English Version
This Site Is Available In English

زندگی آگاهانه با اختیار، جبر و فرمان الهی

زندگی آگاهانه با اختیار، جبر و فرمان الهی

همسفر زهرا (لژیون سردار) در برداشت از سی‌دی «پرده» بیان کردند:

برداشت من این است که اگر در گذشته عملی از من سر زده یا اتفاقی افتاده‌است، نباید غصه بخورم؛ زیرا آن فرمان الهی و تقدیر من بوده است. البته من در زندگی اختیار و حق انتخاب دارم و همه‌چیز بر پایه سه اصل خواست، جبر و فرمان الهی در حرکت است. در طول زندگی همواره در حال امتحان دادن هستم، پس اگر خوبی بکارم، خوبی برداشت می‌کنم و این همان جبری است که به معنای تقدیر من خواهد بود.

نکته دیگر این است که باید بیاموزم در گذشته زندگی نکنم؛ بلکه از آن درس بگیرم. همچنین برای آینده برنامه‌ریزی کنم و یاد بگیرم در زمان حال باشم؛ زیرا اگر در لحظه حال زندگی کنم، هیچ ترسی نخواهم داشت.

همچنین لازم است برای گذشت و بخشیدن دل بزرگی داشته باشم؛ باید یاد بگیرم سخنانم را پخته و سنجیده بیان کنم و به شرایط، زمان و مکان توجه داشته باشم. از سوی دیگر، نباید در قطب‌های منفی قدم بگذارم و باید از انسان‌های منفی فاصله بگیرم. نکته پایانی این‌که همواره به یاد خداوند باشم تا از او انرژی بگیرم.

منبع: سی‌دی قانون
رابط خبری: همسفر زهرا (لژیون سردار)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زال‌پارس مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .