English Version
This Site Is Available In English

کنگره به من وقت شناسی را آموزش داد

کنگره به من وقت شناسی را آموزش داد

پنجمین جلسه از دوره شانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰، ويژه مسافران نمایندگی گرگان، با استادی مسافر حسن و نگهبانی مسافر میکائیل و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه «کمک من به کنگره و کمک کنگره به من» 14 دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه استادی هستم و خدمت می‌کنم و از خدمت خودم آموزش می‌گیرم در راس از جناب مهندس و خانواده محترمشان تشکر و قدردانی می‌کنم، از راهنمای لژیون یکم آقا ناصر تشکر می‌کنم که این جایگاه را به من سپردن ازایجنت و مرزبانهای شعبه و تمام خدمتگزاران کمال تشکر وقدردانی را دارم. دستور جلسه کمک من به کنگره و کمک کنگره به من وقتی من به این دستور جلسه فکر می‌کردم متوجه شدم که می‌توانم راحت در مورد این دستور جلسه صحبت کنم حالا قسمت اولش اینکه من حسن هیچ کاری برای کنگره نکردم، جناب مهندس با این همه زحمتی که برای کنگره می‌کشند و با بغض می‌گویند من هیچ کاری برای کنگره نکردم پس من حسن چه‌کاری برای کنگره کردم.

ولی اگر خوب فکر کنم می‌بینم در سفر اول باید خوب سفر کنم همین خوب سفر کردن من و حرمت کنگره را نگه داشتن سی دی سر وقت تحوبل دادن و یک ربع زودتر در کارگاه آموزشی بودن این می‌شود کمک من در سفر اول به کنگره این‌که من با افتخار بیام بگم که من یک کنگره‌ای هستم و حرمت‌ها را حفظ کنم آموزش‌ها را بتوانم تا جایی که ممکن است فرا بگیرم اگر این آموزشها را عملی کنم به این مجموعه کمک کردم وقتی خوب سفر می‌کنم وقتی مشکلی دارم اگر این آموزش‌ها را کاربردی کنم به نفع خود من حسن است و این که خیلی جا سعی من حسن بوده که به کنگره کمک کنم واز روزی که آمدم دوستدار کنگره شدم این قسمتی که کنگره چی به من داده است اصلا با زبان نمی‌توانم بگوییم که کنگره چی به من داده است همین قدر که من صبح زود بیدار می‌شوم و درصدی از وقتم را مدیریت می‌کنم.
 

کنگره به من وقت شناسی را آموزش داد یعنی همون ساعتی که قول می‌دهم حاضر می‌شود این‌که بد قول نباشم درصدی از این آموزش‌ها را عملی کنم چون من اگر بتونم کمش را کاربردی بکنم من هر جوری فکر می‌کنم کنگره خیلی چیزها به من داده است زندگی من از وقتی که جذب کنگره شدم این 50 سالی که از خدا عمر گرفتم یک طرف این چند صباحی که در کنگره هستم واقعا نمی‌خواهم انکار کنم درب‌های زیادی برام گشوده شد خدا را شکر می‌کنم که معتاد شدم و با کنگره آشنا شدم من این را اول نمی‌فهمیدم ولی الان متوجه شدم که من نمی‌توانم برای کنگره جبران کنم  من خیلی چیزها از این کنگره به دست آوردم و تا آخر عمر هم خدمت کنم نمی‌توانم جبران کنم از اینکه به صحبت‌های من گوش کردین از همه شما  سپاسگزارم و متشکرم.

تایپ:مسافر موسی لژیون دهم
عکس و ارسال: مسافر تقی لژیون دهم
ویرایش: مسافر تقی لژیون دهم
مسئول سایت: مسافر محمد
مرزبان خبری: مسافر جواد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .