در کتاب ۱۴ مقاله آقای مهندس به زیبایی صورت مسئله اعتیاد را مطرح کرده و بیان میکنند که عدم درمان قطعی اعتیاد تا به امروز ندانستن صورت مسئله اعتیاد و در نظر نگرفتن آسیبهای صورپنهان فرد مصرفکننده بوده است و امروزه با پیدا کردن صورت مسئله اعتیاد و پی بردن به تخریبهای صورپنهان فرد و کشف متد DST مسئله اعتیاد به راحتی در طول مدت ۱۰ الی ۱۱ ماه به درمان قطعی میرسد. برای درمان قطعی و رسیدن به تعادل جسم باید بر روی سه مولفه جسم، روان و جهانبینی فرد مصرفکننده کار شود تا بعد از طی کردن ۱۱ ماه به تعادل کامل برسد.
باورهای غلط و تصورات اشتباه در مورد اعتیاد و فرد مصرفکننده و عدم شناخت خانوادهها از این مقوله باعث گردید تا عکسالعملهای نادرستی از خود نشان بدهند و در اینصورت نهتنها کمکی برای فرد مصرفکننده نباشند؛ بلکه آسیب و تخریب بیشتری برسانند؛ لذا آموزش خانوادهها در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است.
تا به امروز در مورد شناخت عوارض اعتیاد بر روی جسم تحقیقات فراوانی شده است؛ اما به مکانیزم و سازوکار بدن از نظر بیوشیمی و عکسالعملهای متفاوت بدن در مراحل مختلف اعتیاد توجهی نشده و این امر سبب گردیده در روشهای متداول ترک اعتیاد جسم، فرصت برگشت به حالت تعادل اولیه را نداشته باشد؛ به عنوان مثال در زمینه اعتیاد به تریاک که خود مجموعهای از آلکالوئیدهای مخدر است؛ بدن انسان نیاز به زمانی حدود ۱۰ تا ۱۱ ماه دارد تا عوارض شدید و تخریبهای صورپنهان جسم و تاثیرات روحی آن به تدریج جبران و درمان شود.
اعتیاد مسمومیت مزمن نیست؛ بلکه جایگزینی مزمن است، بنابراین فردمصرف کننده مار گزیده نیست که نیاز به سمزدایی داشته باشد. در اعتیاد مخدرهای بیرونی جایگزین مخدرهای طبیعی یا مواد شبهافیونی بدن میشود و برای درمان آن باید زمان را در نظر گرفت تا به مرور و تدریجی کارخانههای از کار افتاده جسم ترمیم و بازسازی شوند.
در پروسه درمان قطعی اعتیاد بهترین دارو شربت تریاک یا اپیوم تینکچر است؛ زیرا تریاک مجموعهایی از آلکالوئیدهای قدرتمند دارویی شامل آرامبخش، ضددرد، ضدافسردگی و نشاطآور است که میتواند به راحتی خماری از قطع مصرف هر نوع ماده مخدر را پوشش دهد و استفاده درست از آن در زمان مناسب و مقدار مناسب بسیار مهم و حائزاهمیت است.
روش درمان تدریجی یا کاهش پلهای مصرف یا همان تیپرینگ باعث گردیده که تعداد بالایی از مصرفکنندگان در کنگره۶۰ به درمان قطعی برسند و وجود این الگوها و علم تجربه شده در کنگره۶۰ سندی بدون نقص است. هدف کنگره۶۰ احیای انسانهای دردمند و خانوادههای آنها بر مبنای عشق و محبت است. در سیستم کنگره مسافران برای خروج از تاریکی اعتیاد و بازگشت به جایگاه انسانی خود سفر میکنند و همسفران نیز شالوده محکم در فرآیند درمان هستند و در کنار مسافران بال پرواز میشوند؛ برای این سفر و در این مسیر آنها را یاری میرسانند.
در سنجش اعتیاد و درمان آن مثلث مهندسی اعتیاد را داریم که اضلاع آن شامل اشباع، سازگاری و تغذیه است. اشباع؛ یعنی کافی بودن؛ یعنی تکمیل ظرفیت، به عنوان مثال: اگر در یک لیوان آب، مقداری شکر بریزیم تا زمانی شکر در آب حل میشود که آب شیرین شود؛ در واقع به این نقطه، نقطه اشباع آب و شکر میگوییم؛ زیرا بعد از این دیگر شکر در آب حل نمیشود؛ بنابراین با توجه به این مثال میتوان گفت؛ داروهای درمان اعتیاد یا داروهای نگهدارنده در نقطه اشباع قرار دارند و به هیچ عنوان تاثیر درمانی بر روی فرد مصرفکننده ندارند و تمام کسانی که مصرف بیش از اندازه مواد مخدر یا قرصهای محرک یا الکل دارند در واقع در نقطه اشباع هستند.
سازگاری: به مدت زمان و فرآیند جایگزین شدن یک ماده مخدر به نوع دیگر از مواد مخدر گفته میشود که در این مدت فیزیولوژی و متابولیسم بدن، خود را برای دریافت ماده جدید آماده میکند. در اعتیاد نیز مخدرهای بیرونی به مرور جایگزین مخدرهای طبیعی بدن میشوند و کمکم جسم را از تعادل طبیعی خارج میکنند و به آن آنتیایکس گفته میشود. مواد مخدر و داروهای روانگردان آنتیایکس با سیم هستند و افکار منفی، استرس، ترس و اضطراب و سایر مشکلات و آشفتگیهای روحی و روانی آنتیایکس، بیسیم هستند.
تغذیه: بهترین الگوی تغذیه معمولاً خوردن سه وعده غذا در روز است؛ با توجه به این موضوع بهترین روش مصرف داروی درمان سه نوبت در روز است؛ بنابراین در روش DST باید داروی اپیوم در طول روز سه مرحله با فاصله حداقل ۷ ساعت و حداکثر ۹ ساعت استفاده شود؛ البته دارو باید دقیق اندازهگیری و سر ساعت مصرف گردد. در نظر گرفتن داروی مناسب و مقدار و زمان مناسب در مورد هر بیماری بسیار مهم است و درصد درمان را چندین برابر افزایش میدهد.
در کنگره۶۰ از روش DST در درمان سیگار و در درمان چاقی مفرط و اضافه وزن نیز استفاده میشود. در این روش فرد مصرفکننده سیگار میتواند نیاز نیکوتین بدن را با خوردن آدامس نیکوتین جبران نماید و به تدریج مصرف سیگار را درمان کند و همچنین افراد میتوانند با نظم دادن به غذا خوردن و تغذیه سالم اضافه وزن خود را به راحتی و بدون عملهای سخت و خطرناک و البته پرهزینه درمان کنند و نیز بسیاری از بیماریها در فرد درمان شود.
خدا را شکر بابت کنگره۶۰ و علم بیپایان و آسمانی آن و وجود آقای مهندس.
منبع: کتاب ۱۴ مقاله
نویسنده: همسفر جمیله رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر آرامش رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی رضا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
225