جلسه یازدهم از دوره دوم سری لژیونهای خدمتگزاران نمایندگی جهانبین شهرکرد، به نگهبانی ایجنت مسافر اسکندر و استادی مرزبان مسافر یاسین و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه «آداب معاشرت، ادب و بیادبی، تعادل و بیتعادلی» و «اهمیت خدمت کردن» در روز سهشنبه ۱۹ خرداد ماه ساعت ۱۵:۴۵ آغاز به کار نمود.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد :
سلام دوستان، یاسین هستم یک مسافر.
هر کاری که انسان بخواهد انجام دهد و هر مسیری که بخواهد طی کند، قطعاً چارچوب، قوانین و آدابی دارد که رعایتِ آنها برای رسیدن به مقصد و موفقیت الزامی است. در کنگره ۶۰ نیز همینطور است؛ مسافر باید تمام قوانین و حرمتها را اجرایی کند تا به رهایی و آن «نقطه تشخیص» برسد و آدابِ درستِ زندگی کردن را فرا بگیرد.
بنده تجربه شکست در کنگره را داشتهام. سال ۹۵ سفرم را آغاز کردم و به ظاهر سفر خوبی داشتم، اما دو رکن اصلی را نادیده گرفتم: یکی درمان نکردنِ سیگار و دیگری خدمت نکردن. این بار اما، هدفم فقط درمانِ سیگار و اعتیاد نبود؛ بلکه با هدفی بزرگتر، یعنی خدمت کردن و رسیدن به آرامش و حالِ خوشِ پایدار، وارد شدم. امروز پس از گذشت چند ماه، به این باورِ قلبی رسیدهام که اگر کسی در کنگره ۶۰ طبقِ آموزشها پیش برود، رسیدن به رهایی و حالِ خوش، قطعی و بدونِ بازگشت است.
در مورد «خدمت» باید بگویم، هر کسی که با نوشتن چهل سیدی سفر اولش را به پایان میرساند، قطعاً باید به یک درکِ نسبی رسیده باشد که نباید فقط به فکرِ خودش باشد. همانطور که دیگران خدمت کردند تا منِ یاسین به این حالِ خوش برسم، وظیفه من است که برای درمان و رهاییِ دیگران قدم بردارم. همان قانونِ طلایی: «دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم تا دیگران بخورند.»
باید به این درک برسیم که دریافتِ آموزشها هرگز نباید متوقف شود؛ ما باید در چرخه انتقالِ آموزش باشیم تا هم خودمان رشد کنیم و هم باری از دوشِ دیگران برداریم.
امیدوارم بتوانم ذرهای از محبتها و خدماتی که در کنگره ۶۰ به من شد را با خدمت به همنوعانم جبران کنم و قدردانِ زحمات تمامی خدمتگزاران باشم. برای تکتک شما عزیزان، آرزوی موفقیت و حالِ خوش دارم.
از اینکه به صحبتهای من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم.

.jpg)
عکاس: مسافر افشین لژیون ۳
نگارنده و تنظیم: مسافر مهدی لژیون۶
ارسال: مرزبان خبری مسافر وحید
نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران
- تعداد بازدید از این مطلب :
319