English Version
This Site Is Available In English

قوانین الهی برای آرامش و آسایش انسان‌ها هستند

قوانین الهی برای آرامش و آسایش انسان‌ها هستند

وادی‌ها کلید قفل‌های بسته زندگی ما هستند. همه وادی‌ها را پشت سر گذاشته و رسیدیم به وادی یازدهم «چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می‌رسند» انسان برای این‌که تبدیل به چشمه جوشان شود؛ باید علم، دانش و معرفت کسب کند. انسان‌هایی که به سطح بالایی از خواست و قدرت دست پیدا می‌کنند، می‌توانند از سخت‌ترین موانع عبور کرده و از زندگی خوبی برخوردار شوند و با عمل‌سالم، تفکرسالم، عشق‌سالم، حس‌سالم، عقل‌سالم و ایمان سالم اجازه می‌دهند، دیگران هم در کنارشان از زندگی خوبی برخوردار شوند.

در ابتدا شروع هر کاری با سختی و مشکلات زیادی همراه است و ما برای حل مشکلات خود انرژی زیادی صرف می‌کنیم ولی اگر مسیرمان را ادامه دهیم با تغییر جایگاه و بالا بردن آگاهی و دانایی انرژی در ما به‌وجود می‌آید. انسان از طریق الهام و القا به طرف ارزش‌ها و یا ضدارزش‌ها می‌رود؛ اما با اختیاری که به انسان داده شده است، می‌تواند بهترین راه را انتخاب کند و اختیار ویژگی است که به انسان داده شده است که این ویژگی او را از دیگر موجودات متمایز می‌کند. کسانی‌ که همیشه در حال بازپرداخت دریافتی‌ها هستند، مثل چشمه‌ای زلال می‌باشند.

ما انسان‌ها با دست خود، از روی ناآگاهی، خواسته یا ناخواسته و به شکل‌های مختلف، مشکلاتی را برای خود به‌وجود می‌آوریم. ما باید آموزش ببینیم تا بتوانیم از این موانع عبور کنیم، برای خروج از تاریکی‌ها باید به ریسمان الهی چنگ بزنیم. قوانین الهی برای آرامش و آسایش انسان‌ها هستند، کسانی که قوانین الهی را رعایت می‌کنند از آرامش برخوردار می‌شوند. قوانین الهی به گونه‌ای است که از بدوی‌ترین تا متمدن‌ترین، از بی‌دین‌ترین تا دین‌دارترین انسان‌ها آن را قبول دارند، چون کاملاً پسندیده و عقلانی است.

قوانین می‌گویند: دروغ نگو، دزدی نکن، گمان بد مبر، کم‌فروشی نکن و ... نیروی منفی و تاریکی برای ایجاد انرژی پتانسیل نیروی مکمل است. اختلاف پتانسیل درونی و بیرونی برای کسب انرژی ویژگی برای تبدیل شدن به چشمه‌های جوشان است، اگر انسان به طرف ارزش‌ها برود صعود می‌کند و در او ایجاد انرژی می‌کند. چشمه باید خود بجوشد و برای جوشش درآمدن باید یک منبع داشته باشد، منبع آب که خیلی زیاد باشد و راهی را برای فوران پیدا کردنش بیابد تا بتواند از چشمه خارج شود و اگر خارج نشود، قابل استفاده نیست، وقتی چشمه قوی باشد، جوشان می‌شود و باید حرکت کند، وقتی‌که حرکت کرد، رود خروشان می‌شود.

رود خروشان یعنی رود پر قدرت، یعنی از منبع حرکت می‌کند و تمام پستی و بلندی‌ها را طی می‌کند تا خودش را به بحر و اقیانوس برساند. مثل: رود می‌سی‌سی‌پی از منبع حرکت می‌کند و ذره ذره از آبشارها و گذرگاه‌ها عبور می‌کند و به بحر می‌رسد. وقتی خروشان باشد یعنی از هر سپس عبور می‌کند، وقتی‌که به سنگ، کوه و تپه رسید، نمی‌گوید من نمی‌توانم بروم. تمثیل ما انسان‌ها است که وقتی به مشکلی برمی‌خوریم، می‌گوئیم، نه دیگر تمام شد، من که کنکور قبول نشدم، من که در کارهایم موفق نشدم. رود خروشان مانع را کنار می‌زند یا دور می‌زند، سنگ بزرگ یا کوچک باشد از سر راهش برمی‌دارد و اگر خیلی بزرگ باشد، دور می‌زند و از جای دیگری می‌رود.

ما باید به رود خروشان و چشمه جوشان تبدیل شویم. برای تبدیل شدن به رود خروشان باید اطلاعات داشته باشیم، منبع داشته باشیم. منبع ما دانش واقعی است. دانش واقعی یعنی: راست آزمایی شود و خودش را نشان دهد. آبروی علم به عمل آن است. دانشی که در مقوله اعتیاد است، آیا این دانش جواب می‌دهد؟ بله موقعی جواب می‌دهد که بتوانیم یک نفر را به درمان واقعی و قطعی برسانیم. چشمه جوشان باید همیشه جاری باشد و به یک منبع متصل باشد و اگر آب یک‌جا بماند به گندآب تبدیل می‌شود.

منبع: کتاب عشق، چهارده وادی برای رسیدن به خود (وادی یازدهم)، صحبت‌های چهارشنبه آقای مهندس
نویسنده: همسفر پریناز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم)
رابط خبری: همسفر رویا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .