English Version
This Site Is Available In English

تجربه تلخ کاری در سفر

تجربه تلخ کاری در سفر

جلسه سیزدهم از دور پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی دماوندبااستادی‌ راهنما مهدی و نگهبانی مسافرنوید و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه (حرمت کنگره 60،چرا رابطه مالی و کاری و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟ ))در تاریخ 7 تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

در مورد دستور جلسه حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟

چند روز پیش داشتم یکی از فایل‌های صوتی آقای مهندس را گوش می‌کردم، ایشان فرمودند اگر انسان حتی قانون بد داشته باشد بهتر از این است که در بی‌قانونی و بی‌نظمی زندگی کند.

آقای مهندس حریم‌ها را مشخص کردند و فرمودند که نباید روابط کاری و خانوادگی داشته باشید، چه آن‌های که در سفر اول هستند و چه آن‌هایی که در سفر دوم هستند و...

من فرصت داشتم که یک دوره مرزبانی را خدمت کنم، در دوره مرزبانی خیلی از چیزها و اتفاقات دیده می‌شود، یک عده‌ای که در سفر اول باهم رابطه کاری دارند هر دو طرف با هم به مشکل می‌خورند، یک تایمی سر این قضیه شخص به مشکل می‌خورد و اصلأ کنگره را ترک می‌کرد و دیگر نمی‌آمد و یادش می‌رفت که اصلا به خاطر چه هدفی به کنگره آمده است.

راهنمای من همیشه به ما یادآوری می‌کرد که ما به کنگره نیامده‌ایم که دوست پیدا کنیم، ما اینجا نیامده‌ایم که رابطه کاری داشته باشیم، ما به کنگره آمده‌ایم تا درمان شویم.

من هم چنین تجربه‌ای داشتم و آسیب خوردم، من به خاطر رابطه مالی که داشتم سفرم به خطر افتاد. اصلأ نمی‌شود رابطه کاری و مالی داشته باشیم، زیرا به مشکل می‌خوریم و من این را به وضوح تجربه کردم، شخص عقب می‌ماند از هدفی که در آینده می‌خواهد به دست بیاورد، یک اتفاق خیلی بزرگتر را فدای یک اشتباه می‌کند.

اگر حرمت‌ها و قوانین را با دقت گوش کنیم مشکلات برای ما بوجود نمی‌آید و کم‌کم آن‌ها را اجرایی کنیم. یعنی این حرمت‌ها و قوانینی که خوانده می‌شود، هر جلسه دو بار نگهبان آنها را می‌خواند تا به من یادآوری کند که برای چه به کنگره آمده‌ام، زیرا واقعاً گاهی اوقات فراموش می‌کنیم که به چه جهت به کنگره آمده‌ایم.

وارد بازی‌های اینچنین می‌شویم، و از هدف و مسیر خود ونحرف می‌شویم، در این روابط چه آن کسی که پول داد و چه آن کسی که پول گرفت به خطر افتاد.

در آخر، این قوانین برای ما است، برای هر چه بیشتر پیشرفت کردن کنگره و نمایندگی است، برای درست سفر کردن ما است. به قوانین احترام بگذاریم و آنها را به بهترین شکل اجرایی کنیم.

تنظیم و ارسال: مسافر مجتبی 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .