English Version
This Site Is Available In English

حرکت درمسیر درمان رعایت حرمت آرامش روانی

حرکت درمسیر درمان رعایت حرمت آرامش روانی

سلام دوستان اکرم هستم همسفر 

هر مجموعه یا حتی هر فردی که بخواهد کنار کسی باشد یا مجموعه‌ای که بخواهد پابرجا باشد باید حرمت و قوانین مربوط به آن حفظ شود. طبیعی است کنگره‌۶۰، یک مکان مقدس است حرمت و قوانین مربوط به خودش را داشته باشد. من از راهنمای خود آموخته‌ام به عنوان یک عضو از این ساختار نباید قوانین کنگره‌۶۰ را زیر پا بگذارم و اگر بخواهم خارج از چهارچوب کنگره‌۶۰ عمل کنم، قطعاً ضرر می‌کنم و ضربه آن اول متوجه خودم می‌شود. من به عنوان عضو کوچکی از کنگره‌۶۰ وقتی وارد این مکان می‌شوم باید حرمت آن را حفظ کنم ،من به این مسئله ایمان دارم. و تک‌تک قوانین و حرمت‌هایی که در کنگره‌۶۰ وجود دارد، برای این است که به من همسفر کمک کند که بتوانم به رهایی برسم.

کلیه اصول و قوانینی که باعث استحکام و پایداری یک مجموعه و ادامه مسیر راه در آن مجموعه می‌شود را حرمت‌های آن مجموعه می‌گویند. یکی از کلیدی‌ترین و مهم‌ترین دستور جلسات سالیانه که رکن و اساس کنگره‌۶۰ تلقی می‌شود و باعث پایداری هرچه بیشتر این مکان مقدس گردیده، همان حرمت‌ها می‌باشد که به منزله خط قرمزها در ساختار آن است. هر فردی که به این مکان مقدس قدم می‌گذارد، در ابتدا برای رسیدن به تعادل و حال خوش می‌آید، عدم رعایت حرمت‌ها در کنگره‌۶۰ باعث خارج شدن فرد از مسیر درمان و عدم تعادل فرد می‌گردد.

اهمیت حرمت‌ها به گونه‌ای است که، نوشتار حرمت در کنگره‌۶۰ دو مرتبه در ابتدا و انتهای جلسات خوانده می‌شود و هنگام خوانده شدن حرمت هیچ یک از اعضا حق صحبت کردن با یکدیگر و تردد در سالن را ندارند، این حرمت‌ها برای تک‌تک اعضای کنگره‌۶۰ چه قدیمی و چه اعضای جدید لازم الاجرا می‌باشد. اعضا بایستی با تمام وجودشان حرمت‌ها را به گوش جان بسپارند تا کاملاً ملکه ذهن‌ آن‌‌ها شود، چرا که اگر بخواهیم در مسیر صحیح درمان حرکت کنیم بایستی روی تک‌تک بندهای حرمت کنگره‌۶۰ تامل و تفکر لازم را داشته باشیم تا بتوانیم با کاربردی کردن این قوانین در مسیر دانایی قدم برداریم.

ما باید بدانیم حرمت‌های کنگره‌۶۰ برای ما محدودیت نمی‌آورد؛ بلکه مانند سپر دفاعی، ما را از هرگونه آسیب‌های احتمالی حفظ می‌دارد. در پرتو همین حرمت‌ها در کنگره‌۶۰ است که آرامش در آن جاری می‌گردد، مسیر آموزش برای ما همسفران و مسافران به خوبی میسر می‌گردد. منع رابطه‌ کاری، مالی و خانوادگی در کنگره‌۶۰ بیانگر و نشان‌دهنده احتمال وقوع شرایط تلخ و ایجاد  سرخوردگی‌هایی است که برای خود فرد در مسیر درمان ایجاد شده و باعث تخریب یک سری از باورهای شخصی چه مسافر و چه همسفر می‌گردد و او را از هدف اصلی دور می‌کند.

پس شرط حضور مستمر و مقدس و امن بودن کنگره ۶۰  اجرای قوانین و حرمت‌های کنگره‌۶۰ می‌باشد. اگر بخواهیم در کنگره‌۶۰ بمانیم و آموزش بگیریم و خدمت کنیم، بایستی حامی و مجری ۱۰۰ درصد حرمت‌های کنگره باشیم و به قوانین موجود احترام بگذاریم و همیشه سپاس‌گزار جناب آقای مهندس باشیم که در اثر تفکرات عظیم ایشان امنیت و آرامش در کنگره‌۶۰ برای تک‌تک اعضا برقرار می‌شود ‌تا همه بتوانیم از آموزش‌های ناب کنگره‌۶۰ سیراب شویم.

سلام دوستان مریم هستم همسفر 

کنگره‌۶۰ یک نهاد مردمی برای کمک به افراد درگیر اعتیاد به مواد‌مخدر است، و قوانین آن برای حفظ و امنیت و جلوگیری از انحراف از مسیر اصلی درمان که همان نجات جان انسان‌ها است بنا شده است. کنگره‌۶۰ محیطی است عاری از قضاوت‌ها برای رسیدن به تعادل و درمان؛ زیرا با هر گذشته‌ای که فرد دارد بدون آنکه مورد تحقیر و سرزنش قرار بگیرد فرد را می‌پذیرد. کنگره به دلیل ایمن بودن از نظر روانی و عاری بودن از موادمخدر و با داشتن قوانین شفاف و با حمایت‌های اخلاقی راهنمایان و سایر خدمت‌گزاران یک پناهگاه امن برای کسانی است که خواهان شروع زندگی جدید هستند. اگر روابط مالی یا کاری بین اعضا شکل بگیرد ممکن است منجر به سوء استفاده و ایجاد روابط ناسالم و یا ایجاد توقعات و برخوردهای ناعادلانه شود .

برخی افراد ممکن است به علت ناآگاهی و عدم‌شناخت کافی از این مجموعه شاید تصور کنند بتوانند برای منافع شخصی خود از موقعیت‌ یا جایگاه اجتماعی خود در کنگره‌۶۰ بخواهند سواستفاده کنند که این با فلسفه خدمت رایگان در کنگره‌۶۰ و پیوند محبت و دوستی بین اعضا در تضاد می‌باشد. به همین جهت حریم و حرمت‌هایی برای حضور در آن برای اعضا قرار داده شده است. روابط مالی یا خانوادگی بین اعضا باعث ایجاد اختلاف یا  تبعیض شده و فضای سالم کنگره را آلوده می‌کند.

هم‌چنین بسیاری از اعضای کنگره که در حال بهبود و رهایی هستند، ممکن است دچار وابستگی عاطفی یا اقتصادی شده که باعث می‌شود به جای اینکه به قدرت و توانیی های‌ درونی خودشان متکی شوند به دیگران متکی شده که همین امر باعث بازگشت به اعتیاد گردیده و از هدف اصلی دور شوند.
بنابراین این ممنوعیت ها در کنگره‌۶۰ نه از روی سخت‌گیری، بلکه برای حفاظت اعضا و حفظ حریم و امنیت روانی در کنگره‌۶۰ و پاک و سالم ماندن مسیر بهبودی اعضا وضع شده است.

سلام دوستان مریم هستم همسفر 

حرمت واژه‌ایست که معانی مختلف می‌تواند با خود داشته باشد احترام، حریم، حرم، کسی که بتواند بسیاری از اصول قوانین و ارزش‌ها و در کل بایدها و نبایدهای مورد قبول در جامعه خود را رعایت کند، در آن جامعه محترم و مورد احترام به حساب می‌آید. نتیجه حاصل از احترام گذاشتن ایجاد حد و مرز یا حریم می‌شود. وقتی فردی بتواند به این مرتبه از رعایت حرمت برسد، در واقع حکم یک حرم یا حریم امن را برای خود در جامعه دارد و مورد اطمینان سایرین است. این‌ها به دست نمی‌آید مگر با تزکیه و پالایش نفس و ذهن و دوری از ضدارزش‌ها که آن هم به آسانی ممکن نخواهد بود مگر با آموزش‌گرفتن و اجرا و کاربردی نمودن این آموزش‌ها و در نهایت حرکت در صراط مستقیم است.

سلام دوستان صاحبه هستم همسفر 

هر مجموعه ارگان یا تشکیلاتی یا سازمان، دارای یک سری چارچوب وقوانین منحصر به فرد می‌باشد. به عبارتی الزاماتی در چهارچوب  خاص خود دارد. در این میان کنگره‌۶۰ هم به عنوان یک سازمان مردم نهاد از این امر مستثنی نیست، یعنی برای خودش یک سری قوانین و چهارچوب خاص دارد، هر شخصی که وارد آن می‌شود پس از انجام مشاوره توسط راهنمای تازه‌واردین و حتی در نگاه و برخوردهای اول تا حدودی با چهارچوب اولیه و قوانین آشنا می‌شود و متوجه است که او نیز به عنوان یکی از اعضا ملزم به رعایت آن قوانین می‌باشد به عنوان مثال در جلسات اول که فرد وارد می‌شود، اولین موضوع که جلب توجه می‌نماید پوشش و فرم سفید برای همسفران و‌ مسافران است که حس آرامش و امنیت را به فرد منتقل می‌کند.

یکی از موضوعات کلیدی حرمت در کنگره‌۶۰ ممنوعیت ارتباط مالی و خانوادگی اعضا با یکدیگر است. حال شاید این سوال در ذهن به وجود بیایید چرا در کنگره۶۰ رفت و آمد خانوادگی و ارتباط مالی برای اعضاء ممنوع است؟ چون این موضوع ایجاد حس‌ها و توقعاتی در افراد می‌کند که به طبع آن این محیط امن و آرام را دچار ناآرامی می‌کند و باعث می‌شود که کنگره‌۶۰ از مسیر و هدف اصلی خود که آموزش و درمان است فاصله بگیرد. تمام این قوانین بر اساس تجربه نوشته شده است، چون کنگره‌۶۰ یک سند بی‌نقص می‌باشد.

رابط خبری: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
عکس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون یکم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی دلیجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .