در خدمت راهنما همسفر گلثومه هستیم، به واسطه دستور جلسه هفته «وادی پنجم و تأثیر آن روی من (در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید)» گفتوگویی ترتیب دادهایم که در ادامه توجه شما را به آن جلب میکنیم.

همسفر گلثومه و مسافرشان محمّد با بیش از پانزده سال تخریب با آنتی ایکس مصرفی تریاک وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر رضاییان و همسفر محبوبه سفر کردند. در حال حاضر به مدت چهار سال و پنج ماه است به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر و همسفر والیبال در کنگره است.
در وادی پنجم صحبت از قناعت میشود؛ ما گاهی از قناعت برداشت بدی میکنیم. راهکاری دارید که قناعت را با خساست اشتباه نگیریم؟
قناعت در واقع به معنا قانع بودن است؛ یعنی از کمترین امکانات بهترین استفاده را بکنیم؛ باید با یک برنامهریزی درست از همان چیزی که در اختیار داریم؛ نهایت استفاده را بکنیم و از داشتههای خود لذت ببریم. زمانیکه در وادی پنجم معنی درست قناعت را متوجه شدم؛ همانند یک شاهکلید خیلی به من کمک کرد و مسیر زندگی من را تغییر داد.
آیا در مسیر زندگی با مرحله خودداری که در این وادی به آن اشاره شده است، برخورد کردهاید؟ لطفاً تجربه خود را بیان کنید.
من هم صددرصد بارها با مسئله خودداری برخورد کردهام؛ متأسفانه قبل از کنگره خیلی از این موضوع ضربه میخوردم و کارهایی که نمیدانستم به نفع من است یا به ضرر من انجام میدادم و به مشکل میخوردم؛ اما خدا را شکر در کنگره یاد گرفتم؛ باید خیلی وقتها از انجام بعضی کارها خودداری کنم.
صبر و تحمل دو مقوله جدا از یکدیگر هستند که ما گاهی این دو را به یک معنا میگیریم، لطفاً معنی هر یک را کمی برای ما بشکافید.
صبر و تحمل دو مقوله کاملاً جدا هستند. تحمل همراه با درد، رنج و عذاب است؛ زمانیکه میگوییم تحمل میکنیم؛ یعنی هیچ امیدی به حل آن مسئله که با آن درگیر هستیم نداریم و از سر اجبار زندگی میکنیم؛ اما زمانیکه صبر میکنیم، صبر همراه با آرامش است؛ اگر صبر کردن را یاد بگیریم به زندگی و ادامه آن و حل مسائل امیدوار میشویم و قطعاً برای حل مشکلات تلاش و حرکت میکنیم تا از زندگی لذت ببریم.
چگونه میتوانیم پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم؟
با بالا بردن سطح دانایی، تزکیه و پالایش و قرار گرفتن در مسیر ارزشها میتوانیم پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک را سرلوحه زندگی خود قرار بدهیم.
مهمترین پیامی که وادی پنجم برای همسفران یا مسافران دارد ، چیست؟
مهمترین پیام وادی پنجم برای من به عنوان یک همسفر، همان کاربردی کردن هفت پله است؛ مخصوصاً مسئله قناعت و پسانداز که بسیار مهم و حائزاهمیت میباشد، هر چند کاربردی کردن همه پلهها لازمهِ آرامش و حال خوش است.

مقوله توکل، رضا و تسلیم چهقدر میتواند ما را در رساندن به اهدافمان یاری کند؟
رسیدن به مرحله توکل، رضا و تسلیم، همزمان کار بسیار حائزاهمیت و در عین حال سخت و دشوار است؛ اگر یاد بگیریم این سه مقوله را کاربردی کنیم قطعاً و بدون شک به اهداف خود میرسیم.
به نظر شما چه دلیلی داشته که آقای مهندس اولین پله برای اصلاح و پاکسازی را برگشت از ضدارزشها قرار دادند؟
بهترین مثال؛ زمانیکه ما یک مسیر را اشتباه میرویم و میان راه متوجه میشویم که مسیر به بیراهه ختم میشود، تنها راه و بهترین راهحل این است که همان مسیر را برگردیم، دوباره شروع کنیم و از مسیر درست حرکت کنیم؛ به همین دلیل اولین پله برگشت است.
اگر در آخر صحبتی دارید با جانودل گوش میکنیم.
در آخر تشکر میکنم از استاد بزرگوار آقای مهندس عزیز که این مسیر پر از آموزش و آرامش را برای ما فراهم کردند تا درست زندگی کردن را یاد بگیریم و بدانیم؛ زندگی با تمام سختیها میتواند لذتبخش باشد و خداقوت به همه خدمتگزاران کنگره۶۰ عرض میکنم.
مصاحبه کننده و ویراستاری: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
طراحان سؤال: همسفر شهربانو رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم) دبیر اول سایت، همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر گلثومه (لژیون یکم) دبیر دوم سایت
عکاس: مرزبان خبری همسفر الهام
ارسال: همسفر شهربانو رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی رضا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
214