English Version
This Site Is Available In English

واقعی بودن و واقعی وانمود کردن دو مقوله کاملاً متفاوت است

واقعی بودن و واقعی وانمود کردن دو مقوله کاملاً متفاوت است

هشتمین جلسه از دوره ششم کارگاهای آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی آبیک با استادی راهنمای محترم مسافراکبر، نگهبانی مسافر امیر و دبیری مسافرمیثم با دستور جلسه « جهان بینی در ورزش»روزیکشنبه27 مهر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: خدا را شکر و سپاسگزارم که این توفیق نصیب من شد که در کنگره روی این صندلی بنشینم و آموزش بگیرم . دستور جلسه این هفته جهان‌بینی در ورزش است . این یک نگرش و یک مسئله خیلی مهمی بود که آقای مهندس این موضوع را در دستور جلسات ارائه دادند. کسی وارد کنگره می‌شود و شروع به سفر می‌کند باید سه ضلع آن درمان شود ، جسم ،روان ،جهانبینی . که در ورزش باز این سه ضلع باهم است .جهان‌بینی در ورزش ،که من خودم تجربه اش را داشتم زمانی که در قزوین سفر می کردم فوتبالم خیلی خوب بود ولی جهان ببینی من صفر بود . بازی که تمام می‌شد یا با هم تیمی خودم و یا با داور بحث می کردم، و همچنین با بازیکن حریف و حتی با تماشاگر هم بحثم می شد . همیشه در بازی مشکلات روان و جهان بینی را داشتم .
ولی کنگره آمده این را به این قشنگی و به این صراحت آموزش داده که من اکبر اگر ورزش هم می کنم با جهان‌بینی باشد . آقای مهندس یک شعاری دارد که می گوید یا می بریم یا آموزش می‌گیریم. این فقط به این منوال است که  آرامش در من باقی بماند . با جهان‌بینی و آموزشی که در کنگره می‌گریم به من یاد می‌دهد که برای اینکه خودم حالم خوب باشد و تعادلم را حفظ کنم  و جسم روانم در درمانم به تعادل برسد باید از این جهان‌بینی پیروی کنم . ما جهان‌بینی در ورزش داریم جهان بینی در جامعه هم داریم .

آقای مهندس می فرماید فردی که می آید کنگره اگر یک کنگره یی می شود، اینجا هر چقدر خوب است باید چند برابر بیرون بهتر باشد در این صورت می توان به آن شخص گفت کنگره یی .،جهان بینی یعنی این . و این قضیه برای کسی مستثنا نیست و باید همه از آن پیروی کنیم. آقای مهندس در کتاب ۶۰درجه می گوید , واقعی بودن یا واقعی وانمود کردن دو مسئله جدا است .من شاید در کنگره وانمود بکنم که من خیلی خوبم ولی اگر بیرون این خوب بودن را نتوانم اجرا کنم یعنی اصلاٌ هیچ،و این آموزشها به هیچ دردی نمی خورد . من در کنگره واقعی بودن ها را دیده ام .
مسئله دیگر جام عقاب طلایی است که در پیش است و مسابقات شروع خواهد شد ، فراموش نکنیم در ورزش مهمترین اصل، نظم ، انضباط و احترام است، من باید آنقدر به آن جهان‌بینی برسم که حتی اگر داور اشتباه هم کرد من اکبر باید به نظر داور احترام بگذارم . یا بازیکن مقابل اگر حرکتی زد من نباید عکس العمل نشان بدهم .این می شود جهان بینی من. انشااله بتوانیم مسابقات خوبی را در پارک شهید رجایی برگزار کنیم. و مسئله دیگری که میخواهم اشاره بکنم استخر است ، استخر هم مکمل خوبی برای درمان است، استخر به سلامتی من به جسم و روان من ، به جهان بینی من کمک خواهد کرد تا در تعادل برسم و این مسئله را همیشه باید مدنظر خود قرار دهیم و حمایت کنیم . ممنونم که به صحبتهای من گوش کردید .

تایپ:مسافر امین «لژیون سوم»
ویرایش و بارگزاری: مسافر علی «لژیون اول»

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .