English Version
This Site Is Available In English

دیده بانان گذرگاه‌های سختی را پشت سر گذاشتند و از فیلترهای متعددی عبور کردند تا به این درجه از رشد رسیدند.(نمایندگی نسترن اصفهان)

دیده بانان گذرگاه‌های سختی را پشت سر گذاشتند و از فیلترهای متعددی عبور کردند تا به این درجه از رشد رسیدند.(نمایندگی نسترن اصفهان)

دوازدهمین جلسه، از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی- خصوصی کنگره ۶۰، ویژه خانم های مسافر و همسفر نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی مسافر مریم، نگهبانی مسافر مینا و دبیری مسافر عفت، با دستور جلسه  «هفته دیده بان» روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، راس ساعت ۱۴:۰۰ شروع به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان مریم هستم یک مسافر،

خداوند را بابت همه نعمت‌هایی که به من ارزانی داشته و بابت کنگره ۶۰، شکر می‌کنم. ما هر سال  چهار جشن در کنگره داریم، جشن ایجنت و مرزبان، جشن همسفر، جشن راهنما و جشن دیده بانان عزیز.

من ابتدا پیام مربوط به دیده‌بانان را می‌خوانم و به احترام آنها، ۱۴ ثانیه، ایستاده و این عزیزان را تشویق می‌کنیم. «دیده‌بان‌ها ستون‌های کنگره هستند که بنای کنگره بر شانه‌های ایشان استوار است، بنابراین همه ما به آنها احترام می‌گذاریم» بنیان کنگره ۶۰

 این هفته قشنگ را به آقای مهندس و خانواده محترم ایشان تبریک می‌گویم، همچنین خدمت همه دیده‌بانان، خدمتگزاران و کل اعضای کنگره، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. ما می‌خواهیم ببینیم که کار دیده‌بان‌ها چیست و دیده‌بان‌ها چگونه انتخاب می‌شوند؟ اولین‌بار آقای مهندس که بنیان کنگره ۶۰ هستند، این وظیفه خطیر را خود به‌تنهایی بر عهده داشتند، البته آن اوایل کنگره خلوت و اعضای زیادی نداشت. پس از مدتی که جمعیت کنگره زیادتر شد، یک دیده‌بان انتخاب کردند و بعد از انتخاب اولین دیده‌بان، آقای مهندس به‌اتفاق اولین دیده‌بان، نفر سوم را انتخاب و به همین ترتیب با نظرخواهی و مشورت سه دیده‌بان، نفر چهارم انتخاب تا به امروز که ما هفده دیده‌بان داریم.

دیده بان‌ها کار بسیار سخت و مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند.  آقای مهندس، کنگره ۶۰ را به یک درخت تشبیه کرده اند و می گویند: ریشه  درخت، بنیان کنگره است، دیده بان ها تنه درخت هستند. مرزبان و ایجنت،  شاخه‌های درخت و آن شاخه ها یی که  شکوفه می‌زنند و میوه می‌دهند، راهنمایان هستند و آن شکوفه‌ها و میوه‌ها شما سفر اولی‌ها و سفر دومی‌ها هستید که به بار نشسته آید و ثمره کنگره هستید.

دیده‌بان به معنی مراقبت‌کننده، نگاهبان و یا محافظ است. حتماً شنیده‌اید برخی از قلعه‌ها و اماکن یک دیدبانی دارد که در بالاترین نقطه آن مکان می‌ایستد و از آنجا مراقبت می‌کند و هر گونه اطلاعات دریافتی را به فرمانده خبر می‌دهد تا اگر مشکل یا اتفاقی در راه است، از وقوع آن پیشگیری و آن مشکل را حل نمایند.

  در کنگره ۶۰، دیده‌بان‌ها به همین شیوه عمل می‌کنند، آنها کارشان این است که به تمام شعب و همه بخش‌های مختلف، سرکشی نمایند، هر کدام از این عزیزان، مسئول کاری هستند، وظایف محوله را بررسی می‌کنند که مبادا مشکلی برای افراد و یا برای این سیستم پیش آید، در واقع امنیتی که ما اعضای کنگره داریم و اکنون با امنیت و آسودگی خاطر، در حال آموزش و خدمت هستیم، همه‌وهمه از زحمات بی‌وقفه این خدمتگزاران راستین است.

اعضای زیادی هستند که پشت پرده، بسیار زحمت می‌کشند و خدمت می‌کنند که شاید ما حتی اسم آنها را هم نمی‌دانیم.

علامت «C,14» یعنی کمیته ۱۴ نفره دیده‌بان‌های کنگره ۶۰
علامت C, مخفف کنگره و عدد ۱۴، تعداد دیده‌بان‌ها است و دارای شال سفیدرنگ هستند. هر کدام از این افراد، مسئولیتی را بر عهده دارند که باتوجه‌به کمبود وقت، فقط به تعدادی از آنها اشاره‌ای کوتاه می‌کنم.
سرکار خانم «آنی بزرگ» و آنی کمان‌دار که دیده‌بان همسفران خانم هستند. آقای امین استاد جهان‌بینی، دیدبان آقایان همسفر، دیده‌بان اردوهای سراسری درختکاری و موسیقی هستند.
آقای سلامی، دیده‌بان و مسئول امور مالی، آقای حکیمی دیده‌بان ورزش، آقای تراب خانی، دیده‌بان راهنمایان، آقای بابک لطفی، دیدبان روابط‌عمومی و بخش OT هستند.
آقای مهدی صدوقی دیدبان پروتکل، آقای علیرضا زرکش، دیده‌بان لژیون سردار، آقای اصغر منصوری دیده‌بان استان کرمان قم و یزد، آقای ویلیام ال وایت، دیده‌بان رابط بین‌الملل و عزیزان دیگری که مسئولیت‌های دیگری را دارند.

این بزرگواران، زحمات بسیاری می‌کشند و همان‌طور که می‌دانیم به‌راحتی دیده‌بان نشده‌اند، از دبیری لژیون و دبیری جلسه شروع کردند، مرزبان و نگهبان شدند، دوران ایجنتی را سپری کردند، راهنما شدند و گذرگاه‌های سختی را پشت سر گذاشتند و از فیلترهای متعددی عبور کردند تا به این درجه از رشد رسیدند.

دیده‌بانان توسط جناب مهندس، امتحان شدند، تا به این جایگاه رسیدند و خدمت می‌کنند. شاید برای ما این سؤال پیش بیاید که این عزیزان همه‌وقت خود را صرف کنگره می‌کنند پس کی به زندگی خود می‌رسند؟ آنها آن‌قدر آموزش‌دیده‌اند، و در کنار آقای مهندس یاد گرفته‌اند که چگونه کارهایشان را برنامه‌ریزی نمایند و به‌راحتی و خیلی زیبا، وظیفه و کار خود را انجام می‌دهند و خداوند به آنها قدرت ویژه‌ای عطا نموده است.

همان‌طور که می‌دانید آقای امین که استاد جهان‌بینی هستند و ما آموزش‌های زیادی را از ایشان دریافت می‌کنیم و خیلی از مشکلات ما با سی‌دی‌های آموزشی ایشان حل می‌شود، استاد موسیقی نیز هستند و نکته مهم‌تر اینکه برای اردو خیلی وقت می‌گذارند.

وقتی که ما با خانواده به مسافرت می‌رویم، ممکن است بحثی یا حرف و حدیثی پیش بیاید که منجر به اوقات‌تلخی شود، ولی استاد امین، صدها نفر از اعضای کنگره را به اردو می‌برند بدون هیچ مشکلی و بدون اینکه کوچک‌ترین ناراحتی درست شود. خیلی هم به آنها خوش می‌گذرد و با خوبی و خوشی بر می‌گردند. این‌ها در پرتو چیست؟ در پرتو همان آموزش‌هاست.در اینجا دو نکته، نظرمان را جلب می‌کند: یکی جایگاه و دیگر آموزش است که این افراد چگونه به این جایگاه رسیده‌اند؟ با آموزش، پشتکار و صبر

ما باید سپاسگزار این عزیزان بوده و متوجه باشیم که با تمام وجود، در پشت پرده ، زحمت می‌کشند.اگر ما اینجا نشسته‌ایم و داریم آموزش می‌بینیم، از خیلی چیزها خبر نداریم. دیده‌بانی می‌آید و سرکشی می‌کند، و هوشیار است. اگر یک سفر اولی که هنوز تعادل ندارد، ممکن است در اثر وجود کوچک‌ترین مانعی به زمین بخورد، و دیده‌بان، اولین کسی هست که متوجه آن مانع شود و اقدام به رفع آن می‌کند و یا تشخیص می‌دهد که اتاق نشریات کجا ساخته شود؟ و در کل خیلی حواسشان به همه چیز هست.

امیدوارم روز چهارشنبه که جشن دیده‌بان را داریم، همه ما در این جشن پر شکوه به نحو احسن شرکت کنیم و آن گونه که شایسته است، با پاکت‌های پول شکیل، تمیز و زیبا و دل‌نوشته از این عزیزان تقدیر نماییم.

تایپ: مسافر ثمره، لژیون پانزدهم نمایندگی نسترن اصفهان.
ویرایش: مسافر کبری، لژیون یکم نمایندگی نسترن اصفهان.
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .