English Version
This Site Is Available In English

ورزش کردن یک سری حرکات درست، اصولی و منظم می‌باشد

ورزش کردن یک سری حرکات درست، اصولی و منظم می‌باشد

جلسه دوم از دوره پنجاه و هشتم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه همسفران کنگره۶۰ نمایندگی سلمان فارسی اصفهان به استادی همسفر سمیه و نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر زهره را دستور جلسه "جهان‌بینی در ورزش" در تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۸ ساعت ۱۵:۰۰  شروع به کار کرد.

سخنان استاد:
با تمام وجود شکرگزار خداوند هستم که مرا در مسیر آموزش و آگاهی قرار داد و می‌دانم هر دانشی که اکنون می‌آموزم از جانب خداوند و لطف الهی است.  آقای مهندس در سی‌دی آکادمی فرمودند: کشور ما جز کشورهایی است که از لحاظ تمدن و فرهنگ سابقه کهن و قدیمی دارد؛ زمانی‌که بسیاری از کشورها در آن زمان ابتدایی زندگی می‌کردند کشور ما دارای دانشگاه، مراکز آموزش و نظامی بوده و از بسیاری از کشورها برای آموزش و کسب دانش به ایران می‌آمدند.

آقای مهندس در مورد مورد جهان‌بینی فرمودند: جهان‌بینی در تمام فعالیت‌های کنگره۶۰ و حتی در زندگی شخصی‌ ما از اهمیت خاصی برخوردار است و تنها به امور درمان مربوط نمی‌شود و در همه زمینه‌ها اهمیت دارد، جهان‌بینی در ورزش نیز اهمیت زیادی دارد، هدف ما از ورزش کردن چیست؟ هدف ما از ورزش کردن نگهداری درست از جسم‌ است و این مسئله تنها با ورزش امکان‌پذیر می‌باشد.

جسم ما انسان‌ها برعکس ماشین عمل می‌کند، ماشین با کار کردن به مرور زمان فرسوده می‌شود ولی جسم ما با ورزش کردن سالم، قوی و نیرومند می‌شود. آقای مهندس فرمودند: ورزش کردن قوانین خاص خود را دارد، اکثر خانم‌ها می‌گویند ما در خانه هر روز فعالیت داریم کار می‌کنیم، راه می‌رویم؛در‌صورتی‌که این ورزش کردن نیست، ورزش یک سری حرکات درست، اصولی و منظم می‌باشد حتی پیاده‌روی که از نظر ما ساده و راحت است؛ باید یک سری اصول و قوانین در آن رعایت شود.

با داشتن جسمی سالم به تبع آن افکار سالمی نیز خواهم داشت. به خاطر دارم در سفر اول و اوایل سفر دوم، مسافرم ساعت پنج صبح از خواب بیدار شده و به استخر می‌رفتند و یا در پارک پیاده‌روی کوتاهی انجام می‌دادند و سپس به فعالیت‌های روزانه‌ خود می‌پرداختند در این مدت بسیار پرانرژی و شاداب بودند ولی زمانی‌که به علت شرایط شغلی قادر به ادامه ورزش نبودند بسیار خسته و بی‌انرژی بودند و به قول قدیمی‌ها عقل سالم در بدن سالم است.

ورزش باعث حال خوب ما شده و از آن لذت می‌بریم ولی مهم‌تر از آن تأثیری است که بر روی جسم می‌گذارد به همین دلیل آقای مهندس فرمودند که حتماً رشته ورزشی انتخاب کنیم زیرا با ورزش کردن حال ما خوب شده و یاد می‌گیریم زیبا زندگی کنیم پس چیزی که مهم است لذت بردن از ورزش است. آقای مهندس تأکید زیادی به ورزش دارند و می‌گویند مهمترین مسئله در درمان ورزش است.

هم‌چنین در بازسازی سیستم‌های بدن ما نقش مهمی دارد اعتماد به نفس را بالا برده و موجب شادی بیشتر می‌شود، تقریباً تمام ما تجربه این را داشته‌ایم زمانی‌که جمعه‌ها به پارک می‌رویم چقدر در طول آن روز و هفته پرانرژی هستیم و اگر یک هفته نتوانیم به ورزش برویم در طول هفته  واقعاً کسل و بی انرژی هستیم و دقیقاً مانند یک گل که با رسیدگی به آن همیشه شاداب و تازه است ولی اگر بهش آب ندهیم خشک می‌شود.

جسم ما نیز به همین صورت است اگر ورزش کنیم نیرومند و سالم می‌ماند در غیر این صورت جسم‌ ما آسیب می‌بیند بنابراین باید ورزش را در برنامه روزانه قرار دهیم و دیگران را نیز به ورزش کردن تشویق کنیم و از تجربه‌های خود در اختیار آن‌ها قرار دهیم که باعث می‌شود جسم ما متعادل‌تر شود بنابراین متوجه‌ می‌شوم که تا چه اندازه آقای مهندس به فکر سلامت جسم ما همسفرها و مسافرهای ما هستند و مطالب و آموزش‌های ایشان کامل است واقعاً هیچ جای خالی برای ما نگذاشتند و این نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی ایشان و خانواده‌ محترم می‌باشد از زحمات ایشان تشکر کرده و آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

اهداء تقدیرنامه‌
به اعضاء لژیون سردار

مرزبان کشیک: همسفر مهدیه و مسافر سعید
تایپیست: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون بیست‌و‌دوم)
عکس: همسفر فریناز رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون سوم)
ارسال: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون بیست‌وسوم)
نمایندگی همسفران سلمان‌فارسی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .