در گذشته مسائل معنوی را مهمتر از مسائل مالی میدانستیم و تصور میکردیم که باید تمام تلاش خود را برای کسب معنویات بگذاریم و مادیات اهمیتی ندارند و اگر از ما میپرسیدند علم بهتر است یا ثروت؟ بدون شک میگفتیم علم؛ در صورتی که علم و ثروت هر دو لازم، ملزوم و مکمل همدیگر هستند و مسئله مالی به اندازه علم ارزشمند است و تمام زندگی ما تحتالشعاع مادیات قرار دارد. غذا، لباس، خانه و ... با اقتصاد و مادیات روبهرو هستند؛ پس چهطور میتوانیم نسبت به مادیات بیتفاوت باشیم.
در کنگره۶۰ اعتقاد داریم همه چی قابل کشت است؛ محبت، کینه، نفرت و حتی ثروت هم کاشته میشوند، فقط برداشت ثروت به سرعت صورت نمیگیرد، برای سروسامان دادن به وضعیت مالی خود بایستی یک مثلث را در نظر بگیریم که یک ضلع آن تفکر، ضلع دیگر آن هدف و قاعده مثلث مدیریت است؛ برای شروع ابتدا باید هدف را مشخص کنیم، به عنوان مثال: هدف من خرید خانه است؛ پس باید تفکر کنم که چگونه و چه زمانی به هدفم برسم و با مدیریت هزینهها و پسانداز کردن میتوانم به هدفم برسم.
آقای مهندس میفرمایند: همه افراد باید یک پسانداز شخصی برای خود داشته باشند؛ حتی اگر یک کارگر ساده باشند. باید برای پول ارزش قائل شویم و برای بهدست آوردن پول انسانیت را زیر پا نگذاریم و از راه درست و مستقیم کسب درآمد کنیم. باید با تفکر و تعقل به مسائل مالیه جامع عمل بپوشانیم و برای پیشرفت با صبوری و بردباری مشکلات را حل میکنیم و بایستی بدانیم که مسائل مادی به صورت انقلابی حل نمیشوند و نیاز به زمان دارند. سعدی میفرمایند: مال بحر آسایش عمر است نه عمر بحر گردآوردن مال.
انسانهای ثروتمند به دو گروه تقسیم میشوند؛ افرادی که با انفاق کردن زندگی خوبی را برای خود و دیگران میسازند و انسانهای ثروتمندی که فقط محافظ پول هستند و هیچ استفادهای از آن نمیبرند و برای بازماندگان خود ذخیره میکنند و در واقع اجازه خرج کردن ندارند.
زمانی که آقای مهندس سفر خود را آغاز کردند از نظر وضعیت اقتصادی زیر صفر قرار داشتند و استادان ایشان مرتب یادآوری میکردند که به مسائل مالی توجه کنند تا به نتیجه مطلوب برسند. ایشان با برنامهریزی در مسائل مالی خود توانستند بعد از ۷ سال، همه بدهیهای خود را پرداخت کنند. برای راهاندازی کنگره به سه پارامتر، علم و دانش، نیروی انسانی متخصص و مسائل مالی نیاز بود که این سه، مکمل همدیگر هستند؛ یعنی اگر ما نیروی انسانی و علم داشته باشیم؛ ولی از لحاظ مادی تأمین نباشیم نمیتوانیم به نتیجه خوبی برسیم.
آقای مهندس از روزی که کنگره را تأسیس کردند از هیچ سازمان و دولتی برای مخارج کمک قبول نکردند، مخارج یومیه مثل: اجاره ملک، آب، برق، چای و ... از طریق سبد یا قانون یازدهم تامین میشد؛ ولی برای کار تحقیقات، ساختمانی و مسابقات ورزشی به بودجه بالایی نیاز بود، ایشان یک حساب به نام زمین کنگره افتتاح کردند تا هر شعبه کمکهای مالی خود را به این حساب واریز کنند. آقای مهندس میفرمایند: پولدارترین افراد جامعه مصرفکنندگان مواد مخدر هستند و قویترین علم، ثروت و مقام در بین آنها قرار دارد. با تشکیل لژیون مالی در هر شعبه پایههای مالی و با تشکیل لژیون پزشکان در پارک طالقانی پایههای علمی کنگره را مستحکم کردند؛ البته کمک سایت کنگره هم در جهت پیشرفت علمی از اهمیت بالایی برخوردار است.
کنگره برای یک شخص خاص نیست و همه ما در سازندگی آن نقش داریم و تمام افرادی که در این سیستم کار میکنند یک ریال هم حقوق نمیگیرند و همه با عشق این کار را انجام میدهند. ما باید سعی کنیم در استحکام پایههای مالی و علمی کنگره۶۰ کوشا باشیم؛ حال از نظر مالی، خدمتی و یا علمی هر کاری میتوانیم انجام دهیم تا فضایی برای آیندگان بماند. تا زمانی که چشم ما به دست دیگران باشد هیچ پیشرفتی نمیکنیم، تمام انرژی و نیروها مثل قلههای آتشفشان هستند که در ما ذخیره شدند؛ فقط باید بخواهیم و درجهت مناسب حرکت کنیم.
منابع: سیدی امورمالیه، مال، ستونهای مالی، لژیونمالی، استحکام پایههای مالی و علمی
تهیه و تنظیم: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر گلثومه (لژیون یکم) دبیر سایت
ارسال: همسفر آرامش رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
189