English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی ایستاده

برداشت از سی‌دی ایستاده

ما تمام اعضای کنگره۶۰ در دو مکان مختلف هستیم، می‌خواهیم از تاریکی و ظلمت، از بدبختی‌های اعتیاد خارج شده و وارد یک زندگی سالم شویم تا انسان‌های صالحی باشیم. تنها سیستمی که یک‌نواخت است همین کنگره است، یعنی تمام آموزش‌ها در تمام نمایندگی‌ها یکی هستند. انسان‌ها اگر بخواهند به چیزی برسند باید سختی‌ها را پشت سر بگذارند، اگر می‌خواهید اعتیاد را درمان کنید باید سختی‌ها را تحمل کنید، باید سی‌دی‌ها را بنویسید. اگر بخواهید جهان بینی شما تغییر کند باید عملیات تفکر و اندیشه را به کردار و عمل نشان بدهید، مهم نیست در چه جایگاهی هستید مهم این است که چقدر از زندگی برخوردارید، چقدر دیگران از شما راضی و خوشنود هستند پس ما هرکاری که بخواهیم انجام بدهیم باید از سختی‌ها عبور کنیم.
مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.
باید کار کنی تا از این مراحل بگذری اگر در مقابل سختی‌ها محکم و ایستاده باشید می‌توانید در مقابل مسائل مثل نخل بایستید و بگویید که بالاتر از سیاهی رنگی نیست و همیشه آخر مسئله را در ذهنتان مجسم کنید و بگویید هیچ مشکلی نیست، بالاتر از مرگ چیزی نیست، می‌توانید از تفکر به مرحله عمل برسید.
جسم یک وسیله است و در اختیار ما گذاشته شده است، جسمی که همانند شما است ممکن است نسبتی با شما داشته باشد اما روحش هیچ نسبتی با شما نداشته باشد. اینجا روح به معنی نفس است. دوتا خواهر از نظر جسمی باهم نسبت دارند ولی از نظر روحی هیچ نسبتی ندارند. آن روح مشترک است که به یاری شما می‌آید ممکن است هیچ ارتباط فامیلی نداشته باشد ولی از نظر روحی با شما ارتباط دارد، ممکن است در دو بُعد ماورا و زمین باشید و هیچ نسبت خونی نداشته باشید ولی برای شما تلاش می‌کند و به شما یاری می‌رساند.
این راهنما است که در کنگره بدون هیچ دستمزدی و بدون هیچ تمنایی و درخواستی به شما کمک می‌کند و می‌خواهد انسان‌ها را از تاریکی خارج کند و این‌ها همه به دنبال روح مشترک رفتن است که از نظر فامیلی ارتباطی ندارند و به ملیت و مذهب کاری ندارند فقط کمک می‌کند و آن روح خویش شما را می‌یابد و برای هدایت و یاری شما می‌آید و در خود این احساس را نموده و این به دنبال خویش خویش رفتن است. پس همه راهنماها، مرزبانان و سایر خدمت‌گذاران خویش هستند و همه در یک جهت کار می‌کنند و طالب هیچ مقام و منصبی هم نیستند و به طرف ارزش‌ها، نور، آرامش و آسایش می‌روند و به جایی می‌رسند که بتوانند انسان‌ها را از درد و رنج بیرون بیاورند.
بنابراین دربرابر آنچه می‌خواهید پیش بروید که با خواست و تقدیر است و با فرمان الهی صورت می‌پذیرد و خواست انسان‌ها اینگونه است که اگر چیزی را بخواهد ولی به نفعش نباشد؛ پس باید خواست و تقدیر به مرحله‌ای برسد که فرمانش صادر شود.

منبع: سی‌دی ایستاده
نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر پریسا(لژیون سوم)  دبیر سایت
همسفران نمایندگی ایران 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .