English Version
This Site Is Available In English

رمضان ماه تحول در جسم

رمضان ماه تحول در جسم

دومین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ ویژه مسافران و همسفران نمایندگی غزالی مشهد با استادی مسافر مهدی، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه «الهام از رمضان» در روز پنج‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ رأس ساعت ۱۵ آغاز به کارکرد.

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر،
خداوند را شاکرم این فرصت را به من داد در این جایگاه قرار بگیرم، از ایجنت شعبه، گروه مرزبانی و راهنمای درمانم ممنونم به من فرصت خدمت دادند. در مورد دستور جلسه «الهام از رمضان» اگر بخواهم از تجربه خودم بگویم من در سال گذشته ماه مبارک رمضان برای اولین‌بار روزه گرفتم و نماز خواندم، دلیل این تغییر، آموزش‌هایی بود که در کنگره ۶۰ دریافت کردم. زندگی من را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد: قبل از ورود به کنگره و بعد از آن، قبل از کنگره، کسی نبود که به‌درستی به من بیاموزد چرا باید نماز بخوانم یا روزه بگیرم. شاید بهتر است بگویم کسی نبود که بتواند معنای واقعی این عبادات را برایم روشن کند، من فقط ظاهر مذهبی آن را می‌دیدم و به همین دلیل نسبت به روزه‌گرفتن نگاه مثبتی نداشتم.

اما با ورود به کنگره ۶۰ و آموزش‌های دقیق آقای مهندس، درک من تغییر کرد. فهمیدم که روزه‌گرفتن فقط برای عبادت نیست هرچند عبادت‌کردن در این ماه مهم است و فواید خیلی زیادی دارد. سال گذشته اولین سالی بود که روزه گرفتم و دلیل اصلی‌ام تمایل به تجربه اتوفاژی و یا همان پاک‌سازی سلولی در بدنم بود، با این نگاه روزه گرفتم و آن ماه رمضان برای من ماهی سرشار از زیبایی بود و این تجربه‌ای بود که در زندگی قبلی‌ام هرگز نداشتم، خدا را شکر می‌کنم که به کمک آموزش‌های کنگره به این آگاهی رسیدم که هر آنچه خداوند در قرآن کریم و ماه رمضان بیان کرده، برای رشد و سلامتی خود من است. روزه و نماز تنها تکلیف نیستند، بلکه راه‌هایی برای رسیدن به‌سلامتی و خودشناسی هستند. از اینکه با سکوتتان به صحبت‌های من گوش سپردید سپاسگزارم.

مرزبان خبری: مسافر حسین

نگارش: مسافر مجید لژیون چهارم

ویرایش و ارسال خبر: مسافر مهدی لژیون یکم 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .