English Version
This Site Is Available In English

این کتاب فقط مخصوص درمان اعتیاد نیست بلکه در زندگی و در جهان‌بینی به ما کمک می‌کند

این کتاب فقط مخصوص درمان اعتیاد نیست بلکه در زندگی و در جهان‌بینی به ما کمک می‌کند

جلسه دوازدهم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی نائین، به استادی مسافرحبیب، نگهبانی مسافر  محمّد و دبیری مسافر مهدی بادستور جلسه «کتاب عبور از منطقه شصت درجه زیر صفر» سه شنبه 27خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه این هفته کتاب عبور از منطقه شصت درجه زیر صفر: این کتاب مادر کتاب‌های کنگره شصت و کتابی جامع و کامل و مستند از انواع روش درمان اعتیاد به مواد مخدر برای تمامی کسانی که به‌نوعی با انواع مواد مخدر درگیر هستند و اساتید، پزشکان، محققین و کتاب خودآموز برای درمان اعتیاد است. آقای مهندس فرمودند نوشتن کتاب را در طول سفر نوشتم و هر چه به نظرم می‌آمد می‌نوشتم و در پایان سفر جزئیات آن را نوشتم و برای چاپ آماده کردم که برای چاپ به مشکل خوردم ولی با تلاش فراوان توانستم مجوز چاپ را بگیرم و الآن در مرحله چاپ هفتادویکم است و برای هر مرحله ده هزار چاپ‌شده است، شاید برای ما سؤال باشد چرا عنوان کتاب عبور از منطقه شصت درجه زیر صفر است؟ دلیل آن این است که وقتی وارد مصرف مواد مخدر می‌شویم تمام حس‌های ما یخ می‌زند، این کتاب به من می‌گوید، با مصرف مواد مخدر بیرونی سیستم تولیدکننده مخدرهای درونی بدنم را دچار مشکل کرده و از کار انداخته‌ام، در این کتاب روش درمانی دی اس تی را معرفی می‌کند.

این کتاب دارای چهارده تصویر است که دوازده‌تا از تصاویر داخل کتاب و دو تصویر روی جلد کتاب، هر یک تصاویر حالت‌های یک مصرف‌کننده در زمان مصرف که به درخت پوسیده تشبیه شده و زمانی که برای درمان خود اقدام می‌کند به‌صورت جوانه‌ای که از کنار آن رشد می‌کند و نحوه حرکت و چگونه حرکت کردن او و درنهایت بالباس سفید زمان رهایی شخص را به تصویر می‌کشد و تصویر روی جلد نماد قدرت خداوند است که روی جلد تصویر کویری خشک و منطقه‌ای خوش آب‌وهوا را در کنار هم نشان می‌دهد که نشانه قدرت خداوند است و تصویر پشت کتاب رسیدن به رهایی و رسیدن به جایگاه راهنمایی و کمک راهنمایی و جایگاه‌های خدمتی برای کمک به دیگران در امر درمان اعتیاد است. من در چند ماه اول سفر هیچ‌چیز از این کتاب متوجه نمی‌شدم ولی وقتی شروع کردم سی‌دی‌ها را نوشتم و چند بار کتاب را مرور کردم یکسری مسائل برایم باز شد، این کتاب فقط مخصوص درمان اعتیاد نیست بلکه در زندگی و در جهان‌بینی به ما کمک می‌کند، مطلبی از آقای امین در صفحه بیست‌وسه کتاب وجود دارد که وقتی در زندگی به مشکلی برخورد می‌کنم آن را مرور می‌کنم شاید بامطالعه اول چیزی متوجه نشویم ولی با استمرار مطالعه و مرور، مطالب را درک می‌کنید و از شما می‌خواهم سعی کنید مطالب این کتاب را در زندگی خود کاربردی کنید.
تایپ مطلب : مسافرخسرو لژیون دوّم
عکس ،ویرایش، تنظیم و ارسال: مسافر محمدرضا راهنما تازه واردین
نمایندگی مسافران نایین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .