English Version
This Site Is Available In English

ورزش باعث افزایش اعتماد به نفس می‌شود

ورزش باعث افزایش اعتماد به نفس می‌شود

همه ما می‌دانیم که اعتیاد یک مسئله و مشکل بزرگ جهانی است که خیلی از دانشمندان و پزشکان سعی داشتند این مسئله را حل کنند یا به نقطه کاهش آسیب با داروهای نگه‌دارنده برسانند؛ اما موفق نشدند و این مشکل بزرگ به دست آقای مهندس حسین دژاکام به روشDST حل شده است.

در روش DST جناب مهندس با مثلث جسم، روان و جهان‌بینی توانسته‌اند درمان را به صورت کامل انجام بدهند و انسان‌های زیادی از دام اعتیاد رها شوند. در کنار این درمان جناب مهندس یک مکمل کمکی مهم دارد که آن هم ورزش است. ورزش در کنگره کمک می‌کند که فرد به تعادل کامل برسد. حال ما می‌خواهیم درباره جهان‌بینی در ورزش صحبت کنیم. جهان بینی به حدی مهم است که مهندس می‌فرماید: بعد از دو الی سه ماه ورود شخص به کنگره می‌تواند ورزش انتخاب کند برای اینکه تا حدودی به جهان‌بینی رسیده باشد.

جهان‌بینی مجموعه تفکرات، احساسات، ادراک و برداشت ما نسبت به خودمان و جهان اطراف‌مان است‌؛ اما جهان‌بینی در ورزش یعنی اینکه ما برای چه ورزش می‌کنیم؟ هدف ما از ورزش کردن چیست؟ در ورزش به دنبال چه هستیم؟ یکی از عوامل مهم که امروزه گریبان‌گیر خیلی از مردم است و بیشتر بیماری‌ها که انسان‌ها درگیر آن هستند ناشی از کم تحرکی و ورزش نکردن است.


ما انسان‌ها برای زندگی در این بعد نیاز به جسم داریم. بر خلاف گذشته که مسافران با مصرف مواد و همسفران با افکار منفی تخریب به جسم خود وارد می‌کردند حالا باید نگه‌دار جسم خود باشیم. خداوند جسم ما را در بهترین تقویم طراحی و خلق کرده و ما باید برای نگه‌داری و سالم نگه داشتن آن تلاش کنیم. ورزش در بازسازی سیستم‌های شبه افیونی بدن نقش اساسی دارد اعتماد به نفس را افزایش می‌دهد و موجب شادابی می‌شود‌.

گرم نکردن و نرمش نکردن قبل از بازی موجب آسیب رساندن می‌شود. ایثار، گذشت، مرام و اخلاق این‌ها همه جزو جهان‌بینی در ورزش است. اگر جهان‌بینی در ورزش نداشته باشیم ورزش حالمان را بد می‌کند برای مثال در یک مسابقه، داد زدن و پرخاشگری کردن با یکدیگر یا بی‌احترامی به داور باعث می‌شود که حالمان خراب شود ما ورزش می‌کنیم که حالمان خوب باشد. مسابقات و کسب مقام هم مهم است جناب مهندس می‌فرماید: ما یا می‌بریم یا می‌آموزیم؛ بنابراین نتیجه می‌گیریم که در ورزش برد و باخت مهم نیست مهم این است که حالمان خوب است و صبح زود بیدار می‌شویم و ورزش می‌کنیم. ما ورزش می‌کنیم که به تعادل برسیم و به همه ثابت کنیم که ما در کنگره به این تعادل رسیده‌ایم.

نویسنده: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون ششم)
عکاس خبری: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .