English Version
This Site Is Available In English

هیچ‌کس مطلقاً خوب نیست

هیچ‌کس مطلقاً خوب نیست

برداشت همسفر اکرم از سی‌دی رنج:

آقای مهندس در سی‌دی رنج بیان کردند که: اصلاح امور الهی، یعنی پاک کردن خودمان از ضد‌ارزش‌ها؛ مسائلی که در زندگی با آن‌ها مواجه هستیم، مانند دروغ، تهمت، مصرف مواد مخدر، ناسزا گفتن و… .
اصلاح امور الهی به‌ این معنا نیست که در طول روز فقط عبادت کنیم، بلکه باید در مسیر زندگی، رفتار و کردار خود را اصلاح کنیم.

در جهان‌بینی به ما قوانینی آموزش داده می‌شود تا انسان به خودش آسیب و خسارت نزند. هر زمان و در هر مقطعی اگر احساس کردیم که عقب افتاده‌ایم، باید مسیر را درست انتخاب کرده و با سعی و تلاش به جلو حرکت کنیم. اگر این کار را انجام ندهیم، ناخواسته به عقب بازمی‌گردیم.
همچنین باید بیاموزیم هر موضوع و هر اتفاقی که در زندگی برای ما پیش می‌آید را با دیدی مثبت بنگریم و تمام هدف خود را روی یک موضوع متمرکز کنیم.

آقای مهندس فرمودند:
ما سه سفر داریم؛ سفر اول: زمینی، سفر دوم: سماوی، و سفر سوم: درونی.
در کنگره باید بر سفر درونی متمرکز شویم تا از جایگاه فعلی خود جدا شویم و به جایگاه و شخصیت جدیدی دست یابیم.

وقتی در کنگره سی‌دی می‌نویسیم، شاید کار سختی باشد، اما هدف ما آموزش گرفتن برای رسیدن به آرامش در زندگی است.
ما انسان‌ها قوی خلق شده‌ایم و می‌توانیم کارهای بزرگ را به‌ خوبی انجام دهیم.
اگر از ضد‌ارزش‌ها دوری نکنیم، برای همیشه در ظلمت و تاریکی خواهیم ماند. تا زمانی که از این ضد‌ارزش‌ها رها نشویم، هیچ‌گاه به روشنایی نخواهیم رسید. باید بندهای زمینی را پاره کنیم، مانند فولاد محکم باشیم و در کنگره، بند ضد‌ارزش‌ها و مواد مخدر را از خود جدا کنیم تا به‌ سوی ارزش‌ها و نور حرکت نماییم.

برداشت همسفر اکرم از سی‌دی رنج:

انسان‌هایی که دارای باور به خود هستند، خود را در معرض اصلاح الهی قرار می‌دهند. منظور از «اصلاح الهی»، فرآیند زدودن یا کاهش ضدّ ارزش‌هاست. این فرآیند مستلزم دوری گزیدن از اعمالی است که به خود شخص آسیب می‌زند؛ مانند دروغ‌گویی، حسادت یا نفرت. این ضدّ ارزش‌ها، شبیه به مواد مخدر، در وهله اول به خود فرد ضرر می‌رسانند.

اگر هدفی در نظر داریم، باید رنج ناشی از تلاش را بپذیریم و سعی کنیم از تمامی مراحل این سفر از مبدأ تا مقصد لذت ببریم. در این مسیر، نباید به خود اجازه داد کوچک‌ترین تفکر منفی شکل گیرد؛ حرکت باید همواره با تفکر صحیح همراه باشد.

آقای مهندس بیان می‌کنند که: راز موفقیت یا حقیقت در دو عنصر نهفته است: یافتن راه و کشف کردن آنچه از آن راه برداشت می‌کنیم. ایشان تأکید می‌کنند که نباید خود را دست‌کم گرفت؛ زیرا توانایی نجات خویش و رسیدن به روشنایی را داریم. باید مثل فولاد باشیم که بندهای آن به آسانی پاره نشود و در برابر وسوسه‌هایی مانند مواد مخدر، تسلیم نشویم. باید این امید را در دل زنده نگه داریم که قابلیت گسستن این وابستگی‌ها و نجات یافتن از آن‌ها را داریم تا در همین دنیا به فردی ارزشمند و خوش‌بین تبدیل شویم و دیدگاه بدبینانه را کنار بگذاریم. زیرا آنچه مهم است، موقعیت اکنون فرد است، نه گذشته او. بنابراین، تفکر و حرکت ضروری است.

آقای مهندس در این سیدی به جهان‌بینی می‌پردازند؛ یعنی ارتقای جهان‌بینی تا جایی که فرد قوانین اصولی زندگی کردن را بیاموزد و از آسیب زدن به خود جلوگیری کند. به عنوان مثال، سخن‌گفتن نابجا، نوعی ضربه زدن به خود محسوب می‌شود؛ لذا گفتار باید همواره کامل و صادقانه باشد.

هیچ‌کس مطلقاً خوب نیست و هر فردی در حال تغییر است. با نگاهی به گذشته، می‌توان مشاهده کرد که فرد برای رهایی از نابودی از چه چالش‌هایی عبور کرده است. در این مسیر، سه رکن اساسی نیاز است: فکر، مال و عشق. رکن عشق در زندگی بسیار حیاتی است و باید همواره تازگی و احساس را حفظ کند. هیچ‌گونه دروغ یا پنهان‌کاری نباید در این حوزه وجود داشته باشد، زیرا این مسائل سبب فروپاشی روابط می‌شوند. در اینجا، جهان‌بینی قوی، فرد را حفظ می‌کند، در حالی که جهان‌بینی ضعیف، او را نابود می‌سازد. کسی که خواهان رسیدن به این جایگاه است، باید جهان‌بینی خود را تقویت کند؛ نباید به سرعت رنجیده شود یا کنترل خود را از دست بدهد. در نهایت، برای کسب نتایج مطلوب، تلاش مستمر ضروری است.

منبع: سیدی رنج مهندس حسین دژاکام

رابط خبری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر وحیده ( لژیون پنجم )

نویسنده: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر وحیده ( لژیون پنجم ) همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر وحیده ( لژیون پنجم )

ویرایش و ارسال: همسفر شقایق رهجوی راهنما همسفر وحیده ( لژیون پنجم )
همسفران نمایندگی دامغان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .