English Version
This Site Is Available In English

دیدبانان ستون‌های کنگره‌ هستند

دیدبانان ستون‌های کنگره‌ هستند

آقای مهندس می‌گویند؛ اگر من گفته‌ام دیده‌بان‌ها ستون‌های کنگره هستند اغراق و بزرگنمایی نکرده‌ام، این واقعاً درست است. دیده‌بان‌ها ستون‌های کنگره هستند و هرکدام  یک قسمت بزرگ را اداره می‌کنند. علت استفاده از نام دیده‌بان این است که هیچ ذهنیت قبلی راجب این عنوان در ذهن هیچ‌کس نیست. دیده‌بان‌ها مانند مجلس کنگره هستند. این مجلسی بودن و شورایی بودن در آینده بسیار کمک کننده است.

در هفته دیده‌بان شاید دو هفته طول بکشد تا دیدبان‌ها به تمامی نمایندگی‌ها مراجعه کنند. این باعث می‌شود که اعضای کنگره با دیده‌بان‌ها و با ساختار کنگره آشنا بشوند. در حال حاضر هم دیده‌بان‌ها در حال راهوری کنگره هستند؛ اینکه شخصی در جایگاه دیده‌بانی خدمت کند توفیق بزرگی است که به او اجازه خدمت داده شده است. خدمت در همه سطوح مهم است؛ اما رسیدن به مرحله دیده‌بانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

در حال حاضر فقط جای دیده‌بان روابط بین‌الملل آقای ویلیام وایت خالی است، ایشان نقش بسیار مهمی در معرفی جهانی کنگره‌۶۰ داشته‌اند. در حال حاضر نیز در حال تلاش هستند و اقدام به مقایسه روش درمانی کنگره‌۶۰ با تمامی روش‌ها در ایالات متحده آمریکا هستند. روش انتخاب دیده‌بان‌ها هم از ابتدا به این‌ صورت بود که اول من انتخاب شدم، سپس من نفر بعدی را انتخاب کردم و ما دو نفر، نفر سوم و به همین روال تا به الآن ادامه داشته است.

بسیاری  از افرادی که امروز در جایگاه دیده‌بان قرار دارند از نخستین همراهان آقای مهندس هستند و همین شناخت و درک عمیق از ایشان در مسیر خدمتگزاری یاری‌شان کرده است. بالاترین مرجع تصمیم گیری و نظارت پس از آقای مهندس،دیده‌بانان هستند و هر قانون و تصمیمی در کنگره ۶۰ توسط آن‌ها تصویب و به شعبات ابلاغ می‌شود. نام دیده‌بان خود گویای وظیفه‌شان است. نظاره‌گری دقیق، وقتی دیده‌بانی به شعبه‌ای سر می‌زند‌ نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی می‌کند. دیده‌بان باید فردی دقیق و بی‌طرف باشند. آن‌ها خالص‌ترین خدمتگزاران کنگره هستند و از بین افرادی انتخاب می‌شوند که پیش‌تر راهنما، ایجنت و یا مرزبان بوده‌اند.

این افراد با دقت، تعهد و عشق خدمت می‌کنند. رشد دانایی یکی از ارکان اصلی درمان و بازسازی شخصیت انسان است. دانایی از سه ضلع تشکیل می‌شود: آموزش، تجربه و تفکر. این مثلث، پایه و اساس تغییرات درونی هر فرد است. آموزش‌هایی که در کنگره ارائه می‌شود اگر با تفکر و تجربه همراه شود منجر به رشد فردی، اصلاح رفتار و رسیدن به دانایی مؤثر خواهد شد؛ دانشی که در زندگی واقعی به کار گرفته می‌شود نه دانشی که صرفاً در ذهن باقی بماند. خدمت در کنگره تنها انتقال علم نیست؛ بلکه فرآیندی دو سویه است.

هنگامی که فردی به دیگران آموزش می‌دهد یا در خدمت‌رسانی مشارکت می‌کند در حقیقت گره‌های درونی خود را نیز باز می‌کند و از رنج‌ها عبور می‌کند؛ بنابراین مشکلات را نباید به چشم مجازات دید بلکه آن‌ها زمینه‌ای برای آموزش و رشد فردی هستند. در ادامه اسامی دیده‌بانان عضو کنگره دیده‌بان به همراه مسئولیت هرکدام در کنگره۶۰ آورده شده است. انسان‌هایی که بدون چشم‌داشت از عصاره جانشان برای خدمت به انسان‌های دیگر نثار می‌کنند.

خانم آنی بزرگ؛ اولین دیده‌بان همسفران خانم.
خانم آنی کماندار؛ دیده‌بان همسفران خانم.
آقای امین دژاکام؛ جانشین بنیان کنگره۶۰، دیده‌بان جهان‌بینی، دیده‌بان آقایان همسفر، اردوی سراری و درختکاری و دیده‌بان موسیقی
آقای علی خدامی؛ دبیر کنگره دیده‌بانان، جانشین نگهبان کنگره۶۰، دیده‌بان تحقیقات، لژیون‌های تازه تأسیس و ویلیام وایت.
آقای اصغر منصوری ؛ دیده‌بان رابط شعب.
آقای مهدی صدیقی؛ دیده‌بان انضباطی تازه‌واردین.
آقای علیرضا زرکش؛ دیده‌بان لژیون سردار.
آقای رضا ترابخانی؛ دیده‌بان راهنمایان.
آقای بابک لطفی؛ دیده‌بان روابط عمومی وOT.
آقای محمد صادق صداقت؛ دیده‌بان لژیون انظباطی.
آقای ویلیام وایت: دیده‌بان روابط بین‌الملل
آقای مجید سلامی ؛ دیده‌بان امور مالی.
آقای احمد حکیمی؛ دیده‌بان شهرستان‌ها، کارت عضویت و ورزش.
آقای علی مجدیان؛ دیده‌بان مرزبانان و ساخت ساز.
آقای مهدی سنچولی؛ دیده‌بان رابط شعب و مسئول پورتال.
آقای علی اشکذری؛ دیده‌بان پارک‌های ورزشی.

منابع: سی‌دی هفته دیده‌بان، صحبت‌های روز چهارشنبه آقای مهندس به تاریخ ۱۷/۰۲/۱۴۰۴، صحبت‌های خانم آنی کماندار در سایت نمایندگی پردیس

نویسنده: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .