جلسه سیزدهم از دوره اول کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی طارم با استادی همسفر مرضیه، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه مالی و کاری و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا خداوند را شاکرم که بار دیگر روی صندلی با ارزش کنگره قرار گرفتهام. از آقای مهندس حسین دژاکام بابت فرآهم کردن چنین مکان امن و مقدسی سپاسگزارم. از ایجنت، راهنمای بنده، مرزبانان و نگهبان جلسه تشکر میکنم که بنده را برای جایگاه استادی انتخاب کردند.
مواد مخدر و درمان اعتیاد یک مسئله بسیار حائز اهمیت است که شخص مصرف کننده در مکانی که درمان میشود و آموزش میبیند؛ باید بسیار امن باشد تا در کمال آرامش و فراغت، اعتیاد خود را درمان کند. آقای مهندس دژاکام کنگره۶۰ را در ۳۱ شهریورماه ۱۳۷۸ پایهگذاری و تأسیس نمودند و کنگره۶۰ مرکز راهنمایی درمان اعتیاد است و بایستی شرایط مطلوب و لازم را در جهت برگزاری جلسات کارگاههای آموزشی داشته باشد تا افراد مصرف کننده مواد مخدر به دلیل اوضاع و احوال بدی که در گذشته داشتهاند اکنون در آرامش کامل درمان اعتیاد خود بپردازند.
برای بنده بسیار جالب است که یک مصرف کننده در خانواده، کل فامیل را بهم میریزد ولی در کنگره۶۰ هزاران نفر در کنار هم به عنوان دوست حضور دارند و بیاحترامی و بینظمی در آنها مشاهده نمیشود؛ چون همه ما از یک آموزش برخوردار هستیم و این آموزشهای ناب کنگره۶۰ است که افراد با شرکت در کارگاههایی آموزشی و کلاسهای جهانبینی در کنار هم هستند و مسافر با متد DST و داروی OT به درمان قطعی و جسم، روان و جهانبینی به تعادل میرسد علاوه بر مسافرها ما همسفرها هم این آموزشها را میبینم؛ چون برای ما هم الزامیست و نباید از این آموزشها دور شویم، و بنده به شخصه کلاسها که به صورت غیر حضوری بود آنقدر که در حضوری انرژی میگرفتم در غیر حضوری انرژی نمیگرفتم؛ و باید قدردان این آموزش باشم و این امر فقط با حرمت در کنگره۶۰ انجام میشود.
حرمت از حریم میآید. آقای مهندس در سیدی «حرمت» فرمودند: ما نه پلیس داریم و نه قوه قضائیه، هیچ چیزی نداریم و آن نظم است که باعث شده کنگره به فعالیت خود ادامه دهد و ما اگر بخواهیم با خیال راحت راهمان را ادامه دهیم؛ باید حریم و مرزهای کنگره۶۰ را در نظر بگیریم.
اگر در کنگره رابطه مالی و کاری برقرار شود، اختلاف پیش میآید؛ وقتی اختلاف پیش بیاید، مکافات و مشکلاتی دارد؛ برای همین گفته شده است که در کنگره این کارها ممنوع است. و آقای مهندس بیان کردند: رابطه ما باید مانند ستونهای مسجد باشد، ستونهایی که به هم نزدیک باشند سقف میریزد و اگر هم دور باشند سقف میریزد و باید اندازهها را رعایت کنیم.
هر نوشتار در کنگره۶۰ یکبار خوانده میشود؛ ولی حرمت در کنگره دو بار خوانده میشود و ما نبایستی از این حریم عبور نماییم و اگر از این حرمتها سرپیچی کنیم به احتمال قطع به خود و شخص مقابل آسیب میرسانیم و در درمان خود به مشکل بر میخوریم.
چند مورد از حرمتها را به صورت خلاصه برایتان بیان میکنم. ۱- دروغ گفتن: ما باید در رابطه با درمان و هر مسئله که با راهنمایمان در میان داریم، دروغ نگوییم.
۲- الفاظ ناشایست بیان کردن: ما نباید حرف زشت بیان کنیم و شوخی کردن هم شخصیت انسان را پایین میآورد. هر سخن جایی و هر نکته مکانی.
۳- حرف یکدیگر را قطع نمودن: باید در حرف زدن به اندازه صحبت کنیم که به طرف مقابل فرصت صحبت کردن بدهیم و صحبت طرف مقابل را قطع نکنیم.
۴- بحث سیاسی نمودن: این مسئله به قشنگترین حالت در کنگره در لژیونها و سایر جلسات از بحثهای سیاسی اجتناب میکنند.
۵- علیه شخصی سرزنش کردن: ما نباید دیگران را سرزنش و غیبت کنیم چون جزء حال بد چیزی برایمان به ارمغان نمیآورد؛ چرا که خودمان هم مورد غیبت قرار میگیریم.
۶- بدون اطلاع و هماهنگی؛ هر گونه پولی را پرداخت و دریافت کردن. و یا هر گونه وجهی را تحت عنوان وام و یا قرض به هر شخص حقیقی یا حقوقی پرداخت کردن: با افراد کنگره حساب و کتاب مالی نداشته باشیم؛ چون دیگر نمیتوانیم با خیال راحت به کنگره بیاییم و حال هر دویمان خراب و روابط با طرف مقابل خدشهدار میشود.
۷- از لباس و پوشش مناسب استفاده کردن: پوشش فقط برای خانمها نیست؛ بلکه آقایان هم باید لباس و پوشش مناسب و وضعیت ظاهری عادی داشته باشند.
در پایان از آقای مهندس دژاکام و کسانی که در کنگره خدمت میکنند تا چراغ کنگره روشن بماند، از همه تشکر و قدردانی میکنم. امیدوارم که مطالب مفید و مهم را بیان کرده باشم.

مرزبانان کشیک: همسفر سمیه و مسافر صدرالدین
عکس و تایپیست: همسفر زیبا مرزبان خبری
ویرایش و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر پروانه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی طارم
- تعداد بازدید از این مطلب :
83