English Version
This Site Is Available In English

مهندس با روش دی اس تی ثابت کرد که اعتیاد در مان دارد

مهندس با روش دی اس تی ثابت کرد که اعتیاد در مان دارد

 جلسه هشتم از دور بیست وسوم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ بیستون کرمانشاه به استادی  جمال و نگهبانی مسافر  احد و  دبیری مسافر پدرام با دستور جلسه( هفته بنیان  )در روز یک شنبه ۱۴۰۴/۰۹/16  راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

خدا را شاکر و سپاسگزارم که فرصت حضور در کنگره را پیدا کردم هفته بنیان را خدمت آقای مهندس و خانواده محترمشان وتمامی خدمتگزاران کنگره60 تبریک می‌گویم آقای مهندس در جلسه چهارشنبه فرمودند که هفته بنیان فقط تولد من نیست بلکه تمام اعضای کنگره ۶۰ در این هفته سهیم هستند و باید پیشکسوتان در مورد فراز و نشیب‌ها و سختی‌هایی که کنگره درابتدا با آن مواجه بود صحبت کنند. زمانی که کنگره را شروع کردیم حتی مکان مناسبی نداشتیم و اولین مکان شروع کنگره در پارک بود  و لژیون کوچکی را با دوستان تشکیل دادیم کم کم مکانی را در اختیارمان نهادند که پس از مدتی از آن مکان هم مارا بیرون کردند ولی چون ما تلاش کردیم وهدف داشتیم الان تعداد شعباتی که مال کنگره 60است کم نیست الان دانشگاه داریم. 

همچنین آقای مهندس خاطره‌ای را بیان داشتند که جمعیت آفتاب جلسه‌ای را که در باب اعتیاد برگزار نموده بود.مانع ورود آقای مهندس شدند وبه ایشان گفته بودند که روش شما علمی نیست و در صورتی که یک فوق دیپلم مددکاری که اصلاً رشته او هم مربوط به اعتیاد نبوده را  راه داده بودند .در حال حاضر الحمدلله کشورهایی مانند آمریکا ،انگلیس ،فرانسه ،اسپانیا در باب مقالات ارائه شده توسط آقای مهندس در باب متد دی اس تی و بیماریهای لاعلاج و  درمان اعتیاد دعوت‌های رسمی از ایشان می‌نمایند که شرکت کند و در آن جلسات سخنرانی نماید که نشان از پیشرفت های بزرگ کنگره دارد. آقای مهندس در رابطه شربت اوتی زحمت‌های بسیار زیادی کشیدند تا به چرخه دارویی کشور اضافه شد. در ابتدا درمان اعتیاد با تریاک انجام می‌شد که مسائل و مشکلات خودش را داشت چون در آن زمان باور نداشتند که با تریاک می شود بیماری اعتیاد را درمان کرد حتی قوانین سختی هم بود که اگر سه کیلوگرم تریاک را از کسی می گرفتند اعدام می کردند یا پنج گرم هرویین مجازاتش اعدام بود

با این سختی ها جناب آقای مهندس پنجاه نفر از اعضای کنگره شصت را به عنوان پایلوت انتخاب کردند تا درمان را با شربت اوتی شروع کنند که نتیجه آن بسیار رضایت بخش بود ونود درصد آنها به درمان رسیدند ووزارت کشور در مرحله  دیگر دوهزار نفر را که هزار نفر را به کنگره60 و هزار نفر دیگر را به ده ارگان و نهاد دیگر دادند که درمان را شروع کنند که افراد درمان شده در کنگره بالای هشتاد درصد ولی هزار نفر دیگر اصلأ درمان نشدند و به این صورت بود که شربت اوتی به چرخه ی دارویی کشور اضافه شد.از این که به صحبت های من توجه کردید بسیار سپاسگزارم.

مرزبان خبری: مسافر اکبر
عکس،تایپ و ارسال: مسافر حسن

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .