جلسه دوم از دور سیزدهم سری کارگاه های آموزشی عمومی مسافران و همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی امام قلی خان با استادی پهلوان محترم مسافر امیرحسین، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر مهرداد؛ با دستورجلسه: «جهان بینی در ورزش» در روز پنجشنبه تاریخ 1 آبان ماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.
	.JPG)
	خلاصه سخنان استاد:
	سلام دوستان امیر حسین هستم یک مسافر. خداوند را بسیار سپاسگزارم که اجازه حضور در این جایگاه و بودن در کنار شما دوستان را به من داده است؛ از جناب مهندس که این بستر را فراهم کرد، از ایجنت محترم، مرزبانان و تمامی خدمتگزارانی که چراغ نمایندگی را روشن نگه داشته اند تا من بتوانم آموزش بگیرم؛ صمیمانه تشکر می کنم.
	 
	
	و اما در رابطه با دستور جلسه این هفته، «جهانبینی در ورزش»: تمامی ما به خوبی اضلاع مثلث درمان را می دانیم؛ جسم، روان و جهان بینی. ورزش کمک می کند تا جسم و روان ما به تعادل برسد. در کتاب «احوال شما چطور است؟» آمده است: تمام اعمال و افکار ما، بر روی جسم ما تاثیر مستقیم دارد. 5 درصد از درمان اعتیاد، مربوط به جسم است؛ 95 درصد آن جهان بینی است. زمانی که به گذشته نگاهی می اندازم، خواهم فهمید که تمام دریافت های من از روی بخشش بوده است. هنگام سفر اول، از دوز های دارویم گذشت می کردم و حالم نیز بهتر می شد. در درمان سیگار از قطعات آدامس نیکولایف گذشت می کردم و حالم بهتر می شد. افراد را می بخشیدم و حالم خوب می شد. خوشا به حال آن کس که می بخشد و به دنبال باز پس گیری نیست. انسان بودن یعنی رسیدن به حق.
	معمولا اشتباهی که در کنگره 60 پیش آمده، این است که اعضا با خود فکر می کنند که دو دوتا در کنگره 60، می شود 4 تا و 4 روز دیگر. این تنها بخشی از ماجراست. دو دوتای کنگره  60، می شود 360 روز دیگر، می شود 700 روز دیگر؛ و در آن لحظات، اتفاق های خوب رقم خواهد خواهد خورد و جواب خواهی گرفت.
	عشق بزرگترین و تنها سرمایه ایی است که اگر آن را ببخشید، زیادتر خواهد شد. اول بایستی ببخشید تا سپس بدست آورید. اگر به دنبال آن هستید تا اول در شرایط خوبی قرار بگیرید و سپس کمک برسانید و انسان بودن خودتان را اثبات کنید؛ هرگز وضعیت مناسبی را کسب نخواهید کرد. غوطه ور شدن در محبت یعنی رسیدن به حق، یعنی توحید. امیدوارم که معنی بخشش را متوجه بشوید، معنی کنگره 60 را متوجه بشوید. قدر استاد و معلم بزرگتان را بدانید. هستی و هر چیزی برای خود دارای یک فرمول است؛ امید وارم که همگی شما دوستان و عزیزان فرمول حال خوش را پیدا کنید.
	
	.jpg)
	
	راهنمایان تازه واردین مسافران و همسفران
	.jpg)
	اعلام رهایی: مسافر امین ل 18 راهنما: آقای علی توکلی
	.jpg)
	تایپ: مسافر اهورا لژیون 16
	عکاس: مسافر اشکان لژیون 9
	تنظیم و ارسال مطلب: مسافر جاوید، خدمتگزار سایت نمایندگی
                                
                                    
                                    
                                        - تعداد بازدید از این مطلب :
                                        421