English Version
This Site Is Available In English

dsap که مخفف دو کلمهٔ « دی دژاکام» است و sap به معنای عصاره می‌باشد

 dsap که مخفف دو کلمهٔ « دی دژاکام» است و sap به معنای عصاره می‌باشد

جلسه چهاردهم از دوره بیست‌ونهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی کاسپین، با استادی مسافر راهنما محمد، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر علی، با دستور جلسه‌ی d.sap در روز سه‌شنبه 21 دی ماه، رأس ساعت 15:30 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد :

من امروز در جایگاهی ایستاده‌ام که خودم به آن اجازه دادم و برایش تلاش کردم. قبل از هر چیز لازم می‌دانم از راهنمای عزیزم، آقا جواد، تشکر کنم که من را لایق دانست و کمک کرد تا بتوانم این جایگاه جدید را تجربه کنم.

وقتی وارد کنگره شدم، حال بسیار خرابی داشتم. حدود پنج ماه قبل از ورودم، برای اولین بار به اجبار خانواده در کمپ ترک اعتیاد بودم و شرایط روحی‌ام اصلاً خوب نبود. راستش را بخواهید، در ابتدا هیچ خواسته‌ای برای درمان نداشتم. اما کم‌کم که وارد مسیر کنگره شدم، آموزش‌ها، صحبت‌های استادان و راهنماها آن‌قدر ناب و کاربردی بود که علاقه‌مند شدم این مسیر را ادامه بدهم.

امروز واقعاً خدا را شکر می‌کنم که وارد سفر دوم شده‌ام و هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم. در کنگره ما یاد می‌گیریم چگونه درست زندگی کنیم. من قبل از کنگره با تمام جهان پیرامونم دشمن بودم؛ فکر می‌کردم همه دشمن من هستند و من هم با هیچ‌کس دوست نبودم. اما اینجا، با نوشتن سی‌دی‌ها و آموزش‌هایی که می‌گیریم، آرام‌آرام نگاهم تغییر کرد.

یکی از بزرگ‌ترین کمک‌هایی که به من شد، سی‌دی نوشتن بود. نوشتن را وظیفهٔ خودم می‌دانستم و همین نوشتن زیاد، به مرور حال من را خوب کرد.

در مورد دستور جلسه هم باید بگویم: 
آقای مهندس سه کشف بزرگ داشتند. 
اول: کشف درمان DST و راه درمان اعتیاد 
دوم: درمان سیگار 
و سوم: کشف dsap که مخفف دو کلمهٔ « دی دژاکام» است و sap به معنای عصاره می‌باشد.

این سرکه‌سیبی که در کنگره تولید می‌شود، با سرکه‌سیب‌های معمولی کاملاً متفاوت است. سرکه‌سیب‌های بیرون معمولاً در چهل یا پنجاه روز آماده می‌شوند، اما سرکه‌سیب آقای مهندس حدود ده تا یازده ماه زمان می‌برد تا به بار بنشیند.

در مورد مزایای dsap هم تجربه‌های زیادی وجود دارد. من خودم چند ماه پیش گوشم گرفته بود و احساس می‌کردم چرک دارد. دکتر نرفتم. با راهنمایم مشورت کردم و ایشان گفتند از سرکه‌سیب استفاده کن. من هم با سرنگ مقدار کمی داخل گوشم ریختم و بعد از سه چهار روز کاملاً خوب شدم.

در خانوادهٔ ما هم dsap نقش مهمی داشته. زمانی که کرونا آمده بود، پدر و مادرم کرونا گرفتند. پدرم با راهنمایش مشورت کرد و گفتند آقای مهندس گفته‌اند با dsap بخور کنند. همین کار را کردند و خیلی زود حالشان بهتر شد، بدون اینکه حتی به دکتر مراجعه کنند.

این‌ها تجربه‌هایی بود که دوست داشتم با شما به اشتراک بگذارم. 
ممنونم که به صحبت‌هایم گوش دادید.

رهایی این هفته نمایندگی کاسپین.

راهنما:مسافر آقا رضوان

رهایافتگان:مسافر هادی و مسافر رحیم

 

مرزبان کشیک: مسافر حمیدرضا
عکاس: مسافر امیر
تایپ: مسافر رسول
تنظیم: مسافر امیر
تهیه شده در سایت مسافران کاسپین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .