به نام قدرت مطلق الله
تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST در کنگره ۶۰
کنگره ۶۰، یک سازمان مردمنهاد و مرکز علمی - تحقیقاتی است که در زمینه پیشگیری، مهار و درمان اعتیاد فعالیت مینماید. از منظر کنگره ۶۰، هر مادهای که مصرف آن انسان را از حالت تعادل طبیعی خارج کند و مستقیماً بر تولیدکنندههای مخدرهای طبیعی بدن تأثیر بگذارد و موجب تخریب آنها گردد، «ماده مخدر» محسوب میشود. این تعریف طیف وسیعی از مخدرهای سنتی، صنعتی، قرصهای خوابآور، آرامبخش، ضدافسردگی و مُسکنهایی را در بر میگیرد که بدون تجویز پزشک مصرف میگردند.
در این میان، شیشه (آمفتامین) یکی از خطرناکترین انواع مواد مخدر است که اعتیاد به آن از لحاظ شدت تخریب، بسیار سنگینتر از مواد شناختهشدهای مانند تریاک، هروئین، شیره و متادون میباشد. مصرف شیشه موجب عوارض متعددی نظیر اختلال در عملکرد دریچه پروستات (دفع همزمان ادرار و اسپرم)، آسیبهای کبدی، ایجاد عفونت در دستگاه گوارش، جوشهای پوستی، کوچکشدن بیضهها، کاهش قوای جنسی و... میشود. همچنین با افزایش غیرطبیعی سطح دوپامین مغز (تا یازده برابر)، فرد را به مرز جنون نزدیک میسازد.
تحقیقات آزمایشگاهی در کنگره ۶۰ نشان دادهاند که شیشه باعث ایجاد سیناپسهای کاذب بین نورونها شده و توهمات شدیدی ایجاد میکند. این توهمات اغلب در دو محور اصلی بروز مییابند: ۱. بدبینی شدید و مسائل جنسی. ۲. احساس تحتنظر بودن و تعقیب. افراد مصرفکننده شیشه حتی در بیداری دچار «خوابدیدن» میشوند؛ به عبارتی حسهایی که باید در زمان خواب فعال باشند، در بیداری بروز پیدا میکنند. آنچه از نگاه دیگران توهم است، برای خودِ فرد حقیقتی محض به شمار میرود.
کنگره ۶۰ با شناخت عمیق از «صورتمسئله اعتیاد» موفق شده است اعتیاد به هر نوع ماده مخدر و با هر میزان تخریب را بهصورت کامل درمان نماید. از زمان تأسیس در شهریور ۱۳۷۸ تاکنون، بیش از ۸۰ هزار نفر با استفاده از متد درمانی DST، داروی OT و پروتکلهای علمی - تجربی، به درمان قطعی رسیدهاند. از این میان، بیش از ۴ هزار نفر، مصرفکنندگان حرفهای شیشه بودهاند که پس از رهایی، به زندگی سالم بازگشته و در حوزههای شغلی، ورزشی، علمی و هنری به موفقیتهای چشمگیری دست یافتهاند.
بهعنوان نمونه، تیمهای راگبی و تیراندازی با کمان کنگره ۶۰ که اکثر اعضای آن از رهایافتگان شیشه هستند، در سطح ملی رقابت میکنند و برخی اعضا حتی به تیمهای ملی راه یافتهاند. آقای حسین دژاکام، بنیانگذار کنگره ۶۰، با طراحی مثلث درمان اعتیاد (جسم، روان و جهانبینی)، فعالیتهای ورزشی را مکمل درمان و عاملی برای بازسازی فیزیولوژی بدن و بهبود سیستم ایکس میدانند. برگزاری منظم جمعههای ورزشی در سراسر کشور، پیامی است به جوامع علمی که بیماری اعتیاد در صورت درک صحیح، قابلدرمان است.
اخیراً سازمان ملل متحد با مشاهده بخشی از فعالیتهای ورزشی و هنری اعضای کنگره ۶۰، پستی را در فضای مجازی منتشر کرده که توجه بسیاری از متخصصان و پزشکان حوزه اعتیاد را جلب کرده است. این حرکت، برای چهرههایی مانند پروفسور ویلیام ال. وایت و همکار ایشان، دکتر بل جاستین، بسیار تحسینبرانگیز و الهامبخش بوده است؛ تأییدی بر موفقیت واقعی درمان اعتیاد در سطح جهانی. این دستاورد، موجب غرور ملی و افتخار هر ایرانی است.
با احترام: مسافر محمد
منابع مورداستفاده در تهیه این مقاله:
-کتاب ۱۴ مقاله
-جزوه راهنما و منابع آموزشی کنگره ۶۰
-متن گفتوگوی دکتر بل جاستین با آقای احسان رنجبر (راهنما و مترجم کنگره ۶۰)
-برنامه کمکرسانی بینالمللی همتایان، منتشرشده در سایت کنگره ۶۰ (تاریخ: ۱۴۰۴/۴/۱۲)
تایپ: مسافر امیررضا لژیون هفتم
ویرایش: مسافر محمدرضا لژیون سوم
ارسال مطلب: مرزبان خبری مسافر رضا
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان پارک محتشم
- تعداد بازدید از این مطلب :
286