English Version
This Site Is Available In English

تمرکز ذهنی با نوشتن سی دی

تمرکز ذهنی با نوشتن سی دی

جلسه یکم از دور چهاردهم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی وکیلی با استادی راهنمای محترم مسافر ناصر، نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر مسعود با دستور جلسه "نقش سی دی و نوشتن آن در آموزش" در روز یکشنبه 25 آبان ماه 1404 ساعت17:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، ناصر هستم؛ یک مسافر.
نام «سی‌دی» نشأت‌گرفته از زمانی است که سخنان جناب مهندس از طریق لوح فشرده منتشر می‌شد. در ابتدا، این سخنان روی نوار کاست ضبط و تکثیر می‌شد و تا به دست مسافران برسد، حدود یک هفته تا ده روز زمان می‌برد. با پیشرفت علم و طبق یکی از نکات مورد تأکید جناب مهندس مبنی بر اینکه کنگره باید هم‌پای علم پیشرفت کند، سی‌دی عرضه شد. این تحول باعث شد سرعت تکثیر و انتقال محتوا افزایش یابد. برای گوش دادن به آن نیز نیاز به دستگاه پخش سی‌دی در خانه یا خودرو بود. در حدود سال ۱۳۹۸، اپلیکیشن کنگره ارائه شد. با وجود آن، همچنان سی‌دی‌ها عرضه می‌شدند، زیرا در آن سال‌ها گوشی‌های هوشمند به‌طور گسترده در دسترس نبودند. پس از آن، عرضه‌ی سی‌دی متوقف شد و محتوا فقط از طریق اپلیکیشن ارائه گردید. همچنین تا آن زمان، نوشتن چهل سی‌دی برای رسیدن به رهایی الزامی نبود. بعدها، نوشتن چهل سی‌دی از سی‌دی‌های هفتگی الزامی شد و فرم مشخصی برای آن‌ها تعیین گردید. اخیراً نیز لژیون درمان سیگار و لژیون تغذیه سالم ملزم به نوشتن سی‌دی‌های اختصاصی خود برای دریافت رهایی شده‌اند.
فواید نوشتن سی‌دی
در زمان مصرف، روزانه سه تا چهار ساعت صرف مصرف مواد می‌شد. اما اکنون کمتر از یک دقیقه برای مصرف دارو زمان نیاز داریم. این زمان اضافه، اگر مدیریت نشود، می‌تواند ذهن ما را به مسیرهای نادرست بکشاند. نوشتن سی‌دی، راهی برای پر کردن این خلأ و تمرکز ذهن است. شاید برخی بپرسند: «نوشتن چه ضرورتی دارد؟ من می‌توانم چند بار گوش بدهم.» اما تجربه نشان داده است که وقتی مسیری را با خودرو طی می‌کنیم، در پایان فقط کلیات آن را به خاطر داریم. اما اگر همان مسیر را پیاده برویم، جزئیات بیشتری در ذهنمان می‌ماند. در مورد سی‌دی هم همین‌طور است؛ نوشتن باعث ثبت دقیق‌تر نکات در ذهن می‌شود، در حالی‌که گوش دادن صرف، بیشتر کلیات را در ذهن نگه می‌دارد.
 


توصیه‌ی من این است که ابتدا هر سی‌دی را یک‌بار گوش دهید؛ این کار را می‌توان هم‌زمان با فعالیت‌های روزمره انجام داد و زمان زیادی نمی‌گیرد. سپس اقدام به نوشتن کنید. خواهید دید که مطالب با ماندگاری بیشتری در ذهن شما نقش می‌بندد. تا زمانی که در حال گوش دادن و نوشتن سی‌دی هستید، ذهن شما فرصت پرواز به سمت افکار مزاحم را نخواهد داشت.
ان‌شاءالله با نوشتن صحیح و مستمر سی‌دی‌ها، هرچه زودتر به سوی رهایی پرواز کنیم. 
پیاده‌سازی مسافر مسعود لژیون سوم
عکاس خبری مسافر محمدرضا لژیون هشتم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .