English Version
This Site Is Available In English

کنگره مانند طلا،پاک است و هیچ آلایشی ندارد

کنگره مانند طلا،پاک است و هیچ آلایشی ندارد

سومین جلسه از دوره هفتادم سری کارگاه‌های آموزشی و خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی ابن‌سینا با استادی مرزبان محترم مسافر حسین، نگهبانی مسافر مرتضی و دبیری  مسافر نوذر با دستورجلسه،(خانواده) در روز چهارشنبه 1بهمن ماه ۱۴۰۴ راس ساعت 14 آغاز به‌ کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان، حسین هستم، یک مسافر. خدا را هزار مرتبه شکر می‌کنم که امروز نیز لیاقت حضور در اینجا را داشتم.خدا را صد هزار مرتبه شکر می‌کنم که جلسات ما دوباره در حال برقراری است. همچنین از لطف مهندس و دیده‌بان‌های محترم تشکر می‌کنم که با این تمهیدات، حداقل نگذاشتند از آموزش‌هایمان دور بمانیم.تبریک ویژه‌ای نیز به مرزبان‌های جدیدی دارم وامیدورام که باقدرت در راستای پیشرفت شعبه قدم بردارید.اقای مهندس دیروز صحبتی داشتند که فکر میکنم اکثراهمه گوش کردند.خب هدف کنگره چیست؟ هدف کنگره ۶۰ دیگر صرفاً درمان اعتیاد نیست. اهداف بسیار بزرگتری دارد؛ در حوزه‌ی اضافه وزن، سیگار، درمان بیماری‌های لاعلاج. حرف مهندس این است که باید درباره‌ی اهدافی بسیار بزرگتر صحبت کنیم. کنگره آنقدر هدف بزرگی دارد که اصلاً به مسائل سیاسی فکر نمی‌کند و وقت ندارد که به آنها بپردازد. چرا ما که در کنگره هستیم، باید با یک سری اتفاقات یا سایت‌هایی که منبع خبرشان نامعلوم است، شروع به صحبت کنیم یا به حرف‌های بی‌اساس توجه کنیم، هدف این نیست. اتفاقی که باید در کنگره بیفتد، اول از همه درمان اعتیاد است.

ما به راحتی پس از ۱۰ تا ۱۱ ماه درمان میشویم. که در سفر اول، این راه را همه گذرانده‌ایم. پس چرا باید با رفتار فردی، خواسته یا ناخواسته، به ریشه‌ی کنگره ۶۰ ضربه بزنیم. در اساسنامه، آقای خدامی روزی که با ایجنت محترم جلسه داشتیم، بند پنجم تبصره‌ی سوم وزارت کشور را خواندند و توضیح دادند ،کلیه اعضای انجمن کنگره ۶۰، از نگهبان، دیده‌بان، مرزبان، مسافران سفر دوم و اول، هر کس که در کنگره حضور دارد و حتی کسانی که کارت کنگره ندارند، موظف و ملزم به رعایت این قانون هستند. این قانون چیست ،ما هیچ‌گونه کار سیاسی انجام نمی‌دهیم و هیچ رفت‌وآمد سیاسی نداریم. باید بدانیم که ما یک شخصیت حقیقی و یک شخصیت حقوقی داریم. شخصیت حقیقی من، حسین حاجی‌زاده است و شخصیت حقوقی، کنگره ۶۰ است. نماینده کنگره ۶۰ در جامعه نیز همین است. فرض کنید شما یک آموزشگاه زبان دارید. اگر کسی با کارت آن آموزشگاه زبان بیرون برود و برایش اتفاقی مثل سرقت بیفتد، وقتی او را بگیرند و کارت آن آموزشگاه را داشته باشد، این ربطی به آموزشگاه زبان ندارد.

اما به هر حال ما موظفیم شرایط را طوری پیش ببریم که خدایی نکرده خدشه‌ای به کنگره ۶۰ وارد نشود. صحبت‌های آقای مهندس به نوعی اتمام حجت بود. ایشان صحبت کردند و حتی یک درخواست یا تذکر کوچک هم به ما ندادند. ما الان باید بدانیم که کنگره مانند طلای پاک است و هیچ آلایشی ندارد. ما دو بار درجلسه حرمت می‌خوانیم و هر دو بار تأکید می‌کنیم که موضوع سیاسی نداریم، صحبتی نداریم، واقعاً دخالتی نداریم و هر اتفاقی که بیفتد به ما ارتباطی ندارد. ما کار خودمان را دنبال میکنیم و هدفمان درمان اعتیاد است. هیچ هدف دیگری در این میان نداریم.امیدوارم که دستورجلسه خانواده را نیز بتوانیم همین‌طور به خانواده‌هایمان و همسفرانمان منتقل کنیم. تا همه‌ی ما دست در دست هم، در راستای اهداف کنگره ۶۰، بتوانیم حتی اگر فقط یک انسان را به درمان برسانیم، برای ما کافی است. همان‌طور که آقای مهندس می‌گویند: «نجات یک نفس از مرگ، برای دنیا کافی است». اما هدف ما درمان است: درمان اعتیاد، درمان چاقی، درمان سیگار، درمان بیماری‌های لاعلاج. ما میخواهیم برای این دنیا مفید باشیم.

برداشت منه حسین از صحبت‌های اقای مهندس این است که هدف بسیار بزرگ است. خوش به حال ما که در این هدف همراه هستیم. ما مردان بزرگی هستیم و میتوانیم بخشی از کار را به عهده بگیریم. امیدوارم این مرحله را نیز پشت سر بگذاریم. در نهایت، این اتفاقات ناخوشایند باعث می‌شود پایه‌های ما قوی‌تر، با ثبات‌تر و محکم‌تر شود تا بتوانیم قدم‌های استوارتری برداریم. امیدوارم با انرژی مثبت، حال خوب وباهمان شوروهیجانی که شعبه ابن‌سینا همیشه دارد، اینجا رادست دردست هم پیش ببریم. راهنمایان محترم، بزرگان کنگره، با تدبیر و رفتارشان این موضوع را به خوبی انتقال می‌دهند. مرزبان‌های قبلی، مرزبان‌های جدید و ایجنت محترم که بزرگان شعبه هستند، با مدیریت خود در این شرایط به ما کمک می‌کنند تا این مرحله را پشت سر بگذاریم و انشاءالله به قول آقای مهندس، به روزهای خوب بازگردیم؛ روزهایی که با حال خوش و انرژی کامل، همه به آن حالت خوب برسیم. از شما خواهش می‌کنم مرزبان‌های جدید را صمیمانه تشویق کنید.

تنظیم  و تایپ: مسافرمهدی لژیون دوازدهم

عکس: مرزبان خبری

نگارنده: مسافر محمد لژیون دوازدهم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .