مصرف انواع مواد مخدر صنعتی که شامل شیشه، کراک، الاسدی، متادون، ترامادول و ... است از زیانبارترین موارد برای هر انسانی به حساب میآید.
از مهمترین دلایل مصرف مواد مخدر میتوان به فشارهای روانی، مشکلات اقتصادی، فروپاشی خانواده، بیکاری، دسترسی آسان به مواد مخدر، تبلیغات نادرست، جذابیت موقتی، احساس تنهایی، بیهویتی و ... اشاره کرد که جوانان بیشتر بهدلیل کنجکاوی، عدم آگاهی کافی و تأثیر همسالان در معرض خطر اعتیاد هستند.
مخدر شیشه با نامهای متآمفتامین، آیس یا کریستال بهقدری وحشتناک است که حتی در فکر هم نمیگنجد. در دستهبندی مواد مخدر، شیشه را جزء محرکها میدانند؛ ولی آقای مهندس این ماده خطرناک را جزئی از مخربها معرفی کرد.
آقای مهندس بیان میکنند که تیانتی و باروت مواد منفجره هستند؛ ولی شیشه مانند بمب اتم است و سیستم آن با بقیه مواد کاملاً متفاوت است. قدرت تخریب مواد مخدر صنعتی بیشتر از سنتی است. قدرت تخریب شیشه ۱۰ برابر هروئین و بیش از 330 برابر تریاک است.
مصرفکننده شیشه مثل هروئینی و تریاکی نیست؛ مصرف شیشه کاری که انجام میدهد مقدار دوپامین را ۱۱ برابر در مغز بالا برده و انرژی بیشتری آزاد میکند و این موضوع باعث میشود که شخص در آستانه اسکیزوفرنی و توهمات واقعی قرار بگیرد و دوقطبی و چندقطبی شود.
سوءظن بسیار شدید به اطرافیان دارد، حتی ممکن است سقف خانه را سوراخ کند و بگوید برای من دوربین جاسوسی جاگذاری شده است یا توهم این را دارد که دیگران میخواهند به من آسیب بزنند و دائماً میخواهد تلافی کند که طبق توهم خودش ممکن است حتی دست به جنایت هم بزند؛ بنابراین اطرافیان یک فرد شیشهای امنیت ندارند.
عوارض دیگر مصرف شیشه عبارتند از: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن، ایجاد جوشهای چرکی روی پوست و زیر پوست، اختلال در دریچه پروستات که ادرار و اسپرم با هم دفع میشوند، بهوجود آمدن جوشهای چرکین در انتهای روده بزرگ و ...
درمان مصرف شیشه:
کنگره60 با کشف صورتمسئله اعتیاد توانست بفهمد که برای درمان یک بیماری باید داروی مناسب، روش مناسب و زمان لازم را در نظر داشت. مهم ترین، کاملترین، سالمترین و مؤثرترین دارو برای درمان اعتیاد به هر نوع ماده مخدری اپیوم یا اپیوم تینکچر است.
شربت تریاک بهخاطر داشتن 25 نوع آلکالوئید شباهت بسیار زیادی به مواد شبهافیونی بدن دارد؛ اگر فرد مصرفکننده شیشه و انواع مخدرها تمایل به درمان داشته باشند، کنگره60 با استفاده از روش استاندارد DST و داروی OT میتواند سیستم عصبی او را مجدداً در مدتزمان مناسب بازسازی کند.
فرد مصرفکننده در ابتدای ورود به کنگره بایستی مصرف شیشه را قطع و بلافاصله مصرف داروی OT را شروع کند. اضلاع مثلث درمان اعتیاد در کنگره60، شامل جسم، روان و جهانبینی است.
درمان در قسمت جسم، یعنی احیاء تعادل فیزیولوژیکی بدن پس از قطع مواد مخدر است. این فرآیند بهطور تدریجی صورت میگیرد و سیستم شبهافیونی بدن دوباره بازسازی میشود. اعتیاد علاوه بر جسم، بر روان فرد نیز تأثیرات مخربی میگذارد.
کنگره60 برای به تعادل رساندن روان به بازیابی سلامت روانی، کاهش اضطراب، افسردگی و ایجاد تعادل هیجانی میپردازد. در قسمت جهانبینی باعث تغییر نگرش، افکار و باورهای فرد نسبت به خود، زندگی و مواد مخدر میشود و با درک عمیقتر از مفهوم اعتیاد و رهایی از آن، فرد به یک جهانبینی سالم و سازنده دست پیدا میکند.
منابع : سیدی شیشه و کتاب چهارده مقاله
نویسنده: همسفر مائده رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نازی (لژیون چهاردهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر گندم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ستارخان
- تعداد بازدید از این مطلب :
380