English Version
This Site Is Available In English

کنگره مکان مقدس و امنی است و هرکس با ورود در آن باید حرمت آن را حفظ نماید

کنگره مکان مقدس و امنی است و هرکس با ورود در آن باید حرمت آن را حفظ نماید

چهارمین جلسه از دوره سی و یکم کارگاه‌‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی لوئی پاستور با استادی مسافر علی اکبر، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر مسلم با دستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است؟» در روز دوشنبه نهم تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان محترم تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند تا در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم. همچنین از راهنمای گرامی، جناب آقای علیرضا، سپاسگزارم که اجازه خدمت کردن را به من دادند تا این جایگاه را تجربه کنم و آموزش بگیرم. همچنین از خدمتگزاران محترم، مرزبانان گرامی و ایجنت محترم نیز تشکر می‌کنم.

دستور جلسه در خصوص حرمت کنگره ۶۰ و این‌که چرا در کنگره رابطه مالی و کاری ممنوع است:
خدمت‌تان عرض می‌کنم که جناب آقای مهندس دژاکام در سال ۱۳۷۸، زمانی که کنگره را تأسیس کردند، طبیعتاً قوانینی را هم وضع نمودند. همان‌طور که اگر ما به هر ارگان یا نهادی مراجعه کنیم، می‌بینیم که دارای قوانین خاص خود هستند، کنگره ۶۰ نیز از این قاعده مستثنی نیست و یک‌سری قوانین دارد که باید آن‌ها را رعایت کنیم. حرمت در واقع، خطوط قرمزی هست که جناب مهندس برای ما تعریف کرده‌اند و ما نباید از آن‌ها عبور کنیم تا بتوانیم سفر خود را به‌نحو احسن ادامه دهیم.

کلمه "حرمت" در واقع از ریشه "حریم" می‌آید. این حریم‌ها، حد و حدود کنگره را کاملاً مشخص می‌کنند. همان‌طور که ما در مُتون کنگره می‌خوانیم: «کنگره مکان مقدس و امنی است و هرکس با ورود در آن باید حرمت آن را حفظ نماید».
برخی از این قوانین مانند: دروغ نگفتن، غیبت نکردن، تهمت نزدن و فکر بد نکردن، بسیار روشن و قابل‌درک هستند. بنده شخصاً تجربه کرده‌ام که وقتی دروغی بگویم، باید به ده‌ها دروغ دیگر متوسل شوم تا آن را پنهان کنم. این موضوع فقط مربوط به کنگره نیست؛ بلکه در روابط کاری نیز صدق می‌کند.

بنده با یکی از دوستان بسیار صمیمی‌ام که از برادر به من نزدیک‌تر بود، رابطه مالی داشتم. ما کاملاً به یکدیگر اطمینان داشتیم، اما بعد از چند سال، این رابطه کاری به‌دلیل همان اعتماد نادرست، کاملاً از هم پاشید. نه‌تنها رابطه کاری ما از بین رفت، بلکه رابطه دوستی‌مان نیز خدشه‌دار شد.

ما در سی‌دی‌ها شنیده‌ایم که جناب مهندس می‌فرمایند: «قوانینی که تجربه شده باشند، اسنادی بی‌نقص هستند». جناب مهندس کاملاً به این موضوع اشراف داشتند که اگر این قوانین نباشند، مشکلات عدیده‌ای پیش خواهد آمد و رسیدن به رهایی امری دشوار و شاید محال می‌شود.

بنده در کنگره با چند تن از دوستان آشنا شدم که پیشنهادی برای رابطه کاری دادند. با اینکه به‌شدت به کار نیاز داشتم، اما هرچه فکر کردم، دیدم اگر رابطه کاری نداشته باشیم، بسیار بهتر است؛ چرا که این همان حفظ حرمت است. چون تجربه دیگران را دیده بودم و می‌دانستم که سفرم مهم‌ترین بخش زندگی‌ام است، حاضر نشدم وارد این رابطه شوم. چرا که اگر از قوانین سرپیچی کنم و از خطوط قرمز عبور نمایم، نمی‌توانم سفر خوبی داشته باشم و به رهایی برسم.

یکی از نمونه‌های رعایت حرمت‌ها را در پارک طالقانی به‌خوبی مشاهده کرده‌ام. وقتی قوانین رعایت می‌شوند و از بزرگ‌ترها حرف‌شنوی داریم، می‌بینیم که هرکس کار خودش را انجام می‌دهد، بدون کوچک‌ترین مشکل. با وجود جمعیت زیاد، هیچ مشاجره یا دعوایی دیده نمی‌شود. این‌ها نتیجه آموزش‌ها و رعایت همین حرمت‌ها و قوانین هستند.

هرجایی برای خود قوانینی دارد. مثلاً در مسیر رودخانه‌ها گفته می‌شود که باید حریم رودخانه رعایت شود. اما بعضی افراد بدون رعایت این حریم، ویلا یا باغ می‌سازند و وقتی سیل می‌آید، همه چیز ویران می‌شود. این موضوع شخصاً برای من اتفاق افتاد. چندین سال زحمت کشیدیم و کلی هزینه کردیم، و شاید تا ۵–۶ سال مشکلی نبود، اما در نهایت با آمدن سیل همه چیز از بین رفت. نه‌تنها اموال ما، بلکه جان ما نیز به‌خطر افتاد.

در پایان، نوع رفتار من، تعیین‌کننده‌ی نوع برخورد دیگران با من است. وقتی با دیگران شوخی می‌کنم یا صحبت می‌کنم، باید حریم خود را حفظ نمایم. رفتار من نشان می‌دهد که طرف مقابل تا چه حد می‌تواند به حریم من وارد شود.
از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید، سپاسگزارم.

 

ضبط وتایپ: مسافر اکبر
عکس: مسافر علی(لژیون16)
ارسال: مسافر حمید
ویرایش : مسافر حسام(گروه سایت نمایندگی لوئی پاستور)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .