English Version
This Site Is Available In English

آموزش نظم در کنگره

آموزش نظم در کنگره

دومین جلسه از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی کنگره ۶۰ نمایندگی الیگودرز با استادی مسافر احمد، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر امیرحسین با دستور جلسه 《نظم،انضباط و احترام در کنگره ۶۰》پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد

سلام دوستان احمد هستم یک مسافر

سپاسگزار و شاکر خداوند بزرگ هستم که بار دیگر این فرصت را یافتم تا در این جایگاه بشینم و خدمت کنم، از راهنمای بزرگوارم آقای احمد و همچنین ایجنت شعبه صمیمانه تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه حضور داشته باشم، دستور جلسه امروز درباره‌ «نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰» است.

نظم یعنی هماهنگی و انضباط یعنی رعایت قوانین و مقررات، احترام نیز به معنای ارزش‌گذاری به افراد و جایگاه‌ها است، زمانی که وارد کنگره شدیم همه ما آموزش‌هایی دریافت کردیم که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، نظم بود، مثلاً باید رأس ساعت مشخصی در محل حضور داشته باشیم، اعتیاد اولین چیزی که از انسان می‌گیرد نظم است.

فرد مصرف‌کننده نظم را از دست می‌دهد و مواد مخدر برای او تصمیم‌گیری می‌کند، مصرف‌کننده تا ظهر می‌خوابد، وعده‌ی غذایی‌اش محدود به یک وعده می‌شود، شب تا صبح بیدار می‌ماند، اما فردی که نظم دارد شب زود می‌خوابد، صبح زود بیدار می‌شود و به امور زندگی‌اش می‌رسد،جناب آقای مهندس می‌فرمایند: ما باید نظم را از طبیعت بیاموزیم اگر شب و روز وجود نداشته باشد، فصل‌ها شکل نمی‌گیرند اگر فصل‌ها نباشند گذشت سال وجود نخواهد داشت، همه‌ی این‌ها به هم مرتبط‌اند، اگر تنها یک ثانیه این گردش طبیعی عقب بماند همه چیز به هم می‌ریزد.

اولین چیزی که کنگره به ما آموزش می‌دهد، نظم، انضباط و احترام است، من در کنگره باید به تمام اعضا احترام بگذارم و در جامعه نیز باید احترام را رعایت کنم، اگر به دیگران احترام بگذارم، در واقع به خودم احترام گذاشته‌ام، در جامعه‌ای که زندگی می‌کنم باید حرمت بزرگ‌ترها و پیشکسوتان را نگه دارم.

روزی که وارد کنگره شدیم راهنمای تازه‌واردین به ما گفت: باید سر وقت بیای و دارو را به موقع مصرف کنی، سی‌دی‌ها را بنویسی و راهنما تأکید کرد که باید دارو را دقیقاً به همان میزان و در همان زمان مشخص مصرف کنیم، اگر خودسرانه عمل کنیم بی‌نظمی ایجاد می‌شود مثلاً هر وقت بیدار شدیم یا حال‌مان خوب نبود دارو بخوریم؛ این یعنی بی‌نظمی و با بی‌نظمی امکان درمان وجود ندارد، در کنگره نظم و انضباط به‌ وضوح دیده می‌شود و همین نظم است که ما را به درمان می رساند.

زمانی که وارد یک ارگان می‌شویم، اگر از رئیس گرفته تا آبدارچی، نظم و انضباط نداشته باشند همه چیز در آن مجموعه به‌هم می‌ریزد، تصور کنید آبدارچی هر کاری که دلش خواست انجام دهد، رئیس خودش برای خودش چای بریزد، پرسنل هر کدام کار خودشان را انجام دهند در چنین شرایطی هیچ چیز سر جای خودش نیست، کنگره ۶۰ به ما آموخت که اگر می‌خواهیم زندگی درستی داشته باشیم باید در هر زمینه‌ای نظم، انضباط و احترام برقرار باشد، به نظر من اگر در گذشته نظم و انضباط داشتم شاید هرگز به سمت اعتیاد نمی‌رفتم.

کنگره نه‌ تنها اعتیاد من را درمان کرد، بلکه جهان‌بینی را نیز به من آموخت؛ دانشی که توانستم در زندگی شخصی و اجتماعی‌ام از آن بهره ببرم، آموزش های کنگره به من آموخت که با رعایت نظم و انضباط، احترام نیز به من داده می‌شود، رهجویی که بخواهد سفر درستی داشته باشد باید از همان لحظه‌ی ورود به کنگره نظم و انضباط را رعایت کند، ما حدود ۱۰ تا ۱۱ ماه سفر می‌کنیم و در این مدت آموزش‌های ارزشمندی دریافت می‌کنیم اگر بخواهیم همین آموزش‌ها را بیرون از کنگره کسب کنیم، باید هزینه‌های بسیار زیادی پرداخت کنیم، در حالی‌که در کنگره، راهنماها، مرزبان‌ها و ایجنت‌ کاملاً رایگان و با عشق به ما خدمت می‌کنند و ما وظیفه داریم قدردان زحمات این عزیزان باشیم، از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از شما صمیمانه سپاسگزارم.

اضافه شدن دو لژیون درمان سیگار در نمایندگی الیگودرز:

قدردانی از پرداخت تعهد در گلریزان ۱۴۰۳:

رهایی مسافر نادر از بند اعتیاد از لژیون سوم:

تحویل ۳۰ سی‌دی سفر دوم مسافر بهمن:

تایپ: مسافر امین

ویرایش: مسافر فاضل

عکس: مسافر حمید

تنظیم و ارائه: مسافر حجت

 

مسافران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .