English Version
This Site Is Available In English

روزه‌داری نقطه تحمل انسان را افزایش می‌دهد

روزه‌داری نقطه تحمل انسان را افزایش می‌دهد

جلسه یازدهم از دوره سی‌‌وسوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا به استادی همسفر نرگس، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر طیبه با دستورجلسه «الهام از رمضان» روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکر و سپاسگزار هستم که کنگره۶۰ سر راه ما قرار گرفت و آغاز آن در زندگی‌ ما رقم خورد و توانستیم با آموزش‌های ناب کنگره۶۰ به درمان و رهایی دست یابیم.

ابتدا از مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان تشکر و قدردانی می‌کنم که این بستر را برای ما فراهم کردند؛ همچنین از نگهبان جلسه و راهنما همسفر اکرم تقدیر و تشکر می‌کنم که بنده را لایق دانستند در این جایگاه خدمت کنم و در کنار شما خوبان آموزش دریافت کنم. از ایجنت، مرزبانان، راهنمایان و شما رهجویان عزیز که همیشه با گرمی به استقبال من آمدید تشکر می‌کنم.

دستورجلسه این هفته «الهام از رمضان» است. همان‌طور که همه ما می‌دانیم خداوند بسیار بخشنده و مهربان است. بخشندگی خداوند به اندازه‌ای است که به نوعی خودِ خداوند هم برای منِ بنده که گناهان متعدد انجام می‌دهم دلسوزی می‌کند. از این‌رو خداوند یک ماه را برای ما قرار داده است تا خود و  هم خدای خویش را پیدا کنیم و به او نزدیک‌تر شویم.

در ماه مبارک رمضان ما فرصت داریم با تزکیه و پالایش، روح و جسم خودمان را جلا داده و تغییر کنیم. در این ماه، ماه بندگی و عبودیت، خداوند نگاه ویژه‌‌ای به هر انسان دارد. روزه باعث می‌شود که از لحاظ روحی و روانی تغییر کنیم و به کمال برسیم همچنین از لحاظ جسمی بسیاری از بیماری‌های ما درمان می‌شود.

همان‌طور که مهندس حسین دژاکام فرمودند: «روزه برای بدن بسیار مفید است، به پاکسازی کبد کمک می‌کند و باعث می‌شود که سموم از بدن دفع شوند». مهندس دژاکام با الهام از رمضان، روشDST را ابداع کردند ایشان توانستند سموم اعتیاد را با استفاده از این روش از بدن شخص مصرف کننده دفع کرده و پازل درمان اعتیاد را کامل کنند. ماه رمضان بستری بود که کنگره۶۰ در آن متولد شد و نوری بود که برای همه ما در مسیر درمان روشن شد، از این‌رو ماه رمضان در کنگره۶۰ از اهمیت بسیاری برخوردار است.

مهندس دژاکام ماه رمضان را بسیار ماه مبارکی می‌دانند و به آن عقیده دارند‌. ایشان در یکی از سی‌دی‌های خود بیان کردند که مسافران در سفر اول می‌توانند روزه بگیرند؛ اما با رعایت و حفظ یکسری حرمت‌ها دارویشان را نیز مصرف کنند تا بدنشان از تعادل خارج نشود؛ اما در سفر دوم تأکید می‌کنند که مسافران بایستی روزه بگیرند.
در این ماه پر فضیلت احیای‌ انسانیت، ترمیم صور آشکار و پنهان انسان شکل می‌گیرد؛ بنابراین نیک است که همه قدر این ماه مبارک را بدانیم؛ چراکه جسم، روان و نفس ما به تعادل می‌رسد.

در روشDST نیز زمانی که شخص تحت درمان قرار می‌گیرد طبق آموزش‌های کنگره۶۰ کلام، رفتار، فکر و اندیشه‌اش در جهت تعادل حرکت می‌کند. در ماه رمضان تمرین می‌کنیم که چگونه نفسمان را تربیت کنیم. در روشDST و ماه مبارک رمضان سیستم ایکس بدن انسان ریکاوری می‌شود و به بازسازی خودش می‌پردازد. روزه‌داری نقطه تحمل انسان را افزایش می‌دهد. روزه‌داری مانند روشDST کشتن نفس نیست; بلکه تربیت نفس است.
اکثر ما شاهد این قضیه بوده‌ایم که با ورود به کنگره۶۰ و آغاز سفر بسیاری از بیماری‌های دیگر جسمی در کنار درمان اعتیاد درمان شده‌اند.

پدیده‌ای به نام اتوفاژی طی روزه‌داری در بدن انسان اتفاق می‌‌افتد. اتو به معنی خود و فاژی یعنی خوردن است. خود خوردن یک نوع بازیافت جسم است. پدیده اتوفاژی زمانی اتفاق می‌افتد که ۱۲ساعت مواد غذایی به بدن انسان نرسد. افرادی که در طول روز پرخوری می‌کنند، به دلیل تجمع مواد غذایی در بدن، اتوفاژی در بدنشان به درستی شکل نمی‌گیرد و سلول‌های مرده در بدن انباشته می‌شود که می‌تواند به سلول‌های سرطانی تبدیل شود. افرادی که کمتر می‌خورند یا از مواد غذایی سالم استفاده می‌کنند، عمر طولانی‌تری خواهند داشت.
ممنون که با سکوت و نگاه پرمحبت‌تان بنده را همراهی کردید.

مرزبانان کشیک: همسفر میترا و مسافر مظاهر
تایپیست: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: مرزبان خبری، همسفر میترا
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .