English Version
This Site Is Available In English

سرداری یعنی:بخشیدن

سرداری یعنی:بخشیدن

جلسه چهاردهم ازدوره ی نهم جلسه سردار همسفران کنگره ۶۰نمایندگی الوندقزوین به استادی راهنما همسفر فاطمه و نگهبانی همسفرنسرین ودبیری همسفرسکینه بادستورجلسه (آداب معاشرت ادب وبی ادبی تعادل و بی تعادلی )روزدوشنبه۱۸خرداد۱۴۰۵ساعت ۱۶ آغازبه کارنمود. 

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه امروز در مورد ادب و بی‌ادبی، آداب معاشرت، تعادل وبی تعادلی است. امروزه با شرایطی که به وجود آمده خیلی از ماها حوصله مان کم شده است، وزود از کوره در می‌رویم به قول آقای مهندس ما اینجا آمده‌ایم تا آموزش بگیریم از جمله آداب معاشرت. آقای مهندس می‌فرمایند آداب معاشرت فقط مختص به مصرف کننده‌ها نیست وهمه افراد را در بر می گیرد. آقای مهندس می‌فرمایند یک مصرف کننده بهتر ازیک پروفسور بی‌ادب است، آداب یعنی یک روش یک رسم ما در کنگره قوانین جدیدی را آموزش می‌گیریم وخیلی چیزها را نمی‌دانستیم مانند غذا خوردن که اگر جایی رفتیم و چند نوع غذا سرو کرده بودند نباید از همه آنها برای خودمان بکشیم، و شروع به خوردن نماییم چند نوع غذا را برای کسانی می‌گذارند که ممکن است هر غذایی را دوست نداشته باشند؛ باید در غذا خوردن تعادل داشته باشیم.

حتی در سخن گفتن خود و ابتدا باید تفکر کنیم بعد شروع به سخن گفتن کنیم ودرصحبت کردن مسلط باشیم که به دیگران آسیب نرسانیم. هر جایی که وارد می‌شویم حتماً باید در بزنیم اگر اجازه دادند وارد آنجا شویم، بدون اجازه وارد شدن در جایی بی احترامی به خودمان است، حتی وارد اتاق فرزندانمان که می‌خواهیم بشویم باید قبلش در بزنیم ممکن است کار شخصی داشته باشد، و هرگز موبایل فرزندان و همسرمان را چک نکنیم، یاتجسس نکنیم، چون این کار بی‌اعتمادی به بارمی آورد.

هرگز به بغل دستی خودمان که با گوشی خود مشغول است نگاه نکنیم واین نوعی فضولی و بی‌ادبی محسوب می‌شود. درنانوایی و فروشگاه‌ها نوبت خود را رعایت کنیم. کسی که تجسس می‌کند در کار دیگران و دروغ می‌گوید بی تعادلی محسوب می‌شود.وقت شناسی یکی از مهمترین کارها به حساب می‌آید آقای مهندس می فرمایند: که همه چیز باید سر ساعت انجام شود و هیچ بهانه‌ای موردقبول نمی باشد. کنگره باعث شده که ما بهتر درکارها برنامه‌ریزی کنیم، اگر کسی به ما بدی می‌کند از جهل و نادانی اوست از بدی اونیست ازناآگاهی اوست، در هر کاری باید تعادل داشته باشیم تا به نتیجه برسیم و این کار باید ذره ذره صورت بگیرد ونیازبه زمان دارد.

دستور جلسه بعدی درباره (سرداری )است سردار یعنی: بخشیدن وبخشیدن یعنی اینکه بتوانی دل بکنی ازچیزی که داری، من خودم زمانی که سردار شدم فکر می‌کردم که خیلی کار بزرگی انجام می‌دهم ومتوجه شدم که خیلی پول زیادی نیست و برای من خیلی سخت بود تهیه کردن آن، ولی حالا خودم نیز خجالت می کشم چون دیگر۶میلیون تومان پولی نیست اما ذره ذره باعث می‌شود که برای آیندگان چراغ کنگره روشن بماند. بخشیدن به ثروتمند بودن نیست بخشیدن یعنی داشتن دل و دل کندن از چیزی که داری.

مرزبانان کشیک همسفر نسرین،مسافروحید

تایپیست :همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون سوم)

عکاس:راهنمای تازه واردین همسفرمعصومه ارسال :همسفرزینب رهجوی همسفر سکینه ( لژیون سوم ) خدمتگزار سایت

همسفران نمایندگی الوندقزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .