English Version
This Site Is Available In English

با تکرار در طول زمان

با تکرار در طول زمان

برای بالا بردن نقطه تحمل به دو تا پارامتر نیاز داریم تکرار منظم موضوع و طول زمان، وقتی خداوند انسان را خلق کرد و از آسمان به زمین رانده شد موجودی بود که از نظر شعور بالاتر از هر حیوانی قرار داشت و به صورت قوه مجموعه رذائل و فضائل در او نهاده شد و به انسان اختیار داده شد تا خودش را آزمایش کند. انسان را بر سر یک دوراهی قرار داد و دو راهنما یا دو پیامبر برای انسان قرار داد یک راهنمای درون و یک راهنمای بیرون، که فرامین الهی توسط پیام آوران مطرح شد. که این فرامین می‌گوید: دزدی نکن، غیبت نکن، رشوه نگیر، قضاوت نکن، تهمت نزن .... راه فسق و فجور یا ضد ارزش‌ها راهی است به ظاهر جذاب و دست یافتنی که انسان تصور می‌کند از این راه زودتر به خواسته‌های خودش می‌رسد ولی راه ضد ارزش‌ها مثل زهری است با طعم شیرین که نوشیدن آن انسان را به نابودی سوق می‌دهد ولی راه صراط مستقیم مثل آب زلالی است در کوزه گلی که نوشیدن آن مایع حیات است و رفع تشنگی می‌کند.

برای انسان‌هایی که در ضد ارزش‌ها غوطه‌ور هستند، بسیار سخت است که بخواهند یکباره تمامی ضد ارزش‌های خودشان را کنار بگذارند. کسی که رشوه می‌گیرد و کم فروشی می‌کند یا خیانت می‌کند آیا می‌تواند به یکباره تمامی این ضد ارزش‌ها را کنار بگذارد، این امکان‌ پذیر نیست. ولی می‌تواند یواش یواش نقطه تحمل خودش را بالا ببرد و از ضد ارزش‌ها دوری کند. هر چیزی که در هستی وجود دارد دارای نقطه تحمل می‌باشد ولی نقطه تحمل انسان‌ها در بعضی موارد با هم متفاوت است.

یک فردی می‌تواند ۱۲ ساعت لب به هیچ غذایی نزند یا چیزی نیاشامد نقطه تحمل آن را دارد ولی یک نفر شاید دو ساعت هم تحمل گرسنگی را نداشته باشد یا برای دویدن همین طور یا در سرما یک نفر شاید بتواند و تحمل کند که در سرما 10 ساعت طاقت بیاورد ولی یک نفر 2 ساعت هم نمی‌تواند طاقت بیاورد.

پس نقطه تحمل در تمامی موارد کسب کردنی است که با تکرار و در طول زمان می‌توان آن را تغییر داد. بر عکس این هم می‌تواند باشد اگر نقطه تحمل را در جهت منفی بالا ببریم لذت بخش است و بعدها مشکلات و تخریبهای فراوانی را به همراه دارد.

در وادی نهم آموختیم که تجربه عبور از سختی‌ها باعث رشد و تکامل انسان‌ها می‌شود نقطه تحمل هم دقیقاً در مسیر سختی‌ها معنا پیدا می‌کند. هر چقدر ما به دانایی و آگاهی برسیم نیروی عظیم درون‌مان را بیشتر بشناسیم نقطه تحمل ما در صبر و سختی‌ها بیشتر و بیشتر می‌شود.

رابط خبری: همسفر زینت رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)

تایپیست: راهنما همسفر اکرم (لژیون سوم)

ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون اول) نگهبان سایت

همسفران نمایندگی شهباز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .