای بزرگوارم آقا میلاد که این فرصت را در اختیار اینجانب قرار دادند تا در این جایگاه آموزش ببینم و خدمت نمایم، صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.

دستور جلسه امروز «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» است. برداشت اینجانب از آموزش‌های کنگره ۶۰ آن است که کتاب‌ها برای یادآوری مطالبی هستند که انسان آن‌ها را می‌داند، اما به مرور زمان از ذهن او فاصله می‌گیرند. کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر که به قلم مهندس دژاکام نگاشته شده است، حاصل سال‌ها تجربه، تفکر و حضور در تاریکی‌هاست و به همین دلیل مطالب آن از عمق و تأثیرگذاری ویژه‌ای برخوردار است.

یکی از بخش‌های مهم این کتاب، پیام‌هایی است که از طریق تصاویر و تمثیل‌ها به خواننده منتقل می‌شود. تصویر روی جلد کتاب، برای اینجانب همواره آموزنده و قابل تأمل بوده است. در این تصویر، کویری خشک و وسیع مشاهده می‌شود که در نقطه‌ای دیگر به سرزمینی سرسبز، آباد و دارای آب فراوان متصل می‌گردد. مهندس دژاکام در آموزش‌های خود بیان می‌نمایند که کویر لوت روزگاری سرسبز و آباد بوده است، اما بر اثر تغییرات، به سرزمینی خشک و بی‌آب‌وعلف تبدیل گردیده است.

این تمثیل را می‌توان به وضعیت یک انسان مصرف کننده نیز تعمیم داد. انسان در مسیر زندگی ممکن است بر اثر انتخاب‌های نادرست و حرکت در تاریکی‌ها، از تعادل خارج شود و به تدریج دچار ویرانی جسم، روان و جهان‌بینی گردد. مصرف مواد مخدر یکی از عواملی است که فرد را از جایگاه اصلی خود دور می‌سازد و او را در شرایطی قرار می‌دهد که گویی در کویری خشک و بی‌حاصل گرفتار شده است.

اما همان‌گونه که در تصویر کتاب، پس از کویر شما سرسبزی و آبادانی را مشاهده میکنید، برای انسان نیز راه بازگشت وجود دارد. خداوند این فرصت را در اختیار انسان قرار داده است تا با آموزش، تفکر و حرکت در مسیر صحیح، از تاریکی‌ها عبور نماید و به روشنایی دست یابد. کنگره ۶۰ نیز بستری فراهم نموده است تا مصرف‌کنندگان بتوانند با استفاده از آموزش‌ها، جهان‌بینی صحیح و متد درمان بازسازی را طی نمایند.

به اعتقاد اینجانب، کویر روی جلد کتاب نماد مصرف‌کننده‌ای است که در اثر اعتیاد بسیاری از توانایی‌ها، ارزش‌ها و ویژگی‌های مثبت خود را از دست داده است و سرسبزی و دریاچه نماد رهایی، تعادل، آرامش و رسیدن به شخصیت واقعی انسان می‌باشد. زمانی که فرد آموزش می‌گیرد، قوانین هستی را می‌آموزد و در مسیر درمان حرکت می‌نماید، به تدریج از آن کویر فاصله گرفته و به سوی آبادانی و تعادل گام برمی‌دارد.

آرزوی من آن است که بتوانم با عمل به آموزش‌های کنگره ۶۰، خود را به آن سرزمین آباد و آن دریاچه زلال برسانم و از تمام مسافران سفر اول نیز انتظار دارم که با صبر، استمرار و اجرای آموزش‌ها، مسیر درمان را با موفقیت طی نموده و به سلامت، تعادل و آرامش دست پیدا نمایند.

از توجه شما سپاسگزارم

 

ویرایش و تایپ : مسافر یوسف لژیون دوم

 

بارگزاری و ارسال : مسافر میلاد لژیون دوم

 

مرزبان خبری : مسافر مجید

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .