English Version
This Site Is Available In English

دخانیات سرطانزاست

دخانیات سرطانزاست

جلسه چهارم از دوره نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی معدن فیروزه نیشابور به استادی راهنمای ویلیام وایت همسفر مهدیه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، پیپ، ویپ») روز سه‌شنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

در مورد دستور جلسه دخانیات بخواهم بگویم در سلول‌های ما جایگاهی هست به نام نیروگاه سلول که برای تولید انرژی از این نیروگاه نیاز به یک ماده واسطه به اسم نیکوتین آمید هست که پایه نیکوتینی دارد و خداوند این ماده را به‌طور طبیعی در بدن ما قرار داده است؛ اما انسان برای اینکه آگاهی از صورت‌مسئله اعتیاد و جایگزینی ندارد از بیرون نیکوتین را به بدن وارد می‌کند؛ چون از سد خونی عبور می‌کند اعتیاد به وجود می‌آید.

مصرف سیگار، قلیان، پیپ، ویپ که به‌صورت دودی هست باعث لخته شدن خون و تنگ شدن راه‌های تنفسی، کم‌حجم شدن ادرار، بیماری‌های ریوی، سرطان دهان و حنجره، زبر شدن رگ‌ها، باعث بالا رفتن فشارخون و ...؛ درنهایت باعث ایجاد سکته و سیستم ایمنی را در افراد را پایین می‌آورد و در مقابل بیماری‌ها حتی سرماخوردگی در افراد می‌شود که بدون سروصدا و بسیار موذیانه باعث مرگ‌ومیر افراد می‌شود.

در ابتدا من هم با امید دریافت کمی آرامش و به دلیل عدم آگاهی و با جمله معروف (باشد می‌کشم نباشد نمی‌کشم و من اراده کنار گذاشتن را دارم) به اسارت پنهانی نیکوتین گرفتار شدم بعد از مدتی که دچار مشکل تنگی نفس و مسائل دیگری شدم چندین بار موقتاً از مصرف اجتناب کردم؛ اما نمی‌دانستم که بدخلقی و بی‌حوصلگی انرژی انجام کارهای روزمره را نداشتن و به دلیل نرسیدن نیکوتین به بدنم است.

بنابراین با اولین جمله که در جمع دوستان و قلیان قرار می‌گرفتم خیلی حریصانه و با وعده پوچ آخرین باره مجدداً قلیان و گاهی سیگار استفاده می‌کردم، من سال‌ها در کنگره بودم؛ ولی هیچ‌گاه مطالب را کامل دریافت نمی‌کردم و نمی‌دانستم این از عدم تعادل جسم و روانم پوشیده بودن اندیشه‌ام به دلیل مصرف نیکوتین است، اما همیشه دنبال راهی بودم که از شر این بند راحت شوم لیکن بلد نبودم؛ ولی چون این خواسته در اعماق وجود من بود به‌محض اینکه در لژیون راهنمایم همسفر نیره وارد شدم، فرمودند که در کنگره لژیون درمان نیکوتین وجود دارد، بلافاصله داوطلب شدم و برای درمان خود اقدام کردم و پس از یک ماه از آغاز سفرم و مصرف آدامس گویا از خواب بیدار شدم و متوجه نیاز به نیکوتین و مقدار تخریب خود شدم.

سیگار، قلیان، پیپ، ویپ، ناس همگی نام‌های مختلف دارند؛ اما تخریب‌هایی مشابه دارند؛ چون هم نفس را می‌ربایند؛ بسیار آرام و بی‌صدا راه خود را در بهترین لحظه‌های ما پیدا می‌کند و درنهایت ختم به اسارتی پنهان می‌شود که اصلاً در باورمان نمی‌گنجد و بسیار افرادی مثل من هنگامی‌که مجبور به ترک می‌شوند تازه پی به این تله و حصاری که در آن گیرکرده‌اند می‌افتد.

رهایی از نیکوتین فقط به قطع مصرف محدود نمی‌شود؛ بلکه سفری عمیق، آگاهانه و هدفمند در مسیر درمان اعتیاد و بازسازی جسم، روان و جهان‌بینی انسان است. آقای مهندس می‌فرمایند در درمان نیکوتین پرونده‌اش بسته می‌شود،  اما در کنگره آموزش‌ها بالا رفتن آگاهی و تشخیص ارزش از ضد ارزش شناخت ساختمان جسم و ارزش آن وجود داشته باشد در این بستری که بهترین روش و متد را با الگوهای ثابت‌شده بدون نقص برای ما فراهم کرده است قرار بگیریم و برای محافظت از جان خود و روان خود و اطرافیان و عزیزانمان باافتخار و بدون ترس از قضاوت دیگران، بدون جنگ و تازیانه بر روح و روان خود و به بهترین روش که در دنیا نظیر آن وجود ندارد اعلام می‌کنیم که یک مسافر نیکوتین هستم و تمایل دارم از اسارت دود نیکوتین رها باشم. هفته دخانیات بر تمام رهجویان حقیقت مبارک باد.

مرزبان کشیک: همسفر فاطمه
تایپیست: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
عکس، ویرایش و ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی معدن فیروزه نیشابور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .