English Version
This Site Is Available In English

هر باری که کتاب60 درجه زیر صفر را مطالعه کنیم اطلاعات جدیدی به دست می‌آوریم

هر باری که کتاب60 درجه زیر صفر را مطالعه کنیم اطلاعات جدیدی به دست می‌آوریم

جلسه دوم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی محمدی‌پور قم با استادی  مسافر  اصغر، نگهبانی مسافر روح‌اله و دبیری همسفر علی‌اکبر با دستور جلسه "کتاب عبور از منطقه 60درجه زیر صفر" روز یک‌شنبه مورخ 25 خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز بکار کرد.

سخنان استاد:‌‌‌
در ابتدا خدا را شاکر می باشم که بعد از درمان اعتیادم یک بار دیگر در جلسات کنگره 60 حضور دارم و به این باور رسیده ام اگر روزی در کنگره حضور نداشته باشم مشخص نمی باشد دچار چه سرنوشتی شوم .

تشکر میکنم از راهنمای محترم درمان خودم آقا یاسر ، که با صبر و حوصله زیاد خود ، من را به درمان و تعادل رساند .
من در سن 71 سالگی به درمان رسیدم که این امر موجب زحمات بیشتری از سوی راهنمای عزیزم می باشد .

تشکر ویژه از گروه مرزبانی دوره گذشته میکنم که حال و هوای خوب امروز شعبه مدیون زحمات این عزیزان می باشد و همچنین از گروه مرزبانی دوره جدید نیز تشکر میکنم که این اجازه را به من دادند که در این جایگاه حضور داشته باشم و آموزش بگیرم .

در خصوص دستور جلسه کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر باید عرض کنم که من قبل از ورود به کنگره 60 با این کتاب آشنایی کامل داشتم و چندین دوره این کتاب را قرائت نموده بودم . چرا که من در خانواده ای به دنیا آمدم که اکثراً دچار بیماری اعتیاد بودند .
نوبت چاپ دوم این کتاب مربوط به سال 1377 بود که من برای اولین بار آن را خواندم .حتی نامی که برای کتاب60 درجه زیرصفر انتخاب کرده بودند برای من جالب بود،و من آن را مطالعه می‌کردم و جناب مهندس می‌گویند: هر باری که مطالعه کنیم اطلاعات جدیدی به دست می‌آوریم.
خب من زمانی که وارد اینجا شدم و با مطالب آشنا شدم و گذر ماه‌ها سی‌دی ها را گوش دادم و آموزش گرفتم متوجه شدم که من اصغر با 48 سال مصرف مواد مخدر کاملا در تاریکی ها بودم و هیچ احساسی نسبت به هیچ موضوعی نداشتم و اگر من خواسته این را دارم که درمان شوم و به حال خوب برسم باید از این منطقه 60درجه زیر صفر عبور کنم و شرط عبور من از این منطقه این بود که به آرامی پیش روی کنم و مانند عکس اول صفحه کتاب اگر می‌خواستم که سریع راه را طی کنم قطعا لغزش می‌کردم و دچار تخریب می‌شدم و اگر حاشیه سازی و آلودگی صوتی ایجاد می‌کردم آن بهمن ها همه بر روی من سرازیر می‌شدند بنابراین باید به آرامی و آرامش مسیر را طی می‌کردم تا بتوانم از آن منطقه سخت عبور کنم جناب مهندس روش درمان خودشان و پروتکل و تایم تغییر پله های دارو را تغییر دادند از 15 روز به 21 روز که من اصغر راحت تر و کامل تر به درمان برسم و اینکه به آرامی حرکت کنم.

مطلب دیگری که برای من جالب بود این بود که عکس شماره پنج در کتاب 60درجه رحمت خداوند را نشان می‌داد باران الهی در بیابان ها می‌بارد بر سر آن بیماری که می‌خواهد از بیماری اعتیاد رها شود و همه سیاهی ها و زشتی‌های آن فرد را از بین می‌برد.

تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .