English Version
This Site Is Available In English

سی‌دی‌ها فانوس‌های روشن مسیر رهایی

سی‌دی‌ها فانوس‌های روشن مسیر رهایی

چهارمین جلسه از دور بیست و دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژهٔ مسافران نمایندگی یحیی زارع میبد، با استادی مسافر رمضان، نگهبانی مسافر محمود و دبیری مسافر محمد، با دستور جلسه‌ «نقش سی‌دی و نوشتن آن در آموزش»، روز یک‌شنبه ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۷ آغاز شد.

سخنان استاد:

دستور جلسه امروز درباره‌ نوشتن سی‌دی و تأثیر آن روی درمان است. اولین سی‌دی را جناب مهندس در سال هفتاد و هشت برگرفته از کتاب۶۰ درجه زیر صفر شروع کردند و نحوه کار به این صورت بود که صدای جناب مهندس در جلسه با واکمن ضبط می‌شد و سپس روی نوارهای کاست تکثیر و در اختیار رهجوها قرار می‌گرفت. با گذشت زمان و به‌روز شدن ابزارها، نوارهای کاست تبدیل به سی‌دی شد. کم‌کم عمر سی‌دی‌ها رو به پایان رفت و در سال نود و هفت به اپلیکیشن دژاکام تبدیل شد و فایل‌های صوتی با هزینه‌ای بسیار کم در اختیار رهجوها در تمام نمایندگی‌ها قرار گرفت.

در این مدت، نزدیک به بیست سال زحمت تهیه و تنظیم فایل‌های صوتی توسط شخصی به نام قدیری انجام می‌شود و این فایل‌ها به‌موقع در اختیار صد و سی نمایندگی در سراسر کشور قرار می‌گیرد. این‌که ما امروز یک فایل صوتی را با کلی آموزش به‌راحتی دریافت می‌کنیم و برداشت خودمان را از آن می‌نویسیم، نتیجه زحمات بسیاری است. جناب مهندس دژاکام و استاد امین با مطالعه کتاب‌های مختلف و منابع گوناگون، این فایل‌ها را جمع‌آوری و در اختیار ما قرار می‌دهند و برای هر فایل عنوانی متناسب انتخاب می‌کنند.

آنچه امروز باعث آرامش ما و تغییر و تحول در رفتار، افکار و کردارمان شده است، نقش همین سی‌دی‌هاست. جناب مهندس تأکید فراوانی به نوشتن سی‌دی‌ها دارند و می‌فرمایند: تأثیر نوشتن سی‌دی بیست برابر گوش دادن و شنیدن است.

وقتی رهجو شروع به نوشتن سی‌دی می‌کند، اتفاقات بسیار مهمی در ذهن او رخ می‌دهد؛ افکار بازتر می‌شود، تمرکز بالا می‌رود و کم‌کم دست رهجو به نوشتن عادت می‌کند و حتی خوش‌خط‌تر می‌شود. اوایل ممکن است نوشتن سی‌دی سخت باشد، اما با تلاش و استمرار، سی‌دی نوشتن تبدیل به یک کار لذت‌بخش می‌شود.

خود من، زمانی که اولین سی‌ دی ؛یعنی وظایف رهجو را نوشتم، با زحمت زیادی همراه بود؛ اما به‌ مرور سی‌دی نوشتن برایم لذت‌بخش شد و به توانایی خودم پی بردم. توانستم چهل سی‌دی سفر اول را با موفقیت به پایان برسانم. در طول ده تا یازده ماه سفر اول، هشتاد سی‌دی داریم که چهل تای آن باید گوش داده و نوشته شود و چهل تای دیگر فایل‌های صوتی هفتگی است که باید گوش داده شود و برداشت آن‌ها در لژیون مشارکت گردد و در زندگی کاربردی شود.

ما با گوش دادن به سی‌دی‌ها می‌توانیم بسیاری از سؤال‌های ذهنی و مشکلات خود را حل کنیم و به پاسخ درست برسیم. فایل‌های صوتی زنده‌اند و در هر زمان و مکان می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. با گوش دادن به سی‌دی‌ها انرژی دریافت می‌کنیم و حالمان خوب می‌شود، زیرا سیستم ایکس فعال شده و مورفین‌های طبیعی بدن بازسازی می‌شود؛ در نتیجه افکار منفی کمتر و افکار مثبت و رفتارهای درست بیشتر در ما جریان پیدا می‌کند.

جناب مهندس می‌فرمایند: هر ساختار برای آن‌که رشد کند و به ارتقا برسد، نیاز به سه مولفه دارد:
۱. علم و دانش راستین؛ که خوشبختانه کنگره ۶۰ از سطح علمی بسیار بالایی برخوردار است.
۲. انسان‌های متخصص و کاربلد؛ که در کنگره راهنمایان محترم با آموزش‌های کنگره بسیار توانمند و باتجربه‌اند.
۳. ساختار مالی سالم و مستقل؛ که کنگره در این بخش نیز کاملاً خودکفا است.

گوش دادن و نوشتن سی‌دی‌ها بسیار مهم است و از آن‌ها می‌توان به‌عنوان راهنمایان خاموش یاد کرد، چرا که راهنمای ما همیشه در کنارمان نیست. هر سی‌دی؛ مانند یک فانوس روشن است که می‌تواند چراغ راه ما در مسیر زندگی باشد و ما را از تاریکی جهل نجات دهد. هرچه بیشتر سی‌دی گوش کنیم، بنویسیم و آموزش‌های آن را در زندگی به‌کار بگیریم، توانایی بیشتری در حل مشکلات و یافتن مسیر درست خواهیم داشت.

کسی که با حال خراب وارد کنگره می‌شود و بعد از ده تا یازده ماه با سفری خوب و ایده‌آل به حال خوش می‌رسد؛ قطعاً نتیجه آموزش‌های نیرومند کنگره و نقش سازنده سی‌دی‌هاست.

مرزبان کشیک: مسافر سعید
ویراستار: مسافر علی (لژیون هشتم)، مسافر جمال (لژیون ششم)
تایپ: مسافر ناصر (لژیون اول)
عکس: مسافر احسان (لژیون سوم)
ارسال خبر: مسافر سعید (لژیون دوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .