English Version
This Site Is Available In English

سی‌دی‌ها از مهمترین ارکان آموزشی کنگره۶۰ هستند

سی‌دی‌ها از مهمترین ارکان آموزشی کنگره۶۰ هستند

سلام دوستان ربی هستم همسفر

صوت یکی از پایه‌های اصلی خلقت است. اگر صوت نبود و سکوت محض بر جهان حکم‌فرما بود، هیچ ارتباطی برقرار نمی‌شد. صوت هم می‌تواند مخرب باشد و هم سازنده. یکی از ارزشمندترین اصواتی که در اختیار ما قرار گرفته است، آموزش‌های آقای مهندس است که در قالب سی‌دی و فایل صوتی در اختیار ماست. اگر رهجو با دقت و تفکر لازم به فرمان راهنما عمل کند و در نوشتن سی‌دی‌ها توجه لازم را داشته باشد، انگار در کلاس درس آقای مهندس حضور دارد و مستقیم از بیانات ایشان بهره می‌برد. یکی از نعمت‌هایی که امروز از آن برخورداریم، حضور شخص آقای مهندس است. باید برای این دوره از زندگی که از وجود پرمهر ایشان بهره می‌بریم قدردان خداوند باشیم و نهایت استفاده را ببریم و به خود ببالیم. من هر بار که یک سی‌دی گوش می‌دهم، درس جدیدی می‌آموزم و راه‌حل مشکلی را پیدا می‌کنم؛ مانند چراغی در تاریکی، تا جایی که انگار شخص آقای مهندس با منِ همسفر صحبت می‌کنند و راه چاره را در اختیارم می‌گذارند. اگر با دقت و حوصله تمام سی‌دی‌ها را گوش کنم و بنویسم؛ قطعاً برداشت و دستاورد بسیار مؤثری خواهم داشت. من خودم حافظه شنیداری ضعیفی دارم و معمولاً مطالب شنیده‌ شده را زیاد در ذهنم نگه نمی‌دارم؛ اما نوشتن این مطالب باعث می‌شود در گوشه‌ای از ذهنم ماندگار شود و بهتر به یادم بمانند و این یعنی آموزش بهتر. نکته دیگر این است که من نقطه‌تحمل بسیار پایینی دارم؛ معمولاً هر کاری را بخواهم انجام بدهم، می‌خواهم سریع به پایان برسانم یا نیمه‌کاره رها کنم. حتی در خواندن و نوشتن هم این مسئله وجود داشت؛ اما نوشتن سی‌دی‌ها باعث شد نسبت به قبل با حوصله و دقت بیشتری عمل کنم. اینکه دیگر به یک‌باره سی‌دی را تمام نمی‌کنم، عجله نمی‌کنم و نکات را کلمه‌به‌کلمه یادداشت می‌کنم و تا انتها پیش می‌روم، خودش قدم بزرگی در بالا بردن نقطه‌تحمل من بوده است. امیدوارم با ممارست و تمرین بیشتر به نتیجه مطلوب برسم. از دیگر نکات مثبت سی‌دی‌ها این است که همیشه و در هر جا در اختیار من هستند. هر زمان به مشکلی برمی‌خورم مانند کلیدی که قفلی را باز می‌کند، برایم مهیا هستند. وقتی در خانه مشغول گوش‌دادن و نوشتن هستم، حتی بچه‌هایم هم اگر گذرا صدای آقای مهندس را بشنوند، ناخودآگاه آموزشی دریافت می‌کنند که می‌تواند برایشان مفید باشد. و در نهایت، تمام این صحبت‌ها برای این است که ما به شناختی درست و واقعی برسیم؛ آموختن برای بهتر زیستن.

سلام دوستان شبنم هستم همسفر

مسئله آموزش در کنگره۶۰ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. لحظه‌به‌لحظه حضور ما در کنگره یعنی آموزش دیدن و رشد کردن. در این مسیر، هرچقدر هم که بدانیم، اگر از آموزش‌ها که همان سی‌دی‌ها هستند، فاصله بگیریم خیلی آرام و پنهان از مسیر اصلی خارج می‌شویم و دیگر نمی‌توانیم با همان دقت و روشنایی ادامه دهیم. سی‌دی نوشتن علاوه بر اینکه آموزش می‌دهد، روی حافظه، تمرکز، دقت و حتی زیبانویسی ما تأثیر می‌گذارد. همان‌طور که آقای مهندس می‌گویند، انسان وقتی درست آموزش ببیند، طرز بیان، آداب معاشرت و حتی نگاهش به زندگی به سمت تعادل حرکت می‌کند. آموزش‌های ایشان کاملاً حساب‌شده است و قدم‌به‌قدم به ما یاد می‌دهند چگونه زندگی کنیم و چگونه از تاریکی‌ها عبور کنیم. من خودم هر بار که سی‌دی‌های آقای مهندس را گوش می‌دهم، انگار پنجره‌ای تازه به رویم باز می‌شود. هر بار چیزی یاد می‌گیرم و جواب تک‌تک سؤال‌هایم را در میان صحبت‌های ایشان پیدا می‌کنم. اوایل که وارد کنگره شده بودم، از روی ناآگاهی سؤال‌های زیادی در ذهنم بود؛ مثلاً چرا باید همه سی‌دی را بنویسیم و فقط نکته‌برداری نکنیم؟ اما بعدها فهمیدم که نوشتن سی‌دی فقط یک تکلیف نیست؛ مثل یک تمرین عمیق است که هم ذهن را می‌سازد، هم قلب را آرام می‌کند و هم باعث می‌شود مطالب در جان انسان بنشیند. وقتی سی‌دی گوش می‌دهم و برداشت خودم را می‌نویسم، حس می‌کنم ذهنم روشن‌تر می‌شود. وقتی این حس را با اعضاء لژیون به اشتراک می‌گذارم، انگار یک حلقه‌ مشترک از فهم و درک میانمان شکل می‌گیرد. این اشتراک‌گذاری هم باعث می‌شود خودم بهتر بفهمم و هم باعث می‌شود دیگران حسشان را منتقل کنند و ما با هم رشد کنیم. هر بار که آقای مهندس صحبت می‌کنند، با تمام وجودم به حرف‌هایشان گوش می‌دهم. خنده‌هایشان آن‌قدر از ته دل و صادقانه است که نمی‌شود همراهشان نخندید. نصیحت‌هایشان هم آن‌قدر مهربانانه و پدرانه است که واقعاً احساس می‌کنم روبه‌روی ایشان نشسته‌ام و ایشان مستقیم با من حرف می‌زنند؛ با همان لحن آرام، همان قدرت کلام، همان عشق پنهانی که در حرف‌هایشان جریان دارد. واقعاً هیچ کلمه‌ای نمی‌تواند آن حس را توصیف کند. این آموزش‌ها فقط مطالبی برای دانستن نیست؛ چراغی است برای بهتر دیدن و بهتر زندگی کردن.

سلام دوستان زهرا هستم همسفر

یکی از مهمترین ارکان و ابزارهای آموزشی کنگره‌۶۰، سی‌دی‌ها و فایل‌های صوتی هستند که  آقای مهندس هر هفته در اختیار ما همسفران قرار می‌دهند. منِ همسفر با نوشتن و گوش دادن به این سی‌دی‌ها، تغییر بسیار خوبی را در زمینه علمی، فکری و آموزشی احساس می‌کنم؛‌ تغییری که گاهی حتی بیانش برایم سخت است. اگر گفتار و رفتار من نسبت به قبل از کنگره تغییر کرده است، اگر آرامش و طرز فکر و برخوردهایم متعادل‌تر شده است، مطمئنم که نتیجه همین نوشتن سی‌دی‌ها و گوش دادن دقیق به آن‌ها بوده است. این آموزش‌ها کم‌کم در وجود انسان رسوخ می‌کند و باعث می‌شود نگاهش به زندگی و مسائل روزمره طور دیگری شود. نوشتن سی‌دی چیزهای زیادی به من یاد داد؛ یاد داد که صبر و حوصله‌ام را بالا ببرم و توان انجام کارها را در خودم تقویت کنم. با نوشتن کلمه‌به‌کلمه و نکته‌به‌نکته مطالب، دقتم بیشتر شد، دست‌خطم زیباتر شد و توانستم مطالب را بهتر در ذهنم نگه دارم. هر بار که می‌نویسم، احساس می‌کنم درک من از موضوع بیشتر می‌شود و آموزش‌ها بهتر در ذهنم می‌ماند و در زندگی‌ام قابل‌استفاده‌تر می‌شود.  در تمام نمایندگی‌های کنگره۶۰، لژیون‌ها هر هفته یک فایل صوتی را انتخاب می‌کنند و بعد از گوش دادن و نوشتن، در لژیون درباره آن مشارکت می‌کنند. این مشارکت‌ها باعث می‌شود موضوع برای همه روشن‌تر و قابل استفاده‌تر شود. منِ همسفر نیز با هر مشارکت، چیز تازه‌ای یاد می‌گیرم و می‌بینم که چقدر این آموزش‌ها در زندگی روزمره کاربرد دارد. سی‌دی‌های آموزشی نبض فعالیت‌های آموزشی کنگره‌۶۰ هستند. وقتی وارد کنگره شدم، تازه فهمیدم که اگر بخواهم به درمان، موفقیت و آرامش واقعی برسم، باید هر هفته یک سی‌دی را با دقت بنویسم و آن را تحویل راهنما بدهم. این کار فقط یک وظیفه نیست؛ بخشی از آموزش و بخشی از ساختن شخصیتِ جدید من است.

رابط خبری: همسفر مژده رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
عکاس: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی ارگ کرمان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .