English Version
This Site Is Available In English

ورزش؛ میدان رشد، رفاقت و جهان‌بینی سالم

ورزش؛ میدان رشد، رفاقت و جهان‌بینی سالم

📝 مشارکت مکتوب مسافر‌حسن

موضوع: جهان‌بینی در ورزش
سلام دوستان، حسن هستم، یک مسافر.

در ابتدا از همه‌ی خدمتگزاران کنگره ۶۰ صمیمانه سپاسگزارم و از عزیزان خدمتگزار در بخش سایت نیز تشکر می‌کنم که فرصت مشارکت مکتوب را در اختیار بنده قرار دادند.

در خصوص موضوع «جهان‌بینی در ورزش»، تمام درک و برداشت من در طول زندگی به دو بخش تقسیم می‌شود:
بخشی مربوط به قبل از ورودم به کنگره و بخشی دیگر از زمانی که آگاهی و احساس من نسبت به ورزش تغییر کرد و نگاهی تازه پیدا کردم.

پیش از ورود به کنگره، هدف من از ورزش تنها در جایگاه اولی و برنده شدن خلاصه می‌شد و احترام، معرفت و جنبه‌های انسانی در ورزش برایم جایگاه خاصی نداشت.
اما پس از حضور در کنگره متوجه شدم که ورزش یکی از مؤثرترین ابزارهای درمان است و همانند دیگر اجزای این پکیج باید وجود داشته باشد تا مسیر درمان کامل و بی‌نقص باشد.

زمانی به این حقیقت پی بردم که با شوق رفتن به استخر صبح پنج‌شنبه، خوابم منظم شد و نظم در زندگی‌ام جریان گرفت.
زمانی معجزه‌ی ورزش را درک کردم که فردی را که در جلسات حس خوبی نسبت به او نداشتم، در پارک و در سایه‌ی آداب معاشرت، به بهترین دوستم تبدیل شد.
زمانی متوجه تغییر در خودم شدم که دیگر برای اول شدن خودم را آزار نمی‌دادم و تندرستی را هدف اصلی قرار دادم.

برداشت من از ورزش، از رقابت به رفاقت و از بردن و اول شدن به آموختن تبدیل شد.
فهمیدم در ورزش، تندرستی، گذشت و جوانمردی متولد می‌شود و انسانی ساخته می‌شود که قهرمان انسانیت است.
تاریخ نیز با یاد و نام تختی‌ها و پوریای ولی‌ها می‌تواند بر این حقیقت گواهی دهد.

در پایان از همه‌ی عزیزانی که به مشارکت من توجه کردند سپاسگزارم. 🌹🙏

📝 مشارکت مکتوب مسافر مجتبی

موضوع: جهان‌بینی در ورزش
سلام دوستان، مجتبی هستم، یک مسافر.
با توجه به دستور جلسه‌ی این هفته که «جهان‌بینی در ورزش» است، افتخار دارم در این زمینه مشارکت کنم و در خدمت سروران عزیز باشم.
همان‌طور که همه می‌دانیم، جمله‌ی معروفی وجود دارد که می‌گوید:
«عقل سالم در بدن سالم است.»
بنابراین، ورزش یکی از مهم‌ترین ارکان و اساس‌های سلامت و درمان جسم و روح انسان به شمار می‌رود.
جسم برای ما بسیار ارزشمند است، چرا که این جسم، امانت الهی در اختیار ماست و لازم است با ورزش منظم و تغذیه‌ی مناسب از آن مراقبت کنیم. همان‌طور که می‌دانید، علت بسیاری از بیماری‌های جسمی و حتی روحی، در ورزش نکردن و بی‌تحرکی نهفته است.
یکی دیگر از فواید ورزش، به‌ویژه ورزش در پارک کنگره ۶۰، فعال شدن سیستم شبه‌افیونی بدن است که موجب ترشح دوپامین و اندورفین می‌شود؛ این مواد، حس شادی، آرامش و تعادل را در انسان به‌وجود می‌آورند.
تجربه‌ی شخصی من از حضور در ورزش‌های پارک کنگره ۶۰، بسیار شیرین، لذت‌بخش و همراه با شادی و نشاط فراوان بوده است. احساس می‌کردم بدنم شروع به ترشح مواد شبه‌افیونی طبیعی خود کرده و همین موضوع، حس بسیار خوبی در من ایجاد می‌کرد. مطمئن هستم تمام دوستانی که در این شرایط قرار گرفته‌اند، همین حال خوب را تجربه کرده‌اند.

در پایان، از تمام زحمت‌کشان کنگره ۶۰ صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم. 🌹🙏

نویسنده‌گان: مسافر حسن و مسافر‌مجتبی_لژیون دهم
ویراستار و تنظیم: مسافر محمد

«مسافران نمایندگی پروین‌اعتصامی اراک»

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .