English Version
This Site Is Available In English

عشق واقعی

عشق واقعی

به‌نام قدرت مطلق الله

آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است.

ساکنین پرسیدند شما که گفتید همه می‌توانند عاشق شوند؛ ولی در عمل اینطور نیست. چرا؟

تمامی انسان‌ها دارای سایه، جاذبه و حس هستند. به این دلیل همه می‌توانند عاشق شوند؛ ولی چرا در عمل این‌طور نیست؟ یا چرا صدای عشق در درون برخی انسان‌ها شنیده نمی‌شود؟
برای پاسخ این سوال مثال می‌زنیم تا برایتان روشن شود.

یک‌ زمانی ما عشق غریزی داریم که در انسان‌ها نهاده شده، این عشق به‌طور خاص هست و عام نیست و در وجود همه انسان‌ها، حیوانات و گیاهان وجود دارد.

یک انسان یا یک حیوان برای بقای فرزندش خیلی تلاش‌ و کوشش‌ می‌کند.

عشق، زمانی مفهوم و معنا پیدا می‌کند که گسترده و وسیع باشد. مثلاً آیا این چیزی که برای خانواده‌ام می‌خواهم، خسارتی برای انسان‌های دیگر وارد نمی‌کند؟ به دیگران آسیبی نمی‌زند؟ زمانی که این موضوع را فهمیدم، آن‌‌وقت است که عشق واقعی را هم درک خواهم کرد.

عشق من به فرزندم، به خانواده‌ام یا به شخصی نباید برای دیگران آزاری داشته باشد.

برای این‌که امواج ظریف عشق را بشنویم و آن‌ها را ارسال کنیم؛ باید از کینه، نفرت، دروغ، غرور، خودخواهی و ... پرهیز کنیم و به‌سمت عشق، مهر،  درستی، گذشت، صداقت و ازخودگذشتگی برویم.

انسان‌هایی که کارهای ضدارزشی انجام می‌دهند هیچ‌گاه صدای امواج عشق به گوششان نمی‌رسد. مثلا مواد مخدر مصرف کنند، دروغ بگویند و ریا کنند و ...
هیچ‌وقت صدای زیبای عشق را نمی‌شنوند.

از راست‌گویی و صداقت بالاتر نداریم. در هر صورت؛ باید صادق باشیم.

ما اگر به کسی دروغ بگوییم و به اشتباه خود پی ببریم فوراََ عذر‌خواهی کنیم حالمان خوب می‌شود مانند آب روی آتش است کارمان. اگر می‌خواهیم حالمان خوب باشد و از درون آرامش داشته‌باشیم؛ باید صادق باشیم.

برای این‌که جلوی امواج مخرب را بگیریم تا صدای عشق را بشنویم؛ باید معرفت، شناخت و آگاهی داشته باشیم. همه‌چیز بر مبنای معرفت، شناخت و آگاهی است.

ما؛ باید از عشق شناخت و آگاهی داشته باشیم؛ به طور مثال ما عاشق فردی می‌شویم و آن فرد به ما خیانت می‌کند و ما متوجه خیانت او می‌شویم و می‌فهمیم این فرد هر چه به ما گفته دروغ بوده و اینجا ما عاشق دروغ این فرد شده‌ایم و دیگران هم می‌گویند عشق تو فلان کار را انجام داده و اینجا باید اطلاعات و آگاهی داشت زیرا این عشق تبدیل به نفرت می‌شود. پس در عشق شناخت و آگاهی نقش بسیار مهمی دارد. عشقی که بدون شناخت و آگاهی باشد فروکش می‌کند.

در حرمت کنگره همیشه خوانده می‌شود کسی را سرزنش نکنید، غیبت نکنید‌.

کسی که غیبت می‌کند قطعا خود از درون مشکل دارد. کسی که غیبت می‌کند مانند ویروس است و باید از او دوری کرد.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .