جلسه پنجم از دوره یازدهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، ویژه مسافران نمایندگی یوسف، با استادی مسافر محمد حسین، نگهبان مسافر پیمان و دبیری مسافر یوسف با دستور جلسه "آداب معاشرت، ادب و بی ادبی ، تعادل و بی تعادلی" روز چهارشنبه 21 خردادماه ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
از راهنمای گرانقدرم، ایجنت عزیز همینطور مرزبانان محترم و نگهبان و دبیر محترم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم تا بتوانم آموزش بگیرم متشکرم.
دستور جلسه در مورد آداب معاشرت، ادب و بی ادبی ، تعادل و بی تعادلی میباشد، اگر بخواهم در مورد تعادل صحبت نمایم میدانیم، در کنگره تعادل فوق درمان و درمان فوق ترک است، در سفر دوم هدف نهایی دست یابی به تعادلی نسبی است، کلمه تعادل از ریشه عدل گرفته شده است و عدل به این معنی است که هرچیزی در جای درست خود قرار گرفته باشد برای مثال در یک ساختمان هرچقدر نیروها به اندازه مناسب در جای مناسب قرار گرفته باشند ، ساختمان پایداری بیشتری دارد و در برابر تکانه ها مقاوم تر است، در انسان هم همینطور است انسان هر چقدر به تعادل نزدیک شود و بتواند در قسمتهای مختلف زندگی مانند کار، تفریح، ورش و غیره، تعادل بیشتری ایجاد نماید در برابر تکانههای زندگی مقاوت تر و پایدار تر است.
در کنگره تعادل یعنی مثلث درمان و کسی که درمان میشود یعنی در جسم، روان و جهانبینی به تعادل رسیده است، همینطور در مثلث دانایی ما در کنگره مثلثی به نام دانایی داریم که اضلاع آن، تجربه، تفکر و آموزش هستند. تعادل بین این سه ضلع، مرا به دانایی مؤثر میرساند، مثلث جهالت دقیقاً مخالف مثلث دانایی است و اضلاع آن، ترس، ناامیدی و منیت میباشد. اگر من منیت داشته باشم، نمیتوانم آموزش بگیرم، اگر ترس داشته باشم، نمیتوانم تفکر کنم.
در مورد آداب و معاشرت هم باید عرض کنم یکی از مصادیق بارز مفهوم تعادل در زندگی انسان ، موضوع آداب معاشرت و ادب است. آداب جمع واژه ادب است، یعنی اگر ادب را در امور مختلف آموخته باشیم و رعایت کنیم در حقیقت آداب معاشرت را رعایت کرده ایم. معاشرت نیز هم خانواده عشیره و عشرت است و به نوعی مفهوم زندگی اجتماعی پس زندگی اجتماعی و روابط اجتماعی با دیگر انسان ها یا معاشرت، آداب و آیین و رسوم خاص خود را دارد که باید بلد باشیم
اجرای این آداب یکی از تجلیات مهم مبحث تعادل است و رعایت نکردن آن دلیل بر بی تعادلی، در فرهنگ ما و دیگر فرهنگ ها، ادب و مودب بودن جایگاه بالایی دارد و به استناد خرد جهانی ، تمام انسان ها مودب بودن را دوست دارند و بی ادبی را نمی پسندند. ادب و رعایت آن می تواند سازنده زیباترین لحظات زندگی ما باشد و بالعکس بی ادبی می تواند زشت ترین و تلخ ترین لحظات زندگی ما را رغم بزند.
تصویر: مسافر رضا خدمت گذار سایت
صوت: مسافر محمد حسین خدمت گزار سایت
تهیه گزارش، تایپ و ارسال : مسافر ایمان خدمت گزار سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
149