English Version
This Site Is Available In English

فعالیت‌های ورزشی

فعالیت‌های ورزشی

دستور جلسه این هفته: (جهان‌بینی در ورزش)

جهان‌بینی یعنی ادراک و برداشت و احساس ما از جهان درون و بیرون، در کنگره ۶۰ یکی از اضلاع مهم مثلث درمان جهان‌بینی است. جهان‌بینی به ما آداب و معاشرت یاد می‌دهد. امروزه اکثر ما براثر مدرن شدن و ماشینی شدن زندگی‌ها از فعالیت‌های بدنی و ورزش کردن دور هستیم، قبل از کنگره ۶۰ همه مصرف‌کنندگان مواد مخدر قعر تاریکی‌ها بودند و سرمای ۶۰ درجه وجود آنان را فراگرفته بود ولی به لطف خدا و جناب مهندس دژاکام وقتی اذن تک‌تک ما به کنگره صادر شد ثانیه به ثانیه غرق نور و شادی شدیم. ازجمله حضور مسافران و همسفران در روز جمعه در پارک و ورزش کردن در رشته ورزشی موردعلاقه سبب گردیده تا مواد شبه افیونی در بدن تولید شود و سیستم ایکس شخص بازسازی گردد.
ورزش کردن اضطراب و تنش‌ها را از فرد دور می‌کند، اکثر افراد ورزشکار بسیار شاد و پرنشاط هستند و از اعتمادبه‌نفس بالایی برخوردارند و دارای وزن ایده آل و نرمالی هستند، هر ۱ کیلو اضافه‌وزن ۱ سال از عمر انسان راکم می‌کند پس به‌واسطه ورزش عمر ما طولانی می‌شود. در کنگره به زیباترین شکل ممکن آموزش گرفتیم که به‌گونه‌ای ورزش کنیم که از کنار هم بودن لذت ببریم و آموزش بگیریم، در کنگره ۶۰ اعضای تیم از باختن ناراحت نمی‌شوند چون به‌خوبی آموزش گرفتند که در حال آموزش هستند، طبق فرموده جناب مهندس درواقع همه ما به‌نوعی برنده هستیم چون به‌جای اینکه خواب باشیم صبح زود در پارک مشغول فعالیت‌های ورزشی هستیم و از وجود یکدیگر انرژی می‌گیریم و شاد می‌شویم. در کنگره رقابتی در تیم‌های ورزشی وجود ندارد.
(به قول استاد سردار: برای کشتی خود که لازمه حیات و هستی در آن است نوعی دیگر باشیم) یعنی خداوند جسم ما را بسیار زیبا طراحی و خلق کرده و حالا مراقبت از آن بر عهده خودمان است چراکه همه مصرف‌کنندگان به علت مصرف مواد مخدر جسمشان از تعادل خارج‌شده بود. انشا الله تک‌تک ما بتوانیم با حضور پررنگ خود و به‌کارگیری علم جهان‌بینی در ورزش جمعه‌های ورزشی خوبی در کنگره ۶۰ داشته باشیم.
در حال حاضر در جایگاه ورزشبانی شنا خدمت می‌کنم که برایم سرشار از آموزش و حال خوش بوده که من مدیون آموزش‌های کنگره ۶۰ و راهنمای خودم خانم سکینه هستم دست این عزیزان را در قلبم می‌بوسم. در آخر از همه خدمتگزاران سایت تشکر و قدردانی می‌کنم و خدمت تک‌تکشان خدا قوت عرض می‌کنم چراکه چراغ خاموش در حال خدمت کردن به کنگره ۶۰ و همه اعضاء دردمند به نحو احسن و عالی هستند انشا الله برکت خدمتشان در زندگی‌شان جاری و ساری باشد.

نویسنده: مرزبان همسفر نسرین (ورزشبان شنا)
تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون پنجم)
عکاس: راهنمای تازه واردین همسفر معصومه 
ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون سوم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی الوند قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .