شکل ظاهری ماده مخدر شیشه، شبيه شيشهای است كه خرد و پودر شده است يا تکههای ريز يخ و يا مانند خردههای ريز نبات، سفيد است. به همین دليل در كشور ما به این ماده مخدر شيشه گفته میشود؛ ولی در اروپا و آمريکا بيشتر به نام آيس شناخته میشود.
نشئگی حاصل از مصرف شيشه، تقريباً شبيه هيچ ماده مخدر ديگری نيست و عوارض مصرف آن بسيار خطرناک و سنگين است. مصرفكنندگان اين ماده در ابتدای دوره مصرف پس از استفاده، گاهی اوقات تا دو شبانهروز نمیخوابند و در اين مدت دچار توهم شديد میشوند و پس از، از بين رفتن اثر اين ماده، شخص مصرفكننده طوری احساس خستگی و كوفتگی میكند كه ممکن است حدود 48 ساعت يا بيشتر، بهصورت پيوسته خواب باشد و برای از بين بردن اين حالت معمولاً دوباره مصرف میكند و مانند ساير موادمخدر، فرآيند اعتياد آغاز میشود.
مهمترين عوارض مصرف شيشه عبارتند از: اختلال در عملکرد دريچه پروستات كه معمولاً ادرار و اسپرم با هم دفع میشوند، آسيبهای كبدی و جوشهای صورت، كوچک شدن بيضهها به همراه درد، تضعيف قوای جنسی تا مرحله عقيم شدن، بوی بد بدن، خرد شدن دندانها، بوی بد ادرار، ترک خوردن پوست و نوک انگشتان.
بعضی افراد تصور میکنند؛ چون شيشه مرفین ندارد پس اعتیادآور نیست؛ در حالی که کنگره۶۰ اعتقاد دارد؛ هر نوع مادهای که انسان را از حالت تعادل طبيعی خارج کند، ماده مخدر يا آنتیایکس محسوب میشود؛ پس طبق همین تعريف شيشه ماده مخدر محسوب میشود و در کنگره۶۰ با استفاده از متد DST و داروی OT مصرفکنندگان شيشه به درمان رسیدهاند.
آقای مهندس مصرفکنندگان را به دو گروه اصلی تقسیم میکنند: مصرفکنندگان شاخدار و مصرفکنندگان بدون شاخ؛ که مصرفکنندگان شاخدار یا زهردار همین افرادی هستند که آمفتامین و شیشه مصرف میکنند و به جنون و جنایت کشیده میشوند و به اطرافیان خود آسیب میزنند. امروزه مصرف شيشه و مخدرهای جدید بسیار زیاد شده است؛ زیرا افراد تصور میکنند این مواد صنعتی مرفین ندارند و مصرف آنها انرژیزا و بیدردسر است و اعتیادآور نیست. این افراد بسیار خطرناک هستند؛ چون ناخودآگاه اعمالی جنونآمیز انجام میدهند که باعث آسیب رساندن به افراد مختلف جامعه میشوند. در خانوادهای که یک شخص آن مصرفکننده شيشه است، دیگر هیچ یک از افراد آن خانواده امنیت جانی ندارند.
تخریب مخدرهایی همچون کراک و شيشه دهها برابر بیشتر از مخدرهای سنتی است. آقای مهندس میگویند: شیشه نه محرک و نه مخدر است؛ بلکه مخرب است. همین سخن آقای مهندس نشاندهنده اهمیت این موضوع است و مصرفکنندگان این مواد مخدر باید متوجه شوند که مصرف این مواد بسیار خطرناک و اعتیادآور است و سعی کنند تا خود را درمان کنند. درمان این ماده همانند سایر مواد مخدر دیگر، نیاز به داروی مناسب، روش مناسب و گذشت زمان لازم را دارد.
تهیه و تنظیم: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر گلثومه (دنور)
عکاس: همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر آرامش رهجوی راهنما همسفر اکرم (دنور)
همسفران نمایندگی رضا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
238