English Version
This Site Is Available In English

ورزش یک داروی ضد پیری و اکسیر جوانی است

ورزش یک داروی ضد پیری و اکسیر جوانی است

همسفر نجمه
جهان‌بینی؛ یعنی دیدن جهان، اما مهم این است که چگونه ببینیم. ما به این دنیا آمده‌ایم تا از زندگی‌کردن لذت ببریم و این موضوع بستگی به آداب معاشرت و نحوه‌ رفتار ما با دیگران دارد؛ حتی در ورزش هم جهان‌بینی وجود دارد، این‌که بدانیم برای چه‌چیزی ورزش می‌کنیم و هدف‌مان از انجام آن چیست.

آقای مهندس می‌فرمایند: درمان اعتیاد بر پایه‌ سه اصل جسم، روان و جهان‌بینی صورت می‌گیرد که اگر هرکدام از این سه اصل، درست پیش نرود، درمان ناقص می‌ماند. در کنگره‌۶۰، ورزش‌کردن اهمیت زیادی دارد و هر شخص باید یک رشته‌ ورزشی داشته باشد؛ چراکه ورزش مکمل درمان است. در سی‌دی ورزش، آقای مهندس می‌فرمایند: ورزشکارشدن راحت است؛ اما ورزشکارماندن سخت می‌باشد و طبق شعار ورزشی در کنگره «یا می‌بریم یا می‌آموزیم، باختی در کار نیست.»

همان‌طور که گفته شد: یکی از پایه‌های اصلی درمان اعتیاد، جسم می‌باشد که خداوند آن را به‌صورت امانت در اختیارمان قرار داده است و ما هم باید از این امانت به‌خوبی مراقبت کنیم. حال چگونه می‌توانیم از جسم‌ خود مراقبت نمائیم؟ یکی با تغذیه‌ سالم و دیگری با ورزش‌کردن است که جسم سالمی خواهیم داشت و متوجه می‌شویم که ناخودآگاه روان هم در پی آن متعادل می‌شود.

جهان‌بینی در ورزش؛ یعنی وقتی در یک مسابقه شرکت می‌کنم، برای برد و باخت بحث و دعوا نمی‌کنم؛ چون می‌دانم هدفم از ورزش، آموزش، یادگیری، حضور در جمع و داشتن اخلاق و رفتار درست است؛ وقتی این موارد را رعایت کنیم، هیجان و احساسات‌مان به تعادل می‌رسد و سیستم هورمونی و فیزیولوژی بدن نیز به‌صورت طبیعی فعال می‌شود.

آقای مهندس می‌فرمایند: جسم انسان برخلاف ماشین‌ است؛ هرچه بیشتر کار کند، فعال‌تر، قوی‌تر و داناتر می‌شود؛ پس باید ورزش را در برنامه‌ روزانه خود قرار دهیم و همچنین دیگران را به ورزش‌کردن تشویق کرده و تجربه‌های خود را در اختیارشان بگذاریم.
و درپایان، به‌قول آقای مهندس، جهان‌بینی از واجبات ورزش است؛ چراکه وقتی جهان‌بینی در ورزش باشد، به آسایش، آرامش و حال خوش می‌رسیم.

همسفر اعظم
جهان‌بینی در ورزش؛ یعنی از خود‌گذشتگی، ایثار، فداکاری، گذشت و پیرو قوانین‌بودن.
کنگره۶۰، در کنار پروتکل DST و داروی قدرتمند OT، از ابزار دیگری برای رسیدن به تعادل در درمان اعتیاد استفاده می‌نماید که‌ آن ورزش است؛ کنگره۶۰ معتقد است، ورزش مکمل درمان می‌باشد. اعضای کنگره، هم‌زمان با درمان اعتیاد، برای رسیدن به حداکثر تعادل جسم، روان و جهان‌بینی، ورزش را در سطح گسترده، در دستور کار خود قرار داده‌‌اند.

فعالیت‌های ورزشی مسافران و همسفران، پیام بسیار مهم برای جهانیان دارد که آن هم، درمان قطعی و کامل اعتیاد است. در کنگره، مسابقات جوانمردانه برگزار می‌شود، کسی از ضعف دیگری سوءاستفاده نمی‌کند و هدف فقط آموزش و یادگیری می‌باشد. این‌جا کسی خودخواه نیست که فقط خودش را رشد دهد. باخت نداریم؛ البته اهمیت و لذت برنده‌شدن در یک مسابقه را نهی نمی‌کنیم؛ بلکه مسئله‌ای که در این‌جا مهم می‌باشد، بهای بردن است؛ بردن به چه قیمتی؟ بردن به هر قیمت، هدف نیست؛ به‌عبارتی یا می‌بریم یا آموزش می‌گیریم. برنده واقعی کسی است که جهان‌بینی بالایی در ورزش دارد، اگر باختیم، تجربه کسب می‌کنیم و اگر بردیم نباید مغرور شویم.

جسم ما یک امانت الهی است، باید در حفظ و سلامت آن کوشا باشیم و همچنین باید جسم را سالم نگه‌داشت، از تحرک و حرکت‌داشتن غافل نشویم و حتماً پیاده‌روی و ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهیم؛ چراکه ورزش یک داروی ضد پیری و اکسیر جوانی است.

رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر منیره و همسفر معصومه رهجویان راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .