English Version
This Site Is Available In English

گاهی باید در زمان‌ها و مکان‌هایی ببخشم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنم

گاهی باید در زمان‌ها و مکان‌هایی ببخشم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنم

برگزاری جلسه نهم از دور هفتم لژیون سردار نمایندگی ارتش با استادی مسافر محمود، نگهبانی مسافر حامد و دبیری مسافر صابر در روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۳۰ با دستور جلسه "در استحکام پایه‌های علمی‌ و مالی کنگره ۶۰ من چه کرده ام؟" آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

بعضی اوقات متوجه گذشت زمان می‌شوم و به یاد می آورم که چقدر زود دیر می‌شود !؟ من کجا، کنگره ۶۰ کجا و لژیون سردار کجا؟! جناب مهندس در سخنان ارزشمندشان اشاره می نمایند، اتوبوس در ایستگاه منتظر کسی نمی‌ماند و اگر به موقع، سر ساعت حاضر نباشم اتوبوس بدون من به مسیر خودش ادامه خواهد داد.

من در سفر اول آموختم که در مسیر کنگره قدم بردارم.

در مورد دستور جلسه؛ آقای مهندس از همان ابتدای فعالیت خود که به فکر بنیان کنگره بودند، پایه های علمی و مالی کنگره را مستحکم کردند، امروز شاهد درخشش آن در اقصا نقاط جهان هستیم؛ از نظر مالی هم در هر جلسه عنوان می‌شود که در کنگره ۶۰ ما کاملا به خود متکی هستیم.

در کنگره به من یاد می دهند که در مسیر باشم تا با آموزشها به آنجائی که می خواهم برسم. زمانی که بنده در تاریکی بودم، به اطرافم توجهی نداشتم و نه می‌توانستم باری از دوش کسی بردارم، حتی مشکلات خودم را نمی‌توانستم حل کنم؛ اما پس از حضور مداوم، سعی و تلاش‌ و گرفتن راهنمایی در کنار آموزه های کنگره ۶۰، فهمیدم که فقط گرفتن مهم نیست و باید گاهی هم در زمان‌ها و مکانهایی ببخشم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنم.

تایپ: مسافر مجید

ویرایش و ارسال: مسافر محمد

سایت نمایندگی ارتش

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .