English Version
This Site Is Available In English

اگر کسی بخواهد به رشد و تکامل برسد، باید آموزش‌پذیر باشد

اگر کسی بخواهد به رشد و تکامل برسد، باید آموزش‌پذیر باشد

دومین جلسه از دور دهم سری کارگاههای آموزش خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی گوجان با استادی مسافر عبدالله و نگهبانی مسافر روزبه و دبیری مسافر عباس با دستور جلسه (حرمت کنگره ۶۰ ، چرا رابطه‌ی کاری و مالی و خانوادگی در کنگره  ممنوع است ؟)روز سه شنبه 10 تیر 1404 ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود .

خلاصه سختان استاد:

سپاسگزار خداوند هستم، همچنین از جناب آقای مهندس دژاکام و تمامی خدمت‌گزاران کنگره ۶۰ قدردانی می‌کنم. در کنگره، روابط کاری، مالی و خانوادگی بین اعضا ممنوع است. دیروز کلیپی دیدم که پیرمردی در آن ناله می کرد و افسوس می خورد . شخصی از او پرسید ، چرا ناله می کنی ؟ در جواب گفت: آن موقع به حرف های پدرم گوش نکردم . پرسید مگر پدرت چه می گفت؟ گفت مسئله اینجاست که اصلا گوش نکردم. این نکته بسیار مهمی ا‌ست: اینکه فقط شنیدن کافی نیست، باید عمل کرد. یکی از اصول مهم در کنگره همین است؛ اینکه من به‌عنوان رهجو باید به صحبت‌های راهنما و جناب مهندس با دقت و جدیت گوش کنم و به آن‌ها عمل کنم.
این کار می‌تواند بسیار کمک‌کننده در مسیر درمان و زندگی‌ام باشد. حرمت در کنگره به مجموعه‌ای از قوانین و ارزش‌های اخلاقی گفته می‌شود که برای حفظ نظم، آرامش و تسهیل روند درمان اعتیاد طراحی شده‌اند. رعایت این حرمت‌ها باعث می‌شود اعضا در یک محیط امن به رهایی برسند و از آسیب‌های احتمالی درمان در امان بمانند. خداوند وقتی انسان را به این کره خاکی فرستاد، تمام آنچه برای رشد و تکامل لازم بود را در دنیا قرار داد. قوانین الهی نیز همین نقش را دارند؛ اگر به آن‌ها عمل کنیم و حریم و حرمت‌ها را نگه داریم، به آرامش و رهایی می‌رسیم. در کنگره ۶۰ هم چنین است: مجموعه‌ای از قوانین وجود دارد که برخی از آن‌ها قابل تغییر هستند، اما برخی دیگر که خطوط قرمزند، به‌هیچ‌وجه نباید نادیده گرفته شوند. واژه «حرمت» از «حریم» و «احترام» می‌آید. یعنی باید فاصله‌ها و اندازه‌ها رعایت شود. رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است، چون کسی که این قانون را وضع کرده، آگاه‌تر از کسی است که تازه وارد شده. این‌گونه روابط معمولاً دردسرهایی به‌وجود می‌آورد. وقتی گفته می‌شود دروغ گفتن و الفاظ ناشایست گفتن ممنوع است، وقتی تأکید می‌شود که رابطه راهنما و رهجو باید با حفظ حریم و حرمت باشد، قطعاً پشت این حرف‌ها تجربه‌هایی وجود دارد. رعایت همه این حرمت‌ها به انسان کمک می‌کند که به درمان قطعی و رهایی برسد. بعضی وقت‌ها، چه از روی دلسوزی برای خود یا دیگران، سعی می‌کنیم به کسی کمک کنیم، ولی همین کار باعث دردسر می‌شود. نیت ممکن است خیر باشد، اما نتیجه گاهی برعکس است. رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است؛ اما اگر کسی بخواهد کمک کند ، بستری در کنگره فراهم شده است. مثلاً لژیون سردار، جایی ا‌ست که می تواند از آن طریق اقدام ‌کند. کمک در کنگره باید به‌شکل قانونی باشد تا دردسری ایجاد نکند. قوانین و حرمت‌ها در کنگره از اهمیت خاصی برخوردار هستند. خود جناب مهندس از ابتدای تأسیس کنگره آن‌ها را طراحی کردند و فرمودند که باید رعایت شوند. مسائلی مثل : دروغ گفتن ، علیه کسی سرزنش کردن ، حرف یکدیگر را قطع نمودن ، بدون هماهنگی هرگونه پولی دریافت و پرداخت کردن و مسائلی از این دست ، نشان‌دهنده‌ی اهمیت بالای آن‌هاست. هنگام قرائت حرمت، حتی صحبت‌کردن ممنوع است، چون باید با تمرکز کامل شنیده شود. اگر کسی بخواهد به رشد و تکامل برسد، باید آموزش‌پذیر باشد و حرمت کنگره ، راهنمای خود، مرزبانان، ایجنت و دیگر خدمت‌گزاران و پیشکسوتان کنگره را نگه دارد.
این مسیری است که ما را به رشد می‌رساند. از مهم‌ترین حرمت‌های کنگره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: دروغ نگفتن حفظ حریم شخصی پرهیز از غیبت و سرزنش رعایت نظم و انضباط حفظ اموال عمومی و شخصی ارتباط محترمانه با راهنما و پرهیز از هرگونه رابطه کاری، مالی و خانوادگی بین اعضا گاهی، از روی دلسوزی، وارد رابطه‌ای با کسی می‌شویم یا پولی قرض می‌دهیم، اما آن فرد نمی‌تواند آن را بازگرداند. نتیجه آن می‌شود که ناراحتی به‌وجود می‌آید و گاه حتی فرد از کنگره می‌رود. نیت خیر بوده، اما نتیجه برعکس شده است. بنابراین، چنین اقداماتی در محدوده‌ی خط قرمزهای کنگره است و به‌هیچ‌وجه نباید انجام شود.از اینکه به صحبت‌های بنده گوش دادید بسیار سپاسگزارم.

 

نگارش و ویرایش سخنان استاد: مسافر مجید
تنظیم و ارسال: مرزبان خبری مسافرابوالقاسم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .